Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 530
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piękny pies, a ja się bardzo cieszę że się Aguś na dogo znalazłaś:lol:
brakowało tu informacji z Gdańskiego schronu

pies jest śliczny :loveu:
wysyłam jego zdjęcia kilku osobom a nóż ktoś pokocha

Posted

jakie bidulek ma smutne oczy ....

Aga teraz czekaj na odzew z allegro, jest najbardziej skuteczne.Ja jutro sprawdzę czy fanatycy tej rasy mają jakieś swoje forum - to bardzo pomaga w szukaniu dobrego domu.
Ja wiem, że się uda !!!

Posted

heheheh Aga Ty jesteś skuteczna i nawet nie wiesz jak bardzo - podziwiam pomimo masy obowiązków, że pomagasz! Inna sprawa, że cieszę z faktu iż zainteresowałaś się BURKAMI schroniskowymi :) i nie tylko :D

Trzymam kciuki za Panią Żonę!

Posted

ola, ty z gdańska jesteś? a jeździsz na kokoszki?
w przyszłym tygodniu są dni otwarte - zapraszamy
w ten weekend nie dam rady pojechać do psiaków, bo wyjeżdżam. odpocząć przy strzyżeniu innych psów, ha ha...
wczoraj też nie dałam rady, a on biedny tam tęskni...

Posted

jestem z Gdańska a na Kokoszki jeżdżę bardzo rzadko :oops: to przez moją głupią pracę
przeważnie wtedy kiedy mam informacje że w schronie jest bokser
ale mam nadzieje że to się zmieni:shake:

Posted

Olu, jeżeli będziesz - to, proszę zajrzyj do Bobka. on już jest przeniesiony na górne kojce, pojedyńcze. Jak nie będziesz mogła znaleźć - to zapytaj o psa, który był strzyżony w sobotę. Była wtedy Kaśka Z,. i taka babka z czarnymi kręconymi włosami (ona była też na orunii w schronie), i pracownica, która chodzi w mundurze. Zrobisz zdjęcia jakieś?
jak idziesz środkiem schronu - w trzecim pojedyńczym kojcu po lewej jest berneńczyk, też zobacz. Zwróć uwagę na tylne nogi
potem skręcasz w prawo w drugą od dołu alejkę (boks 43 chyba, ostani) - tam jest taki mały czarny z białą krawatką, ale ten najmniejszy z lekko szorstkim włosem na mordce i ogonku - Micio się nazywa. To mojego syna pupilek. Zobaczysz, czy nikt go nie zjadł?

Posted

jak dobrze olenko, że będziesz pomagać Agnieszcze - naprawdę razem można zdecydowanie więcej. Dzięki dziewczyny, że chcecie mu pomóc - sam nie ma szans zbyt wielkich ....

Posted

ja tez już dziękuję za możliwość doglądnięcia psiaka.
Pomagając sobie, pomagamy innym. Pomagając jednemu psu natrafiamy na inne potrzebujące i nimi też się zajmujemy:
Baton - Bobek - Boksery (pewnie jakiś dzięki Oli opuści schron)
wysłałam Oli "moich" schroniskowych ulubieńców, żeby bez probemu ich znalazła w tym morzu psiej tęsknoty,
oj, będzie miała dziewczyna pełne ręce roboty...

Posted

byłam ale zdjęć nie porobiłam bo lało
nie znalazłam Bobka resztę pisków tak i przemyciłam im ciasteczka
nic się dowiedzieć nie mogłam bo dyżur miała księgowa a ona nic nie wiedziała, znalazłam chorego astka i piska z chorymi tylnymi łapkami bedę w poniedziałek może będzie lepsza pogoda
znalazłam również w pierwszym boksie pieska mix jamnika rudy wiecej kundelek niż jamniczek strasznie ślina mu ciekła a psy go gryzły aż musiałam nawrzeszczeć na jednego był w pierwszym boksie
bokserka jest do 7 na kwarantannie, interesuje się nią pani która ją przywiozła myślę że to bardzo dobrze ale czujna będę
myslę że można by było zrobić wątek Berniemu to piękny wielki piecho
przez te kraty ciężko zrobić dobre zdjęcie będzie ale zrobię im wszystkim tylko żeby nie lało

Posted

spróbuje zgobyć komórkę do Kasi Z., nic mi nie waidomo,żeby pies zniknął. Kurde, aż mi siu e ciepło zrobiło. Bo nigdy nie wiadomo, co to znaczy jak takiego dużego psa w schronisku nie można znaleźć.
Ja Berniego, jak trafił do schronu, jakieś dwa tygodnie temu brałam na spacer, mam dwa zdjęcia.
szef mnie w poniedziałek nie puści, a teraz siedzę poza 3miastem i walczę ze swoją gromadą
w tym pierwszym dużym boksie jest taki agresor, często tam scysje są, ale tego rudego nie pamiętam.
z Miciem jest taki jeden rudy z przyciętym ogonkiem - dotknij go kiedyś, futerko, nie sierść, futerko ma jak króliczek
Bobek, co z tobą chłopie???????????