Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiecie to jest masakra. Ta maleńka psina dziś prawie przecisnęła sie przez kraty. Futerko wilgotne, brudne - biały krawacik zrobił sie żółty. Rozpacza strasznie. Nawet juz na swoje imię reaguje. A ten Misiek który z nim siedzi :shake: - straszne - jemu tez trzeba pomóc. Przeciez taki piękny. :placz:
Już tam nie będę chodziła

Posted

Pesteczko nawet nie wiesz jak mi serce pęka. Miałam taką nadzieję na ten dom dla Ciebie, Ci ludzie złąmali mi serce, dobrze że chociaż ty sunieczko niczego nie jesteś świadoma.....

Posted

Pestka w ogóle nie zwraca uwagi na koty. Ostatnio cioteczki sprawdzały.

A ja znów napisałam o Pestce jednej Pani.... Może tym razem. Pesteczko trzymaj się....

Posted

Miejmy nadzieję....
U mnie na wsi kobieta chciała małą sunię od domu. nie wiem tylko czy to aktualne. Ale to na wsi, wiecie....moze coś lepszego sie trafi, poczekajmy.

Posted

Miałam telefon - chyba z polecenia Ziutki - Pani chce pieska, suczke, małą i jest zdecydowana na Pestkę. Tylko trzeba zorganizować dowiezienie bo nie ma jak do schroniska dojechać. Domek jest koło Błonia - niedaleko, myślę więc że coś się da zrobić.

Posted

przed chwila miałam telefon - w piatek Pesteczka jedzie do nowego domku. Bedzie mieszkała koło Błonia, a więc blisko. Trzeba tylko jakos dojechać z nia ( juz słysze jak Ziutka sie hihocze - nie, rowerem sie nie da:evil_lol:)