Weneda Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Witam ! pozdrowienia od Majeczki ! reaguje już na to imię,przytyła i waży teraz 10 kg.nie je łapczywie ale ma apetyt,lubi spacery i biega już bez smyczy ale mnie pilnuje i często sprawdza czy jestem w pobliżu,z Figą się bardzo polubiły i wogóle nie ma miedzy nimi rywalizacji ani próby dominacji ,uwielbia sie przytulać i chce być głaskana - obdzielam je pieszczotami po równo więc nie są o siebie zazdrosne,każda ma swoją miskę i swoje legowisko którymi wymieniają się nawzajem z pełną akceptacją. Widzę że czuje się u nas bezpiecznie i dobrze - nie drapie i nie skacze już po drzwiach i powoli zapomina i o złych przeżyciach i o dobrych z DT za którym po przywiezieniu do mnie tęskniła co było ewidentnie widać. Serdecznie pozdrawiam jej DT i wszystkich którzy ją znają ! Quote
Jagoda1 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Pozdrawimy Majeczkę i domek! To wielka radość czytać takie wieści!:loveu::lol: Quote
Tomo 2 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Chciałem podziękować tym co włożyli tyle pracy by znaleźdź dom , osobie która przygarnęla bidulkę . Naprawde jesteście wspaniali. Wielki szacunek za to co robicie i jak to robice. Małej suni życzę dużo szczęścia . Pozdrowionka :lol: Quote
Weneda Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 pozdrowienia od Majci i Fisi ! są już przyjaciółkami do tego stopnia że jak Maja zaczęła "dyskusję" z dobermanem to niekonfliktowa Figa stanęła w jej obronie, Maja ładnieje z dnia na dzień i po żeberkach nie ma już ani śladu,razem się bawią, razem wędrują na spacerkach lub wychodzą do ogrodu - są nierozłączne w zabawie w domu i poza nim,myślę że są poprostu szczęśliwe bo to widać po ich zachowaniu ! Quote
Jagoda1 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Weneda napisał(a):pozdrowienia od Majci i Fisi ! są już przyjaciółkami do tego stopnia że jak Maja zaczęła "dyskusję" z dobermanem to niekonfliktowa Figa stanęła w jej obronie, Maja ładnieje z dnia na dzień i po żeberkach nie ma już ani śladu,razem się bawią, razem wędrują na spacerkach lub wychodzą do ogrodu - są nierozłączne w zabawie w domu i poza nim,myślę że są poprostu szczęśliwe bo to widać po ich zachowaniu ! Wielka to radość dla nas...:lol::lol::lol: Buziaki dla Dziewczynek:loveu::loveu:. Quote
le bon Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 pozdrawiamy dziewczyny Agnieszka i Toffikk przy okazji zapraszam do galerii Toffikka na str www.sangoma.pl Quote
le bon Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 halo !!!!co slychać u "moich" dziewczynek?jak zdrówko? moźe jakieś fotki? Quote
Weneda Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Maja i Figa są w doskonałej formie ! Pozdrowienia dla wszystkich znajomych Majki ;) Quote
Jagoda1 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Pani Majeczki napisała::lol: "Majeczka po 6 m-cach adaptacji uznała w pełni nasz dom za swój :multi: przepada za mną /ze wzajemnością zresztą / uwielbia wspólne spacery,wylegiwanie się w słońcu w ogrodzie na trawce i pieszczoty o które doprasza się podchodząc i trącając noskiem. Jest czyściutka,cichutka i bardzo grzeczna i w co trudno uwierzyć zdominowała Figę która czy też z miłości czy dla świętego spokoju ale we wszystkim jej ustępuje.Mam niezły z moich suczek duecik :lol:" Serdecznie pozdrawiam Rodzinę Majeczki, proszę wymiziać obie Sunieczki...:lol: Quote
Jagoda1 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 c.d. zdjęć...:lol: Ogromnie cieszymy się, że "nasza" Majeczka ma taką wspaniałą Rodzinę... Dziewczynka wypiękniała, zmężniała.:razz: Quote
Weneda Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 ulubione zabawy Maji na spacerkach to obgryzanie patyczków i wyszukiwanie pustych butelek z tworzywa,które uwielbia nosić w pysku Figa z kolei na spacerach tropi krety i ryje w ziemi obie natomiast lubią szybkie biegi ale z rozsądkiem czyli tak żeby nie stracić mnie i siebie nawzajem z oczu Quote
Ania_i_Kropka Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Jakie piękne i szczęśliwe dziewczynki. Majeczka zrobiła się grubiutka:lol:, Jest śliczna:loveu::loveu::loveu: Quote
Sawanna Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 http://i37.tinypic.com/hvxzbq.jpg Nie mogę uwierzyć że to ona:loveu:.Kochana:loveu: Quote
Recommended Posts