AnkaW Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='McDzik'] Noo... a myśmy dzwonili do związku, oceny zaczynają się o 10:00 !!! Dla wszystkich :diabloti: Quote
Frytela Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 AnkaW napisał(a):Dla wszystkich :diabloti: no wlasnie ;) a ja kurcze potrzebuje orientacyjnej rozpiski... mam nadzieje ze cos bedzie... :angryy: Quote
McDzik Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Nie będzie w ogóle rozpiski godzinnej. Acha... i z tego jak narazie u nich w związku sprawy stoją, to na 99% nie będzie dodatkowego sędziego do grupy IX. Quote
Kika Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='McDzik']Acha... i z tego jak narazie u nich w związku sprawy stoją, to na 99% nie będzie dodatkowego sędziego do grupy IX. McDZik a skąd Ty to wszystko wiesz? Jakiś działacz jesteś oddziałowy , czy co? [quote name='McDzik']Nie będzie w ogóle rozpiski godzinnej. Na krajówkach jeszcze nie widziałam rozpiski godzinowej, na wielu miedzynarodowych tez nie. Quote
McDzik Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Kika napisał(a):McDZik a skąd Ty to wszystko wiesz? Jakiś działacz jesteś oddziałowy , czy co? Nie nie, ale mam znajomego hodowce co w oddziale pracuje - jego pies Mastif Tybetański jest teraz na plakacie promującym wystawe. Kika napisał(a):Na krajówkach jeszcze nie widziałam rozpiski godzinowej, na wielu miedzynarodowych tez nie. No własnie on powiedział, że to taka krajówka i nie ma na co liczyć, bo raczej tylko na międzynarodówkach jest. Quote
mela2 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Na krajówkach też bywają rozpiski godzinowe. Np. w Nowym Dworze Maz. Byłam 2 lata temu w Jarosławiu i rozpiska ukazała się chyba dzień przed wystawa.Tylko ,ze ja już nie miałam możliwości zobaczenia jej i czekałam na ocene ponad 3 godziny. Quote
AnkaW Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 magda_drakkar napisał(a):Do nas dziś doszło potwierdzenie:multi::) Tak szybko? :crazyeye: i co tam jest podane? Quote
Magot Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 A ja dopiero dziś zapłaciłam:lol::) AnkaW napisał(a):Tak szybko? :crazyeye: i co tam jest podane? Niewiele;/ Nr katalogu, dzień sędziowania, ring, miejsce wystawy... Quote
McDzik Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 mela2 napisał(a):Na krajówkach też bywają rozpiski godzinowe. Np. w Nowym Dworze Maz. Byłam 2 lata temu w Jarosławiu i rozpiska ukazała się chyba dzień przed wystawa.Tylko ,ze ja już nie miałam możliwości zobaczenia jej i czekałam na ocene ponad 3 godziny. Dlatego powiedzieli mi że RACZEJ NIE i że na międzynarodówkach musi być, a na krajówkach - to już zależne od dobrej woli związku.. Ale powiedzieli to na 99%, więc zawsze jest ten 1% , że chociaż ten dzień przed podadzą co i jak.. Quote
mela2 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 No cóż . 1% to tez coś:lol:. Zawsze jest jakas nadzieja,czy raczej nadziejka. Quote
Frytela Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 ten 1% to prawie zero :( kurcze no i bede siedziec yhhh a tak w ogóle to przyszlo do nas potwierdzenie ale jedno male ale moja suka ma ten sam nr tatuazu wpisany co kokos xD Quote
gidelskie-psy Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 U mojego zgłoszonego na współwłasność zrobili dwa psy dwóch właścicieli z tym samym nr czip:diabloti: Quote
Coffee&Nera Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Gidelskie-psy jak widze wy z haszczakami... mozna prosic o spotkanko? :diabloti: Quote
gidelskie-psy Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 A pewnie zapraszamy na spotkanko przy ringu ;) Quote
Coffee&Nera Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Kurcze to ja się pięknie nabiegam na tej wystawie :D:D Tylko prosze sie niezdziwic ze zobaczy się 16 latke xD Quote
Frytela Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 ach te pomyłki ;) ale dobra, dobrze bedzie ;) Quote
AnkaW Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Do nas też potwierdzonko dotarło:multi: mamy ring 2, ale sędziego nie podano :cool3:. Trzeba mieć potwierdzenie wpłaty. Quote
Frytela Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 AnkaW napisał(a):Do nas też potwierdzonko dotarło:multi: mamy ring 2, ale sędziego nie podano :cool3:. Trzeba mieć potwierdzenie wpłaty. a my ring 1 :razz: może ktoś nas odwiedzi albo my kogoś?? ;) Quote
zakla Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 My też ring 1:cool3: Wy też nie dostaliście numerka startowego? Quote
Coffee&Nera Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Teraz ty Paulina odwiedz mnie- jak cos to dzwon xD Quote
gidelskie-psy Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 hasiorki na ringu 7 zapraszamy :lol: Quote
Frytela Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 zakla napisał(a):My też ring 1:cool3: Wy też nie dostaliście numerka startowego? To sie zobaczymy ;) a numerka nie dostalismy Nerul napisał(a):Teraz ty Paulina odwiedz mnie- jak cos to dzwon xD ok ok nerulcu gadulcu :P gidelskie-psy napisał(a):hasiorki na ringu 7 zapraszamy :lol: pewnie z Nerulem wpadne, jak mi sie uda :) Quote
McDzik Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 No to będzie biegania a biegania.. :) Ja też mam nadzieję poznać jak najwięcej osób :) Nerul jak tam produkcja naszego plakatu dogo? :D O.. coś się z dogomaniakowym zegarem chyba stało, bo jest 20:25, a dodaje dwie godziny do przodu! Quote
Cambel&Megi Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='McDzik'] Nerul jak tam produkcja naszego plakatu dogo? :D Ha, ha :evil_lol: Quote
Frytela Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 haha dopiero zauwazylam ;) o tej porze bym nie mogla juz na kompie siedziec ;) Quote
Recommended Posts