t_kasiek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 hop na pierwsza strone !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
le bon Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 przepraszam że tak długo się nie odzywalam ale nie moglam wejść na dogomanię-odmawiało mi dostępu!!! czy dalej rozmawiamy o tymczasie? Quote
Ania_i_Kropka Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Oczywiście rozmawiamy. Majeczka bardzo potrzebuje domku. Quote
patch75 Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 zabralam dzis maje na spcaer-jak kogos widzi, to bardzo sie cieszy i namawia na spacer:loveu: przeszlysmy kawalek i zaczelam dawac jej frolic'a w kawaleczkach-wsuwala, az jej sie uszy trzesly; oczywiscie z reki, nie inaczej:shake: a jak kociki zobaczyla, to sie jeszcze bardziej ozywila Quote
Ania_i_Kropka Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Bardzo się cieszę, że Majeczka zaczęła jeść. przez ostatnie dwa tygodnie nie chciała nic tknąć. Pobyt ze szczeniakami jej służy. Mam nadzieję, ze nie będzie musiała wracać do klatki. Quote
desdemona Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 ona wie, ze w schronie ktos poswieca jej swoja uwage a to tez duzo daje. Quote
Rafal84 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Maja dzis byla,ze mna na spacerze i musze powiedziec,ze to juz jest inny pies niz byl dwa tygodnie temu jakos tak chetniej wyszla na ten spacer i wrecz cieszyla sie z tego:) zreszta ja tez sie ucieszylem,ze udalo sie z nia wyjsc :) Quote
le bon Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 nie chciałabym zapeszyć ale w najbliższy weekend maja będzie już u nas:-)!!!! Quote
Evra Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 le bon napisał(a):nie chciałabym zapeszyć ale w najbliższy weekend maja będzie już u nas:-)!!!! :Cool!::bigcool::Cool!: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Areeek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
patch75 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 zapraszam na moj bazarek dla burrito ze schroniska w Olsztynie; ma szanse na dom, ale pieniedzy brak na transport-zostalo jeszcze cos do spzredania i dorzucilam cos nowego;-) http://www.dogomania.pl/forum/showth...69#post9027469 Quote
Recommended Posts