Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Truskawa - a może byłoby dobrze dodać na allegro, że to mix sznaucera? Mogę się mylić, ale moim zdaniem wygląda zupełnie jak nieostrzyżony sznaucer olbrzymi - moja ciocia miała takiego.

Posted

[LEFT]A mój kierownik twierdzi,że jak "wodołaz":evil_lol: Cokolwiek to jest,nie wiem nawet jak taki pies wygląda. Mnie się on też ze sznaucerem kojarzy. Jakoś nie wiem czemu na to nie wpadłam,ja już te aukcje na autopilocie wystawiam:evil_lol:
[/LEFT]

Posted

Dzieki za mile powitanie, fizia:lol: Zaraz zaprosze kochana malawaszke:loveu:do odwiedzin u Maksia, moze wspolnymi silami wyszukamy chlopakowi domeczek z basenem najlepiej;)

Posted

jestem :lol: dzięki Dusje :mad: kolejne bidy mi wynajdujesz przez które nie śpię po nocach :placz: no dobra - żartowałam - domek musi się znaleźć!!!

Truskawa spokojnie dałabym na allegro w tytule wielkimi wołami SZNAUCER OLBRZYM :loveu: BO ON JEST OLBRZYMEM W STARYM NIEMIECKIM TYPIE czyli skąpo owłosiony :evil_lol:;)

bardzo proszę o zdjęcia tego przystojniaka bo nie da sie zapisać ani stąd ani ze strony schroniska :shake: wszystkie są jako picture.php i lipa :roll: [email protected]

Posted

truskawa144 napisał(a):
Ma dopiero (prawie) 2 także nie dużo się pomyliłaś.

hahaha już wiem - zamotałam się strasznie i zmixował mi się z olbrzymkiem z Zielonej Góry - to tamtego określono na 5 lat :oops: