truskawa144 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 [LEFT]Postaram się to zrobić jutro. [/LEFT] Quote
fizia Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Cudnowny psiak szuka wspaniałego DOmu!!! Quote
truskawa144 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [LEFT]Mam filmik z Maksem ale nie wiem jak i gdzie go wrzucić żeby się dało oglądać:oops: Jakieś pomysły? [/LEFT] Quote
fizia Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Ja niestety nie mam pojecia. Większośc filmików na forum jest z http://pl.youtube.com/ ale szczerze mówiąc nie wiem jak się je tam wrzuca Quote
truskawa144 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [LEFT]Ja też nie wiem:oops: Może ktoś mądrzejszy ode mnie się wypowie:evil_lol: [/LEFT] Quote
malawaszka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 http://pl.tinypic.com/index.php http://www.wrzuta.pl/ Tu są nawet spoko serwery, a jak nie dasz rady to wyślij mi na maila malawaszka[at]gmail.com Quote
truskawa144 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Udało się:) U mnie działa. Maks wariujący w boksie: http://tinypic.com/player.php?v=34rvhwg&s=3 Zapomniałam,że to nie zdjęcia i odwróciłam aparat a potem zapomniałam wyłączyć:evil_lol: Amatorka:lol: Quote
malawaszka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 bhahaha końcówka najlepsza :evil_lol: :turn-l: ale masakra jak go energia roznosi :placz: ale jak wyjdzie z boksu to się uspokaja trochę? jakby Ci się kiedyś udało nagrać go na spacerze :oops: Quote
truskawa144 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [LEFT]Uspokaja się ale dosłownie TROCHĘ:evil_lol: Postaram się zrobić coś na spacerze ale nie wiem kiedy,jak na razie to ani pogody ani czasu nie ma. [/LEFT] Quote
malawaszka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 to jak on chodzi na smyczy? fruwa sięza nim jak chorągiewka???? :cool3::lol: Quote
truskawa144 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [LEFT]W pierwszej chwili to tak,ale nic dziwnego,pies z taką energią,nie wybiegany.. Jak tylko ma możliwość to chce nadrobić zaległości. Pamiętam z pierwszego pobytu Maksa w schronisku,że chodził na smyczy. [/LEFT] Quote
malawaszka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 biedaczysko taka masa energii w klatce :placz: Quote
truskawa144 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [LEFT]Maks jedzie dziś do nowego domu:multi::multi::multi: Został wypatrzony na allegro,pani zadzwoniła,wypytała o niego i podjęła decyzje. Będzie mieszkał w Jaworznie (woj Śląskie),jakieś 80 km od Częstochowy. Maks będzie miał 20 metrowy boks,z ogromną,ocieploną budą ale będzie w nim zamykany tylko w razie potrzeby. Poza tym będzie biegał po całym ogrodzie,bawił się z dzieckiem i chodził z nim i dziadkiem na spacery do pobliskiego lasu. Będzie mógł też wchodzić do domu itd. Pani zwracała uwagę na to że pies jest łagodny w stosunku do dzieci bo będzie spędzał z dzieckiem dużo czasu. Poprzednim psem państwa był sznaucer olbrzym i tylko takiego psa chcą więc od razu padło na Maksa. Fiziu to chyba prezent dla Ciebie:evil_lol: A skoro o tym mowa,życzę Ci wszystkiego naj i dziękuję Ci bardzo za to,że pomagasz nam już od ponad roku. Zapraszam Cię do nas,do schroniska,zawsze będziesz mile widzianym gościem. STO LAT:fadein::buzi::iloveyou::BIG: :new-bday::beerchug: [/LEFT] Quote
malawaszka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 kurcze a mi jakoś szkoda trochę, że w budzie będzie mieszkał :-( no ale nie marudzę!!! Maksiu bądź szczesliwy :laola: :loveu::loveu::loveu: Jak coś to mam blisko do Jaworzna i mogę podjechać i chociaż przez płot oblookać czy jest ok :niedowia: Quote
truskawa144 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [LEFT]Nie,nie. Będzie miał 20 metrowy kojec w którym będzie gdy np. nikogo nie będzie w domu albo coś w tym stylu. Poza tym będzie sobie biegał po całej posesji i wchodził do domu i chodził z opiekunami na spacery. W tym domu mieszka 3 pokoleniowa rodzina więc pewnie nie często będzie tak,że wszyscy wyjdą. Pani obiecała mi fotki. [/LEFT] Quote
malawaszka Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 :loveu: no to super :loveu: a nocki w domu? Quote
truskawa144 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [LEFT]Teraz zimno jest to pewnie tak,ale latem to chyba nawet jemu przyjemniej będzie spać na dworze. Pewnie zależy jeszcze jak się będzie zachowywał w domu. No i trzeba go wyprać więc raczej nikt go mokrego na dwór nie wystawi:evil_lol: [/LEFT] Quote
fizia Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 O rany - tak się cieszę!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :laola::cunao::klacz::sweetCyb::sweetCyb: Quote
fizia Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 truskawa144 napisał(a): Fiziu to chyba prezent dla Ciebie:evil_lol: A skoro o tym mowa,życzę Ci wszystkiego naj i dziękuję Ci bardzo za to,że pomagasz nam już od ponad roku. Zapraszam Cię do nas,do schroniska,zawsze będziesz mile widzianym gościem. STO LAT:fadein::buzi::iloveyou::BIG: :new-bday::beerchug: Dzięki serdeczne za życzenia :) Zupełnie zapomniałam o tym powiadomieniu na naszejklasie hihi Ta niewielka pomoc, z mojej strony, dla zwierzaków to dla mnie prawdziwa przyjemność - a takie szczęśliwe zakończenia to naprawdę wielka radość. Gdyby nie Ty, gdyby nie schronisko As nie miałabym Pestki - jak mogłabym nie pomagać? :) Quote
truskawa144 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 [LEFT]Niestety Maks jednak nie pojechał:-( Nie wiem co się stało,przyjechali po niego wyprowadzili z boksu a potem zmienili zdanie:-( Szukamy domu dalej. Pocieszające jest to,ze mamy obserwatora na allegro. [/LEFT] Quote
malawaszka Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 cholera no :placz: a możesz się dowiedzieć czemu taka a nie inna decyzja? może to będzie istotne przy szukaniu domu? napisałaś już pw do moda o przeniesienie wątku z powrotem na pwp?:placz: Quote
Recommended Posts