Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bhahaha końcówka najlepsza :evil_lol: :turn-l:

ale masakra jak go energia roznosi :placz: ale jak wyjdzie z boksu to się uspokaja trochę?

jakby Ci się kiedyś udało nagrać go na spacerze :oops:

Posted

[LEFT]W pierwszej chwili to tak,ale nic dziwnego,pies z taką energią,nie wybiegany.. Jak tylko ma możliwość to chce nadrobić zaległości.
Pamiętam z pierwszego pobytu Maksa w schronisku,że chodził na smyczy.
[/LEFT]

Posted

[LEFT]Maks jedzie dziś do nowego domu:multi::multi::multi: Został wypatrzony na allegro,pani zadzwoniła,wypytała o niego i podjęła decyzje. Będzie mieszkał w Jaworznie (woj Śląskie),jakieś 80 km od Częstochowy.
Maks będzie miał 20 metrowy boks,z ogromną,ocieploną budą ale będzie w nim zamykany tylko w razie potrzeby. Poza tym będzie biegał po całym ogrodzie,bawił się z dzieckiem i chodził z nim i dziadkiem na spacery do pobliskiego lasu. Będzie mógł też wchodzić do domu itd.
Pani zwracała uwagę na to że pies jest łagodny w stosunku do dzieci bo będzie spędzał z dzieckiem dużo czasu.
Poprzednim psem państwa był sznaucer olbrzym i tylko takiego psa chcą więc od razu padło na Maksa.

Fiziu to chyba prezent dla Ciebie:evil_lol: A skoro o tym mowa,życzę Ci wszystkiego naj i dziękuję Ci bardzo za to,że pomagasz nam już od ponad roku. Zapraszam Cię do nas,do schroniska,zawsze będziesz mile widzianym gościem. STO LAT:fadein::buzi::iloveyou::BIG: :new-bday::beerchug:
[/LEFT]

Posted

kurcze a mi jakoś szkoda trochę, że w budzie będzie mieszkał :-( no ale nie marudzę!!! Maksiu bądź szczesliwy :laola: :loveu::loveu::loveu:

Jak coś to mam blisko do Jaworzna i mogę podjechać i chociaż przez płot oblookać czy jest ok :niedowia:

Posted

[LEFT]Nie,nie. Będzie miał 20 metrowy kojec w którym będzie gdy np. nikogo nie będzie w domu albo coś w tym stylu. Poza tym będzie sobie biegał po całej posesji i wchodził do domu i chodził z opiekunami na spacery. W tym domu mieszka 3 pokoleniowa rodzina więc pewnie nie często będzie tak,że wszyscy wyjdą.
Pani obiecała mi fotki.

[/LEFT]

Posted

[LEFT]Teraz zimno jest to pewnie tak,ale latem to chyba nawet jemu przyjemniej będzie spać na dworze. Pewnie zależy jeszcze jak się będzie zachowywał w domu. No i trzeba go wyprać więc raczej nikt go mokrego na dwór nie wystawi:evil_lol:
[/LEFT]

Posted

truskawa144 napisał(a):

Fiziu to chyba prezent dla Ciebie:evil_lol: A skoro o tym mowa,życzę Ci wszystkiego naj i dziękuję Ci bardzo za to,że pomagasz nam już od ponad roku. Zapraszam Cię do nas,do schroniska,zawsze będziesz mile widzianym gościem. STO LAT:fadein::buzi::iloveyou::BIG: :new-bday::beerchug:

Dzięki serdeczne za życzenia :) Zupełnie zapomniałam o tym powiadomieniu na naszejklasie hihi
Ta niewielka pomoc, z mojej strony, dla zwierzaków to dla mnie prawdziwa przyjemność - a takie szczęśliwe zakończenia to naprawdę wielka radość.
Gdyby nie Ty, gdyby nie schronisko As nie miałabym Pestki - jak mogłabym nie pomagać? :)

Posted

[LEFT]Niestety Maks jednak nie pojechał:-( Nie wiem co się stało,przyjechali po niego wyprowadzili z boksu a potem zmienili zdanie:-( Szukamy domu dalej. Pocieszające jest to,ze mamy obserwatora na allegro.
[/LEFT]

Posted

cholera no :placz: a możesz się dowiedzieć czemu taka a nie inna decyzja? może to będzie istotne przy szukaniu domu?

napisałaś już pw do moda o przeniesienie wątku z powrotem na pwp?:placz: