Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Przepraszam za offa, ale jeśli ktoś ma ochotę jeszcze pomóc naszym psiakom i przy okazji nabyć piękny i niepowtarzalny kalendarz biurkowy z limitowanej serii to zapraszam na aukcję allegro [URL="http://www.allegro.pl/item283066360_unikalny_kalendarz_charytatywna_pomoz_brutusowi.html"]http://www.allegro.pl/item283066360_...brutusowi.html[/URL]

Kalendarz z Bernusiami z Forum Szwajcarów [URL="http://www.szwajcary.com/"]www.szwajcary.com[/URL]
Dziękuję za uwagę i przepraszam za offa[/B] :lilangel:

:offtopic:

• Replies 763
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

My tez przepraszamy za offa,ale nie rozumiemy,dlaczego:
dlaczego nie można kupić takiego fajnego kalendarza z Owczarkami Niemieckimi?My wiemy,że [URL="http://www.małysklepik.pl"]www.małysklepik.pl[/URL] ma kalendarz z ON,ale my chcemy dać pieniądze na zwierzaki i nic z tego nie wychodzi...
Waldek+Ela

Posted

[quote name='fizia']I jak? Nikt nie dzwoni?[/quote]

Nie :placz: Bo tak beznadziejnie dali ogłoszenie, że jest gdzieś na tyłach wciśnięte, co prawda w pobliżu naszej rubryki z artykułem, ale bez fotek i wogóle nie przyciąga uwagi :angryy:

Posted

Jest zrobione allegro nie podaję linka bo mylą się wejścia i nie wiadomo czy faktycznie jest takie zainteresowanie, poprzednia aukcja miała ponad 1200 wejść tylko ilu dogomaniaków tam weszło? Mam telefony prawie codziennie ale większość ludzi chciałoby aby pies pilnował działki, domu albo pierwsze pytanie ile za tego psa? Moim skromnym zdaniem większość ludzi którzy dzwonią to chcą psa do pracy nie liczy się że pies ma problemy zdrowotne jak chodzi to może pilnować.Każdy nr który dzwoni i wydaje mi się ok przekazuje Peterowi i on dalej prowadzi sprawę jeżeli chcecie prześlijcie mi nr telefonów to zmienię kontakt na allegro i sami sie przekonacie.

Posted

Dzięki Gigi i Peter, jeśli jesteście w stanie to gadajcie dalej z ludźmi.
My i tak nie wyrabiamy, więc jakiekolwiek odciążenie jest mile widziane :cool3:

Posted

Od poniedzialku trzeba juz myslec gdzie przewieziemy psa, skontaktuje sie z met i chyba bedzie jechal do niej bo jak do tej pory zaden z zainteresowanych nie jest w stanie dac mu domku na jaki on zasluguje.

Posted

Dziś na allegro kupiła psa kobieta z drugiego końca polski :shake: :angryy:
Już wyjaśniam jest opis pies zostanie wydany po wcześniejszym ustaleniu szczegółów, nikt się nie kontaktował więc zadzwoniłem do pani i okazało się że pani ma hodowlę bernardynów, gromadkę dzieci.
Po telefonie do kobiety i wyjaśnieniu sprawy pani się rozmyśliła ale allegro się skończyło zrobię kolejne ale naprawdę ludzie mnie już dobijają i zastanawiam się czy nie zmienić tytułu na allegro po prostu nie wspomnę o szkoleniu w policji dopiero jak ktoś naprawdę będzie zainteresowany bo i tak większość ludzi chce sorbona do pracy .Pytam o radę bo już sam nie wiem jak zrobić aby było dobrze? Ulaa, Ada-jeje doradźcie

Posted

Może napisz, że potrzeba osoby, która zapewni godziwą emeryturę psu, który uczciwie pracował całe życie i że ma problemy ze zdrowiem. Jeśli ktoś tego nie akceptuje i tak nie ma po co dzwonić - szkoda na niego czasu (i nadziei). Można dodać, że reaguje na komendy, żeby była pewność, że jest dobrze wychowany.

Posted

przede wszystkim nie rob aukcji KUP TERAZ, tylko licytacje od 1 zl, wtedy nie ma szansy ze ktos kliknie jak idiota i zlikwiduje tym samym akcje. Jak kliknie to wtedy pokaze sie jeden licytujacy i tyle.

Posted

gigi mysle ze maggiejan i Dorothy maja racje, po co maja dzwonic osoby ktore chca psa do dalszej pracy. Faktycznie trzeba wspomniec ze pies szuka kogos kto zapewni mu godziwe zycie, psa w wieku emerytalnym.

Posted

poleciał właśnie przelew! a tak wogóle czy on naprawde jest tak cięty na koty? ktoś to przetestował że tak brzydko powiem.....
czy może po prostu on ganiał za kotami na kopalni bo właziły na jego teren którego miał pilnować...

a ganianie ograniczało się do próby dogonienia delikwenta, a nie do próby zabójstwa bogu ducha winnego kota?

Posted

Czy ktoś z was miał dłuższy kontakt z Sorbonem, żeby zorientować się jak on reaguje? Na tymczasie byłoby to możliwe. Jeśli Sorbon był szkolony i wykonuje polecenia to może zrozumiałby, że teraz pewnych rzeczy nie wolno (np. gonić kotów)?