BlackSheWolf Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 no wiem, że to nie było jakieś złośliwe tylko prawda, ale jak ktoś np. przeczyta to... to pomyśli... a faktycznie nie napisali jak ona się zachowuje w domu to wole nie ryzykowac... poszukam innego psa... :( sunia jest jak najbardziej łagodna, lubi psy i ludzi, nie ma problemu co do chodzenia na smyczy, nie ciągnie i idzie ładnie, jest spokojna ale nie znaczy to, że nie szaleje czasami :D na filmiku jednym widać jak lubi swój ogon :D sunia już jakiś czas jest w schronie :( myślałam, że szybciej znajdzie dom a tu... eh... jedyne co widać to to, że pobyt w schronisku jej nie służy :( dlatego dalej szukamy pilnie domu... Quote
wanda szostek Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='BlackSheWolf']no wiem, że to nie było jakieś złośliwe tylko prawda, ale jak ktoś np. przeczyta to... to pomyśli... a faktycznie nie napisali jak ona się zachowuje w domu to wole nie ryzykowac... poszukam innego psa... :( sunia jest jak najbardziej łagodna, lubi psy i ludzi, nie ma problemu co do chodzenia na smyczy, nie ciągnie i idzie ładnie, jest spokojna ale nie znaczy to, że nie szaleje czasami :D na filmiku jednym widać jak lubi swój ogon :D sunia już jakiś czas jest w schronie :( myślałam, że szybciej znajdzie dom a tu... eh... jedyne co widać to to, że pobyt w schronisku jej nie służy :( dlatego dalej szukamy pilnie domu...[/quote] Właśnie chciałam na to zwrócić uwagę, że tak przeważnie rozumują Quote
BlackSheWolf Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 :) :) no więc gdzie i do kogo wysłać fotki? Quote
BlackSheWolf Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 no chyba już nie potrzeba :) Kora znalazła dziś dom!! i to w mojej miejscowosci bedzie mieszkac! Quote
wanda szostek Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Właśnie weszłam na stronę, żeby podać Ci maila, a tu taka niespodzianka. Miej więc ją na oku i pilnuj coby pięknotce krzywda się nie działa. Quote
BlackSheWolf Posted January 10, 2008 Author Posted January 10, 2008 napewno ją odwiedzę :D :D :) Quote
bellatriks Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Kurczę, ja tu trochę spóźniona przychodzę, ale super, że Kora ma dom! :multi: Agata: pisałaś do Anashara, żeby zdjął ją z OwP czy jeszcze nie? Quote
BlackSheWolf Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 yyy zapomniałam... nie ma już innych ogłoszen... a o tym zapomniałam Quote
bellatriks Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 BlackSheWolf napisał(a):yyy zapomniałam... nie ma już innych ogłoszen... a o tym zapomniałam To mam do niego napisać, czy Ty już to zrobisz(zrobiłaś)? ;) Quote
BlackSheWolf Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 jakbyś mogła... bo dziś to już nie wiem co robie... mieliśmy w schronie okropny przypadek ... :( i jakos caly dzien jestem w szoku.. Quote
bellatriks Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 BlackSheWolf napisał(a):jakbyś mogła... bo dziś to już nie wiem co robie... mieliśmy w schronie okropny przypadek ... :( i jakos caly dzien jestem w szoku.. OK, już do niego piszę. Quote
Recommended Posts