Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 670
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

10 dni do niedzieli jeśli przyjmiemy, że juz jest środa xD Wyjazd... boshh.. a o której sie zaczynają oceny? Tak żeby być z godzine przed rozpoczęciem w Jarosławiu już.

Posted

aga616 napisał(a):
dziewczyny - a ile jest km z rzeszowa do jarosławia?

50 km, a droga bardzo dobra :-). Choć radzę uważać na fotoradary i policjantów w prywatnych autach :angryy:

Posted

Frytela napisał(a):
zależy z jaką kto szybkością jedzie :diabloti::diabloti:
zaraz sobie sprawdze ile my km mamy.... ;)

Ja mam niecałe 90:evil_lol::eviltong:;)

Posted

[quote name='magda_drakkar']A do której jest w ogóle przyjmowanie psów?:roll:

Właśnie też bym nie pogardziła jakimś rozkładem? Czymkolwiek? Jakiś plan sytuacyjny też by sie przydał ..? A tu nic nie ma :angryy:

Ja wam powiem tak - bo Jarosław podlega pod oddział przemyski, więc pewnie będzie tak jak we wrześniu w Przemyślu było :

godzina 7:00 - 9:45
przyjmowanie psów

godzina 10.15
rozpoczęcie oceny na ringach.

Na stronie nic a nic nie ma oprócz tych list zgłoszonych psów, bo juz mi stronka działa normalnie ... no i szok, zgłoszono 776 psów, a we wrzesniu w Przemyslu było tylko 365! :O

Posted

McDzik napisał(a):
To to :) A hala nazywa się MOSiR .. Jarosław małe miasto, powinny na miejscu byc tabliczki i oznaczenia ułatwiające dojazd.

niepoprawny optymizm:evil_lol:
dwa lata temu to nic nie było. żadnych oznaczeń.

Posted

O kurdę xD Może w tym roku postarają sie bardziej, ja tam juz nawet nie wiem, bo zawsze z przyzwyczajenia na wyczucie jeżdże.. Nawet pamiętam w 2001 roku jak byłam jako dzieciak i spotkaliśmy pana Krzysztofa Cugowskiego z 'Budki Suflera', haha :D

Posted

McDzik napisał(a):
Jest tylko jeden czekoladowy czy jak Was mamy poznac?

W całej rasie jesteśmy my, czyli red tri szczeniak suka, piesek w szczeniakach blk tri, suka w posredniej tez czarna i suka w otwartej rowniez czarna:lol:

Posted

zakla napisał(a):
W całej rasie jesteśmy my, czyli red tri szczeniak suka, piesek w szczeniakach blk tri, suka w posredniej tez czarna i suka w otwartej rowniez czarna:lol:

Nie ma sprawy, znajdziemy i Was :) ! :multi: