karusiap Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 Folen serdecznie dziekuje!!!:loveu: Jutro ,jesli wszystko pojdzie dobrze (tfu tfu) Rambo pojedzie do hotelu.Planujemy go zabrac ok 16,jesli zostanie nam wydany.... Miejsce w hotelu juz na niego czeka. Quote
majqa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Dziękuję Folen, działasz jak błyskawica !!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Jagienka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 desdemona zmniejsz sobie podpis, bo możesz mieć nieprzyjemności. Quote
karusiap Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 serdecznie dziekuje wtatara i Jej Mezowi za pomoc w przewiezieniu Rambo:loveu::loveu: Jagience nie dziekuje,bo przeciez bez niej nie moglo sie to odbyc:loveu::evil_lol: Rambo juz w hotelu.Ma duzy problem z tylnimi nogami.Nie mamy nic,witamin ani lekow:shake: Czy ktos moze nam podarowac jakies leki na stawy tzn np Artroflex i witaminki dla starych psow,lub pomoc w ich zakupie? Ma tez wstretne odlezyny.... Quote
majqa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Karusiu może więc znów zmiana tytułu, w którym zaapelowałabyś o pomoc w postaci leków lub zakupu leków? Możesz pstryknąć Bondziowi fotkę tych odleżyn tak by można było rzucić na nią okiem? Quote
karusiap Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 jasne,porobie wogole fotki....musze spytac Patie bo wiem,ze kiedys zamawiala super preparat.Rambo sie rozbabralo to,a nie wiem czy da sobie smarowac....:roll: Quote
majqa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 I co u Rambo Karusiu??? Jak te odleżyny? Quote
karusiap Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 bez zmian.Nie dam rady jezdzic codziennie do Niego,bo to wyprawa na pol dnia,a autobusem wogole odpada.Dzis zostanie kupiony Arthroflex.W sobote sprobuje mu posmarowac odlezyny,ale watpie,ze mi na to pozwoli. Rambo jest grzeczny,ladnie je. Quote
wihu Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Posmaruj jak sie da tym tribiotykiem. To nie zadna specjalistyczna masc, ale eliminuje zakazenia i przyspiesza gojenie, dostepna w aptece bez recepty. Moze troszke biedakowi sprawi ulgę. Quote
karusiap Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 W sobote bede dzialac,jak tylko "malenstwo" nie bedzie mialo nic przeciwko;) Dziekuje wihu serdecznie za masc i tabletki:loveu: Quote
desdemona Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ma To Szczescie, Ze Ktos O Nim Mysli I W Miare Mozliwosci O Niego Dba. Quote
agamika Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 najlepsze zdjecia , jakie wychodza moim aparatem :oops: (PS. odleżyny udało mu sie posmarować ) Quote
karusiap Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Sliczne zdjecia:loveu: faktycznie byl bardzo grzeczny przy smarowaniu odlezyn:)a na spacerku...powiedzmy,ze tez byl grzeczny;) Quote
agamika Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 no baa, widać jak słodko sie do nóg przytula :evil_lol: :cool3: bardzo przystojny starszy pan :loveu: Quote
majqa Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Karusiu, czy wrzucałaś fotku na vegie? Jeśli nie przypomnij mi link to wstawię, są super! Może pomogą w szukaniu domku...:-( Bond jest piękny, teraz widać pełnię jego urody!!! :loveu: Quote
karusiap Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='majqa']Karusiu, czy wrzucałaś fotku na vegie? Jeśli nie przypomnij mi link to wstawię, są super! Może pomogą w szukaniu domku...:-( Bond jest piękny, teraz widać pełnię jego urody!!! :loveu: Nie nie wstawialam,dziekuje za pomoc:) http://vegie.pl/topics157/1211.htm#13852 Rambo najprawdopodobniej czeka na wyjazd do Niemiec... Quote
Recommended Posts