Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hakita']A są jakie szanse??? :cool3: Yorija pisaj Kochana!!![/quote]

W moje głowie tylko. Jak narazie na allegro nie ma nawet żadnego obserwatora. Nie mówiąc o jakimś kontakcie.

A ten domek w Poznaniu o którym myślę to będę delikatnie urabiać jak się tam zjawię. Mnie by bardzo odpowiadalo - miałabym wieści o Kozaku na bieżąco a co jakiś czas bym go odwiedzała. Nie wiem tylko co o tym ewentualni, potencjalni właściciele pomyślą.

Ale może się też do tego czasu znienacka jakiś DS sam zgłosi. :loveu:
Kozakowi by miło było.

A na ogolnym widziałam że zaświtało światełko w tunelu Domek dla Białka. Trzymam kciuki trzymam kciuki...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ach, no to trzymamy kciuki!!! Może się uda...:cool3:

Światełko w tunelu dla Białka się pojawiło i oby nie zgasło...:modla:

No i trzymajta kciuki za mój pierwszy tymczas, dla kociaka bez jednej łapki...oby Zulus się przekonał...:roll: i od niechybnej śmierci uratował...:shake:

Posted

[quote name='Hakita']Ach, no to trzymamy kciuki!!! Może się uda...:cool3:

Światełko w tunelu dla Białka się pojawiło i oby nie zgasło...:modla:

No i trzymajta kciuki za mój pierwszy tymczas, dla kociaka bez jednej łapki...oby Zulus się przekonał...:roll: i od niechybnej śmierci uratował...:shake:[/quote]

Chyba na wątku Tuhajbeja doczytałam, że jedzie do Ciebie Trójłapek. I tak sobie pomyślałam czy to czasem nie kociak do testów na Białku? I że chyba jakieś fory chcesz dać Białkowi jak by mu ochota naszłą pogonić kotka :diabloti:. "Stary dziadek" i "trójłapy kociak" - he he :evil_lol:

Posted

[quote name='Yorija']Chyba na wątku Tuhajbeja doczytałam, że jedzie do Ciebie Trójłapek. I tak sobie pomyślałam czy to czasem nie kociak do testów na Białku? I że chyba jakieś fory chcesz dać Białkowi jak by mu ochota naszłą pogonić kotka :diabloti:. "Stary dziadek" i "trójłapy kociak" - he he :evil_lol:[/quote]

A nie, nie, nie!!! Białek będzie testowany na innym kociaku, a ja mam nadzieję, że moje Tygrysiątko (chyba muszę założyć wątek :cool1:, a tu można choć trochę poczytać: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101388[/URL]) zaakceptuje maleńkiego Trójłapka (myślę usilnie nad nowym, wyjątkowym imieniem...:oops:)...
Trzymajta kciuki Kochani, błagam...:modla:

Posted

W schronie wczoraj straszna sprawa
Z kota się zrobiła strawa
Lecz bynajmniej nie dla podniebienia
Lecz przyszłego w domo-wstapienia

Pójdzie Białek do domu na swięta
A dlaczego o Kozaku nikt nie pamięta?
Nie zapytanie, nie zabierze
Nieeee no w to juz nie uwierzę

Przyjdzie kolej na Kozaka
Ma nadzieja taka

Posted

Witam!
dostalam wiadomosc o wyzelku pieknym ....dobrze trafilam?:):):)
a wiec mam strrasznie duzo wyzlekow pod opieka i nie mam czasu przegladac calego watku...:(
wiec prosze o info na jego temat...czyli wszytsko wszytsko wszytstko...
gdzie aktulanie przebywa, w jakim jest stanie zdrowotnym, jak jego relacje z innymi zwierzetami, nastawienie do ludzi,gdzie ma juz ogloszenia, co z tym DT o ktorym mowa w opstanich posta cichutko...itp itd...

Posted

[quote name='tanitka']wierszem, nie wierszem- dawajcie!:lol:[/quote]
tanitka...poszla fama na dogo, ze my wyzlowe ciotki jestesmy...powiedz koffana o co im chodzi?
czy my mamy wyzly w awatarkach?
czy my dostajemy bzika na widok psiaka choc z pyska podobnego do wyzelka?
czy my na dzwiek slowa "wyzel" mamy iskry w oczach?
o co chodzi?:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Niki-lidka']tanitka...poszla fama na dogo, ze my wyzlowe ciotki jestesmy...powiedz koffana o co im chodzi?
czy my mamy wyzly w awatarkach?
czy my dostajemy bzika na widok psiaka choc z pyska podobnego do wyzelka?
czy my na dzwiek slowa "wyzel" mamy iskry w oczach?
o co chodzi?:evil_lol::diabloti:[/quote]

:loveu::loveu::evil_lol:

Posted

Ma tylko allegro narazie.
Tyle byłam w stanie zrobić.
A czy jest zwykłe czy wyróżnione to nie bardzo rozumiem.
Jak na liście je widać to jest na takim ciemnym żółtym pasku.

Maluch mówisz... :lol: jeśli dobrze pamietam opis ze strony schroniskowej to ma 70cm w kłębie. Cudny maluszek...

Posted

[quote name='Yorija']
Maluch mówisz... :lol: jeśli dobrze pamietam opis ze strony schroniskowej to ma 70cm w kłębie. Cudny maluszek...[/quote]
hehehe to jest mało...
ja kocham wyzly i... molosy...wiec Kozak jest mały:evil_lol:
jest 10cm wyzszy od mojego tima, a moj Tim jest malutenki:eviltong: