asiuniap Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 To około 3 miesięczny szczeniak wyrzucony w zimną mroźną noc na ulicę. Zmarznięty, przerażony błąkał się po osiedlu, na które często są podrzucane niechciane zwierzęta. Szczeniak jest w typie labradora. Jest spokojny, łagodny, wdzięczny. Nie lubi długich spacerów, trzęsie się na dworzu z zimna. Kobieta jest źle traktowana przez sąsiadów z powodu miłości do zwierząt. Pies nie może zostać tam gdzie jest. Mieszkanie jest zakocone i zapsione "po sufit". Quote
GrubbaRybba Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Jaki boski psiulek.:loveu: Do góry szczeniorku, po domek. Quote
beka Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Piękny jest. mam nadzieję że długo nie będzie czekał... Quote
Rinuś Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 jessu jaki słodziak !! szukajmy mu domku!! Quote
asiuniap Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Ma allegro i nawet 4 obserwatorów, ale nikt nie dzwoni. Jutro powinien być w wyborczej. Quote
GrubbaRybba Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Słodziutki klusiorku, wskakuj na pierwszą po domek. Quote
beka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Słiczny szcenior, na pewno znajdzie dom... Quote
Hanah Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Czy ktoś się zainteresował małym. Jest taki fajniutki Quote
asiuniap Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Ma na allegro 5 obserwatorów ale nikt nie dzwoni! Z psem okazało się jest taki problem, i myślę, że to był powód wyrzucenia, że w ogóle nie załatwia się na dworzu. Leje i koopka w domu :cool1: Quote
Reno2001 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 asiuniap napisał(a):Ma na allegro 5 obserwatorów ale nikt nie dzwoni! Z psem okazało się jest taki problem, i myślę, że to był powód wyrzucenia, że w ogóle nie załatwia się na dworzu. Leje i koopka w domu :cool1: On ma 3 MIESIĄCE. Psy nie rodzą się z wrodzoną uniejętnością załatwiania sie na dworze. Co za dyrdymały. Jesli ktoś z tego powodu oddaje psa to pewnie niemowlę też by oddał, bo wali w pieluchy a nie chodzi do WC. Boże co za absurd. Nerwy mi puściły... Quote
asiuniap Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Nie oddaje, tylko wyrzuca o 6 rano na mróz :angryy: Nie chciało im się go uczyć, lepiej się pozbyć. Quote
pumcia02 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 sliczny jest :) bede pamietac jakby ktos pytal o szczeniaka w azylu :) Quote
GrubbaRybba Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Moja sunia ma 4 miesiące i leje w domu. Coraz rzadziej, ale 2-3 razy sprzątam koopki lub siiii. No cóż, takie są uroki posiadania szczeniaka. Moim zdaniem nie jest to problem, trzeb po prostu szczeniorka nauczyć. Regularnie wyprowadzać po jedzeniu, spaniu, zabawie... Ja z moją wychodzę co 2 godziny, bo tak często siusia. Koopki 3-4 dziennie. W nocy też zdarzają się wpadki i rano trzeba sprzątać. To normalne. Czy on ma jakieś ogłoszenia, oprócz allegro? Quote
GrubbaRybba Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 halo, halo, co słychać u szczeniorka? Czy ma już domek? Quote
GrubbaRybba Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 ponawiam pytanie? Niepokoi mnie to milczenie... Quote
pumcia02 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 niektórzy nie maja czasu na to aby wchodzic na dogo kilka razy dziennie, albo chociazby raz dziennie, wiec troche cierpliwosci... Quote
asiuniap Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Pieś w nowym domu. Dom jest w Dziekanowie na terenie dużej stadniny z jakimś tam parkiem rozrywki. Wziął/przyjechał po niego o 21 godz. :crazyeye: trzydziestoparoletni mężczyzna, który pracuje w stadninie i mieszka tam. Psiak wtulił się w niego od razu. Ma mieszkać w domu. Umowa (Mariolka ;)) podpisana, dom będzie odwiedzony po Nowym Roku. Quote
Recommended Posts