Mysia_ Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 tyle złego spotkało je w ich któtkim życiu :-( Quote
Mysia_ Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 maluszki szukajcie domku jak najwyżej :roll: Oby ktos Was wypatrzył.... Quote
Asia_Klero Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Jutro do Was zajrze malenstwa;)Trzymajcie sie..........!......... Quote
Asia_Klero Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 ekhm....Psiaki sie przypominaja... Quote
jayo Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 A ja z uporem maniaka zapytam - czy psiaki sa szczepione? I skad wiadomo, ze maja po 8 miesiecy? Mamy pare domow dla mlodych psow, ale chce wiedziec, co mowic. Zanim psy pojda do adopcji, dobrze, zeby mialy DT... Quote
Asia_Klero Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Narazie przebywaja w schronisku pod opieka troskliwych wolontariuszy i pracownikow...jednak dalej sa bardzo chudziutkie:(Mysle,ze sa zaszczepione ale najlepiej gdybys napisala PW z zapytaniem do Mysi,bo ona sie nimi glownie zajmuje i duzo o nich wie;) Quote
Mysia_ Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 jayo napisał(a):A ja z uporem maniaka zapytam - czy psiaki sa szczepione? I skad wiadomo, ze maja po 8 miesiecy? Mamy pare domow dla mlodych psow, ale chce wiedziec, co mowic. Zanim psy pojda do adopcji, dobrze, zeby mialy DT... No więc tak, te maluszki były zabrane z naszego schroniska jako 6 tygodniowe szczeniaki, wtedy były odrobaczone i zaszczepione Nobivacem Puppy, po jakiś 3-4 tygodniach włascicielka przyszła z nimi na drugie szczepienie Duramune Max 5, wtedy ze szczeniaków były piękne pulpeciki.... Potem coś musiało się stać (z tego co mi wiadomo, podobno umarł mąż tej kobiety), no i zaczeła się tragedia w tym domu :shake: Teraz jak do nas wróciły to z obliczeń wynika, że mają jakieś 8 m-cy, zostały tez jeszcze raz odrobaczone. Wkrótce zostaną zaszczepione na wściekliznę..... Quote
ewu Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 wrociłam i natychmiast podnoszę bidusie!!! Quote
jayo Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Mysia_ napisał(a):No więc tak, te maluszki były zabrane z naszego schroniska jako 6 tygodniowe szczeniaki, wtedy były odrobaczone i zaszczepione Nobivacem Puppy, po jakiś 3-4 tygodniach włascicielka przyszła z nimi na drugie szczepienie Duramune Max 5, wtedy ze szczeniaków były piękne pulpeciki.... Potem coś musiało się stać (z tego co mi wiadomo, podobno umarł mąż tej kobiety), no i zaczeła się tragedia w tym domu :shake: Teraz jak do nas wróciły to z obliczeń wynika, że mają jakieś 8 m-cy, zostały tez jeszcze raz odrobaczone. Wkrótce zostaną zaszczepione na wściekliznę..... Dzieki za info, analizujemy stan zwierza i chetnych domow. Quote
halbina Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( u nas takie bidulki... krzywice mają?... Quote
Mysia_ Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 halbina napisał(a)::-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( u nas takie bidulki... krzywice mają?... naszczęscie nie, tylko przez tą chudośc tak wyglądały... Teraz naszczęscie wygladają lepiej, jak bede miała chwilkę to porobię foty ;) Quote
ewu Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Mysiu a jak tam u nich z jedzeniem? Może trzeba coś podrzucić?bo tak mi się wydaję,że te puszeczki to już mogą być zjedzone... Quote
Mysia_ Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 ewu napisał(a):Mysiu a jak tam u nich z jedzeniem? Może trzeba coś podrzucić?bo tak mi się wydaję,że te puszeczki to już mogą być zjedzone... naszczęscie jedzonko dla nich mamy :cool3: Ostatnio sporo dostaliśmy ;) Quote
ewu Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Mysia_ napisał(a):naszczęscie jedzonko dla nich mamy :cool3: Ostatnio sporo dostaliśmy ;) e no to super:) ale ja dalej jestem chętna więc jeśli tylko zapas się skończy to podrzucę świeżutkie:) Quote
Mysia_ Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 ewu napisał(a):e no to super:) ale ja dalej jestem chętna więc jeśli tylko zapas się skończy to podrzucę świeżutkie:) napewno dam znać ;) Quote
Mysia_ Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Dzisiaj oba psiaki zostały adoptowane :multi: Nie do wspólnego domku, ale do rodzin, które się znają :cool3: Quote
malagos Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Poważnie? Ale duzo dobrych wiadomości dzis (bokserka z Asa też ma dom!) Nie ma to jak domowe warunki i jedzonko! Quote
Recommended Posts