Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 330
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Witajcie,
kolejna zmiana w obsadzie.
w związku z wieloma telefonami, naciskami i pismami zostaliśmy zmuszeni do zmiany sędziego dla [B]owczarków szetlandzkich[/B].
Będą oceniane na hali przez pana Piotra Króla.
pozdrawiam
Izabela Koriat-Zumis

Posted

moze ktos mi pomoże ze ZK Legionowo , wysłałam juz 2 razy zgłoszenie online na wystawe ale nie dostałam potwierdzenia na maila ze jest przyjety pies , czy ja robie cos nie tak , kolega wysyłał i mowił ze do niego na maila zwrotnego przyszło potwierdzenie ...co mam robic wysłac po raz 3 ?? zapłaciłam juz i nie chce potem mieć zonka ,ze jestem nieprzyjeta na wystawe:-(

Posted

[quote name='Tinka:)']Dostałam informację o wystawach z zkwp ale nie ma na niej tej wystawy...

Chcemy się zgłosić:razz:[/quote]

[URL]http://zkwp-legionowo.pl/index1.php?sgo=wiosenna/info&dr=08&go=wystawy[/URL] ;)

Posted

[quote name='Tinka:)']Dostałam informację o wystawach z zkwp ale nie ma na niej tej wystawy...

Chcemy się zgłosić:razz:[/quote]

Czy Ty należysz do oddziału Białystok? W zaproszeniu na Walne Zebranie,oprócz Rankingu Wystawowego jest też rozpiska wystaw na 2008 rok,wystawa organizowana przez O/Legionowo jest tam jak byk;)Wszyscy dostali takie same.....

Posted

ja sie wybieram z całą załogą
oby tylko ringi w hali były całe wyłożone wykladziną a nie jak w zeszłym roku pół wykładziny pół linoleum i "koła buksowały" wszystkim psom
ale nie narzekam Paco był uprzejmy młodzieżowy championat ukończyć na tej wystawie mimo lotu ślizgowego :lol:

Posted

[quote name='Frytela']napisz do nich maila, ze wyslalas zgłoszenie ale nie dostalas potwierdzenia na maila :)[/quote]

oczywiscie ze napisałam ale nie dostałam do tej pory odpowiedzi i nadal nie wiem co mama robic.

Posted

[quote name='Nacia_i_Fluffy']czikot, moja koleżanka ma ten sam problem :( Może nie nadążają z weryfikacją zgłoszeń?[/quote]

mozliwe ale do 25 lutego oplata jest 70 zł po terminie juz 90 , nie chce zeby potem kazali mi doplacac bo zglosilam niby po 25 :-(
wyslalam jeszcze raz maila z calym zgloszeniem i w poniedziałek wysle dla pewnosci faxem bo na brak reakcji innego wyjscia nie widze , a przynajmniej bedzie jakis sposob do reklamacji w razie czego.

Posted

Ja dostałam coś takiego :
[B]Potwierdzenie przyjęcia psa na [/B]
[B][COLOR=green][B]XIII Wiosenną Wystawa Psów Rasowych.[/B][/COLOR][/B]

Informujemy że zgłoszenie psa wysłane przez Państwa na[COLOR=green] [B]XIII Wiosenną Wystawa Psów Rasowych[/B][/COLOR], zostało pozytywnie zweryfikowane pod względem formalnym i od tej chwili oczekuje na przydzielenie numeru startowego. Zostanie on do państwa przesłany listownie wraz z pisemnym potwierdzeniem zgłoszenia. Jednocześnie Przypominamy o obowiązku dostarczenia kserokopii rodowodu i dowodu wpłaty za udział w wystawie do dnia 14.03.2008 r.

Posted

[quote name='czikot']oczywiscie ze napisałam ale nie dostałam do tej pory odpowiedzi i nadal nie wiem co mama robic.[/quote]

[B]Ja też nic nie dostałam:shake: I nie wiem, czy doszło w koncu czy nie. Chyba trzeba zadzwonic.[/B]