luka1 Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 marnieje biulka, razem z drugim czarnym - tylko trochę większym :-( Quote
devi Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Na poranny spacerek czas wyjść Pesteczko Quote
luka1 Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 wiecie to jest masakra. Ta maleńka psina dziś prawie przecisnęła sie przez kraty. Futerko wilgotne, brudne - biały krawacik zrobił sie żółty. Rozpacza strasznie. Nawet juz na swoje imię reaguje. A ten Misiek który z nim siedzi :shake: - straszne - jemu tez trzeba pomóc. Przeciez taki piękny. :placz: Już tam nie będę chodziła Quote
luka1 Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 szukamy intensywnie domu dla Pestki. Pytajcie przechodniów przeciez musi byc gdzieś ten człowiek. Quote
Ziutka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Szukamy ciotka szukamy i co :placz: Ja już nie wiem . . . nic nie wiem :shake: Quote
malagos Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 a dajcie dla przypomnienie zdjątko Pestki :oops: Quote
Szyszka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Pesteczko nawet nie wiesz jak mi serce pęka. Miałam taką nadzieję na ten dom dla Ciebie, Ci ludzie złąmali mi serce, dobrze że chociaż ty sunieczko niczego nie jesteś świadoma..... Quote
asiamm Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='malagos']a dajcie dla przypomnienie zdjątko Pestki :oops: Quote
malagos Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 a jak ta panna reaguje na koty? można sprawdzić to w schronisku? Quote
Szyszka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Pestka w ogóle nie zwraca uwagi na koty. Ostatnio cioteczki sprawdzały. A ja znów napisałam o Pestce jednej Pani.... Może tym razem. Pesteczko trzymaj się.... Quote
malagos Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Miejmy nadzieję.... U mnie na wsi kobieta chciała małą sunię od domu. nie wiem tylko czy to aktualne. Ale to na wsi, wiecie....moze coś lepszego sie trafi, poczekajmy. Quote
luka1 Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Miałam telefon - chyba z polecenia Ziutki - Pani chce pieska, suczke, małą i jest zdecydowana na Pestkę. Tylko trzeba zorganizować dowiezienie bo nie ma jak do schroniska dojechać. Domek jest koło Błonia - niedaleko, myślę więc że coś się da zrobić. Quote
malagos Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Jezoo, kamień z serca.. Tak mi żal tej Pesteczki, małe, kochane, a w schronisku siedzi :placz: Quote
luka1 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 wysłałam zdjęcie Pestki do pani - czy się zdecyduje? Quote
luka1 Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 przed chwila miałam telefon - w piatek Pesteczka jedzie do nowego domku. Bedzie mieszkała koło Błonia, a więc blisko. Trzeba tylko jakos dojechać z nia ( juz słysze jak Ziutka sie hihocze - nie, rowerem sie nie da:evil_lol:) Quote
Szyszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Luka Skarbie mój ogromny!!!! Znaczny że tamte domki nie były jej pisane. Jak cudnie, trzymam kciukasy zaciśnięte. Na maksa! Quote
Recommended Posts