Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro niedziela ! ciekawa jestem jak zareaguje Dżako na nasz dom ? będzie pewnie tęskniła za tymczasowym bo jej tam dobrze było ! oby u mnie też czuła się wspaniale ! :fadein:

Posted

Weneda napisał(a):
Jutro niedziela ! ciekawa jestem jak zareaguje Dżako na nasz dom ? będzie pewnie tęskniła za tymczasowym bo jej tam dobrze było ! oby u mnie też czuła się wspaniale ! :fadein:

My też czekamy na wieści i mocno zaciskamy kciuki...:lol:

Posted

Maja już z nami. :lol: Ma apetyt i zaakceptowały się z Figą ale o spoufalaniu się jak narazie nie ma mowy. Mnie polubiła i nawet się tuli ale najwyrażniej tęskni za domem z którego została przywieziona.Cały czas wraca pod drzwi i skuczy.Oj będzie jej ciężko zapomnieć ! :-( No i chyba tę noc mamy obie z głowy !

Posted

Strasznie się cieszę, że Majeczka już u siebie.:multi::multi::multi: Weneda nie martw się niedługo Majeczka pokocha Cię tak samo jak pokochała swoja tymczasową Pancie.

Dziękuje wszystkim, którzy zaangażowali się w pomoc dla Majeczki. To dzięki Wam sunia żyje i święta spędza u boku kochającej Pani.

Posted

minął zaledwie jeden dzień,a zmiany u Mai są kolosalne ! śpi jak suseł,ma apetyt,lubi spacery i swoją nową koleżankę Figę / i to z wzajemnością / co chwilę przybiega do mnie przekonać się że jestem niedaleko,lubi się tulić i bawić piłeczką.To mądry,przemiły,kochany pies - bardzo się cieszę że jest z nami i co najażniejsze że dobrze sie tu czuje.

Posted

posyłam zdjęcie Majeczki jak słodko śpi po spacerku z Figunią -
bardzo chce biegać za Figą na spacerach ale jeszcze boję się ją uwolnioć ze smyczy - oj to będzie dla mnie stresujący moment :???:

Posted

Witam, zdjęcie nie pokazalo się;)...

To wielka taka radość, że Święta Majeczka spędza już w swoim cudownym kochąjącym domu. :loveu:
I jeszcze "Siostrzyczka" do zabawy... :lol:

Serdecznie pozdrawiamy:loveu::loveu::loveu:...

Posted

pozdrawiam nowy domek Maji(dla mnie to już zawsze będzie Jaco)
trafiła do fantastycznego domu..
nie powiem żeby przyszło mi latwo rozstanie ale zrobilam to ze spokojną głową...
z tego wrażenia zapomnialam zostawić miseczki i smyczkę...

nie wiem jak Wam to powiedzieć- u mnie nie skakala na drzwi:razz: ale jestem pewna że szybciutko się zaaklimatyzuje w swoim nowym domu i ciesze się źe Weneda potwierdza że Jaco to fajny piesek. Dziewczyny mają piękne tereny do spacerów(to jedna z moich ulubionych dzielnic Krakowa) a Figa to taka sympatyczna suczka że trudno by było sie z nią niezaprzyjażnić;)
..

miejcie się dobrze i trzymajcie się cieplutko!!!!!!

Posted

Dzięki za pozdrowienia i miłe słowa ! my wszystkie trzy ! ;) również serdecznie pozdrawiamy.Dzisiaj z duszą na ramieniu odpięłam Majkę ze smyczy i brykały sobie obie po polach aż miło było patrzeć,a potem ....grzeczniutko wróciła do mnie i dała się zapiąć ! Jest urocza !!!
Jak to fajnie że są ludzie tacy jak Wy którzy pomagają tym biednym pieskom.Życzę wytrwałości i szczęścia w dalszych adopcjach.Niech pieski w potrzebie znajdą zawsze dla siebie ciepły kąt bo każdy z nich sobie na taki zasługuje !!! :loveu:
Szkoda że zdjęcie Mai i Figi nie da się otworzyć-ale jest na Maja109pupile.com

Posted

co słychać u Maji-Jaco?
jakoś nam tak smutno, wszystko wróciło do normy...
czy już troszkę przytyła?
czy biega już bez smyczy?
bawią się z Figą?
czy zagoiły się jej wszystkie blizny?

brakuje mi tych jej wyłupiastych ślepi śledzących każdy mój ruch;)
pewnie już zapomniala o nas(mam taką nadzieję) i to ja gorzej znoszę rozstanie....
nasza ostatnia fotka

Posted

Może i z czasem w jej psiej pamięci, Twoja twarz rozpłynie się wśród innych twarzy (mojej również), ale pozostanie ślad w jej psychice. Dzięki Tobie, Twoim Bliskim, Majeczce łatwiej było wejść do nowej Rodziny, uwierzyła w Człowieka, w miłość.
Życze Tobie i Rodzinie zdrowia, niech spotyka Was wszystko, co najlepsze...:lol:

Posted

piję dziewczyny dziś za Wasze zdrowie!!!!
tyle serca wkładacie w tę robotę...

cieszę się że jakoś przyczynilam się do sukcesu bo końcowkę roku mialam fatalną a Jaco-Maja i jej nowy domek osłodził mi znowu życie:)
cieszę się że suczka trafiłam na najbardziej komfortowe z komfortowych warunki bytu!!
a więc jagoda, Lucyna i dziewczyny ze schroniska w olsztynie oraz dzielny toffik nasz forumowy oraz wszyscy ktorych pominęłam a ich wkład byl istotny w tę historię oraz źyczenia dla pani Lidii żeby Maja-Jaco osladzala jej życie każdego dnia!

pozdrawiam

Posted

piszę już dzisiaj drugi raz i coś mi się nie wysyła ?! :shake: a tyle się naopisywałam o Majeczce :loveu: - może za długie albo za nudne to było ? ;)
spróbuję jutro - w każdym razie z Mają wszystko jest o.k :multi: