Jump to content
Dogomania

Chcieli uspic - wet odmowil. Schron? NIE! Po kastracji. TEOŚ ZOSTAJE U JAYO!

Recommended Posts

Posted

Oj... ciężko i u nas... Dzikunek po trzech tygodniach wróćił dziś z adopcji... domek próbował, ale kot, który siedział całymi dniami za szafą lub pralką... przerosło ich... :placz:

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szkoda Dzikunka.......
poszukam czegos (takze w naszej lazience :cool3:)

Karmelek w swoim fajnym domku. Za dwa tygodnie chce Pani dorzucic kolejnego kociaka - zeby byl komplet (juz sie wstepnie zgodzila).
Ale nie wiem czy Dzikun znioslby nowy dom z nowym kocurem.

A Teos domku nie szuka jak wiadomo.

Posted

Dzikun akceptuje zwierzęta, koty (moje) kocha... na psy ciut fuczy, ale nie bardzo już... najbardziej ucieka przede mną... cóż... mnie widuje najrzadziej... Gdybyś się podjęła jego oswajania, byłabym bardzo wdzięczna!... u mnie ma miskę i miejsce do spania... i w zasadzie marne szanse na domek jako dzikawy kocurek (wykastrowany już i zaszczepiony)

Posted

Dzikunek, to slodki, drobny kocurek, mialam przyjemnosc poznac go w grudniu.
oczywiscie z pewnej odleglosci, zdaniem Dziekunka dla niego najbezpieczniejszej ;)

ciesze ze Teos zostaje :)
zmienie tytul watku

jayo, 14-15 marca jestem z powrotem w Warszawie i jesli bedziecie mieli czas, to przekaze kubelek na karme

Posted

Jola_K napisał(a):
ciesze ze Teos zostaje :)
zmienie tytul watku

jayo, 14-15 marca jestem z powrotem w Warszawie i jesli bedziecie mieli czas, to przekaze kubelek na karme

Nie sciemniaj, wiedzialas, ze nie moze byc inaczej z takim cykorem :evil_lol:
a co do marca - dzis mowie ze czas mamy, ale co bedzie do tego czasu, pojecia nie mam.. Kubel sie niewymownie przyda..

• 4 weeks later...
Posted

[SIZE="3"]Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkiej Nocy,
pełnych wiary, nadziei i miłości,
radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny i przyjaciół,
obfitego w wodę "Lanego Poniedziałku"
oraz wesołego "Alleluja"

• 4 months later...
Posted

Jakie tam przecieki.... Teos pobiegl sobie tylko do ogrodka z towarzystwem domowym po wywaleniu siatki z drzwi balkonowych...

Troche czasu zajely operacje łowienia zalogi - kotki jakies umniejsze som, przyszly same :-)
A kocury wymagaly bardziej skomplikowanych zabiegow - siedzialy glownie w ogrodkowych chaszcach, oprozniajac wystawiane miski i unikajac okna, ktore zahcecalo uchylone. O lapaniu na rece mowy nie ma jak wadomo - zarowno w przypadku teosia, jaki Dzikuna..
Ale po kilku kuszeniach i karmieniach z reki i takich tam sygnalach uspokajajacych ( z wyrzuceniem 5 ogromnych psiorow na druga strone domu) - Teos wrocil. I wydziera sie w domu nadal :eviltong:
Dobe pozniej zachecilam Dzikuna. Towarzystwo sikajace po katach w komplecie :evil_lol: