Nacia_i_Fluffy Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 :D Dziękujemy bardzo ZK Legionowo o możliwość zmiany sędziego!! :D Nieliczne są tylko takie "ludzkie" związki :) Dziękujemy! Quote
Gaga Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 No brawo ! I choćbysmy zarwali dziwną notę to "brawa" nie wycofamy ;) Quote
zakla Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 My już zgłoszone na młodzieżowy debiut, baaardzo jestem ciekawa tego sędziego:razz: Quote
Achnamara Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Uwaga właściciele seterów! Wszystkie setery i pointery będą sędziowane przez panią Margaret Gardner w Wlk. Brytanii. Pozostałe psy z gr. VII sędziuje p. Stasiak. Quote
Asiaczek Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 My się przymierzamy, ale jeszcze nie wiem, z jakimi psiakami... Pzdr. Quote
Musiałek Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 a my juz zgłoszeni na niedzielę :)) a w sobotę będę też ale jako gospodarz ringu :)) Quote
Achnamara Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 Witajcie, kolejna zmiana w obsadzie. w związku z wieloma telefonami, naciskami i pismami zostaliśmy zmuszeni do zmiany sędziego dla [B]owczarków szetlandzkich[/B]. Będą oceniane na hali przez pana Piotra Króla. pozdrawiam Izabela Koriat-Zumis Quote
lothia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 dziewczyny wiecie może czy posokowce będą na dworzu czy w hali? Quote
czikot Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 moze ktos mi pomoże ze ZK Legionowo , wysłałam juz 2 razy zgłoszenie online na wystawe ale nie dostałam potwierdzenia na maila ze jest przyjety pies , czy ja robie cos nie tak , kolega wysyłał i mowił ze do niego na maila zwrotnego przyszło potwierdzenie ...co mam robic wysłac po raz 3 ?? zapłaciłam juz i nie chce potem mieć zonka ,ze jestem nieprzyjeta na wystawe:-( Quote
Frytela Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 napisz do nich maila, ze wyslalas zgłoszenie ale nie dostalas potwierdzenia na maila :) Quote
Nacia_i_Fluffy Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 czikot, moja koleżanka ma ten sam problem :( Może nie nadążają z weryfikacją zgłoszeń? Quote
Unbelievable Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Dostałam informację o wystawach z zkwp ale nie ma na niej tej wystawy... Chcemy się zgłosić:razz: Quote
NigdyNigdy Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Tinka:)']Dostałam informację o wystawach z zkwp ale nie ma na niej tej wystawy... Chcemy się zgłosić:razz:[/quote] [URL]http://zkwp-legionowo.pl/index1.php?sgo=wiosenna/info&dr=08&go=wystawy[/URL] ;) Quote
zakla Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 My się dzisiaj opłaciłyśmy, więc do zobaczenia na wystawie:cool3: Quote
Matagi Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Tinka:)']Dostałam informację o wystawach z zkwp ale nie ma na niej tej wystawy... Chcemy się zgłosić:razz:[/quote] Czy Ty należysz do oddziału Białystok? W zaproszeniu na Walne Zebranie,oprócz Rankingu Wystawowego jest też rozpiska wystaw na 2008 rok,wystawa organizowana przez O/Legionowo jest tam jak byk;)Wszyscy dostali takie same..... Quote
Unbelievable Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 To chyba się muszę przyjrzeć : P tam nie jest przypadkiem napisane że wystawa w Legionowie? może dlatego.. a kartki znaleźć nie mogę. Quote
miumiu Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 ja sie wybieram z całą załogą oby tylko ringi w hali były całe wyłożone wykladziną a nie jak w zeszłym roku pół wykładziny pół linoleum i "koła buksowały" wszystkim psom ale nie narzekam Paco był uprzejmy młodzieżowy championat ukończyć na tej wystawie mimo lotu ślizgowego :lol: Quote
Unbelievable Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote]Do zgłoszenia prosimy dołączyć kserokopię rodowodu i dowodu wpłaty.[/quote] Do każdego psa? Jak...? Quote
czikot Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Frytela']napisz do nich maila, ze wyslalas zgłoszenie ale nie dostalas potwierdzenia na maila :)[/quote] oczywiscie ze napisałam ale nie dostałam do tej pory odpowiedzi i nadal nie wiem co mama robic. Quote
czikot Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Nacia_i_Fluffy']czikot, moja koleżanka ma ten sam problem :( Może nie nadążają z weryfikacją zgłoszeń?[/quote] mozliwe ale do 25 lutego oplata jest 70 zł po terminie juz 90 , nie chce zeby potem kazali mi doplacac bo zglosilam niby po 25 :-( wyslalam jeszcze raz maila z calym zgloszeniem i w poniedziałek wysle dla pewnosci faxem bo na brak reakcji innego wyjscia nie widze , a przynajmniej bedzie jakis sposob do reklamacji w razie czego. Quote
Cavisia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ja dostałam coś takiego : [B]Potwierdzenie przyjęcia psa na [/B] [B][COLOR=green][B]XIII Wiosenną Wystawa Psów Rasowych.[/B][/COLOR][/B] Informujemy że zgłoszenie psa wysłane przez Państwa na[COLOR=green] [B]XIII Wiosenną Wystawa Psów Rasowych[/B][/COLOR], zostało pozytywnie zweryfikowane pod względem formalnym i od tej chwili oczekuje na przydzielenie numeru startowego. Zostanie on do państwa przesłany listownie wraz z pisemnym potwierdzeniem zgłoszenia. Jednocześnie Przypominamy o obowiązku dostarczenia kserokopii rodowodu i dowodu wpłaty za udział w wystawie do dnia 14.03.2008 r. Quote
Goshka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='czikot']oczywiscie ze napisałam ale nie dostałam do tej pory odpowiedzi i nadal nie wiem co mama robic.[/quote] [B]Ja też nic nie dostałam:shake: I nie wiem, czy doszło w koncu czy nie. Chyba trzeba zadzwonic.[/B] Quote
czikot Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 dodzownic sie nie da ...nie tylko ja probowałam Quote
Pugsy Malone Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 A ja sięw czoraj dodzwoniłam:lol:, ale okazało się,że gr IX będzie "obrabiana" dopiero w przyszłym tygodniu... Quote
Recommended Posts