Yorija Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='Hakita']A są jakie szanse??? :cool3: Yorija pisaj Kochana!!![/quote] W moje głowie tylko. Jak narazie na allegro nie ma nawet żadnego obserwatora. Nie mówiąc o jakimś kontakcie. A ten domek w Poznaniu o którym myślę to będę delikatnie urabiać jak się tam zjawię. Mnie by bardzo odpowiadalo - miałabym wieści o Kozaku na bieżąco a co jakiś czas bym go odwiedzała. Nie wiem tylko co o tym ewentualni, potencjalni właściciele pomyślą. Ale może się też do tego czasu znienacka jakiś DS sam zgłosi. :loveu: Kozakowi by miło było. A na ogolnym widziałam że zaświtało światełko w tunelu Domek dla Białka. Trzymam kciuki trzymam kciuki... Quote
Hakita Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Ach, no to trzymamy kciuki!!! Może się uda...:cool3: Światełko w tunelu dla Białka się pojawiło i oby nie zgasło...:modla: No i trzymajta kciuki za mój pierwszy tymczas, dla kociaka bez jednej łapki...oby Zulus się przekonał...:roll: i od niechybnej śmierci uratował...:shake: Quote
Yorija Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='Hakita']Ach, no to trzymamy kciuki!!! Może się uda...:cool3: Światełko w tunelu dla Białka się pojawiło i oby nie zgasło...:modla: No i trzymajta kciuki za mój pierwszy tymczas, dla kociaka bez jednej łapki...oby Zulus się przekonał...:roll: i od niechybnej śmierci uratował...:shake:[/quote] Chyba na wątku Tuhajbeja doczytałam, że jedzie do Ciebie Trójłapek. I tak sobie pomyślałam czy to czasem nie kociak do testów na Białku? I że chyba jakieś fory chcesz dać Białkowi jak by mu ochota naszłą pogonić kotka :diabloti:. "Stary dziadek" i "trójłapy kociak" - he he :evil_lol: Quote
Hakita Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [quote name='Yorija']Chyba na wątku Tuhajbeja doczytałam, że jedzie do Ciebie Trójłapek. I tak sobie pomyślałam czy to czasem nie kociak do testów na Białku? I że chyba jakieś fory chcesz dać Białkowi jak by mu ochota naszłą pogonić kotka :diabloti:. "Stary dziadek" i "trójłapy kociak" - he he :evil_lol:[/quote] A nie, nie, nie!!! Białek będzie testowany na innym kociaku, a ja mam nadzieję, że moje Tygrysiątko (chyba muszę założyć wątek :cool1:, a tu można choć trochę poczytać: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101388[/URL]) zaakceptuje maleńkiego Trójłapka (myślę usilnie nad nowym, wyjątkowym imieniem...:oops:)... Trzymajta kciuki Kochani, błagam...:modla: Quote
Hala Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Oj Ania, co ja tu czytam...fiufiu... :) Powodzenia. :loveu: Quote
Yorija Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 W schronie wczoraj straszna sprawa Z kota się zrobiła strawa Lecz bynajmniej nie dla podniebienia Lecz przyszłego w domo-wstapienia Pójdzie Białek do domu na swięta A dlaczego o Kozaku nikt nie pamięta? Nie zapytanie, nie zabierze Nieeee no w to juz nie uwierzę Przyjdzie kolej na Kozaka Ma nadzieja taka Quote
Yorija Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 A Kozaczek ma pierwszego obserwatora na allegro :-) Quote
Hala Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 No kozaczku, moze ktoś cię jednak polubi? :diabloti: Quote
Figa Bez Maku Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='Yorija']Uno Obserwatore Allegrano[/quote] Uno Obserwatore Allegrano pro Kozako cano innymi zaś słowy może niedługo Kozak z głowy:diabloti: Quote
Hala Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Figa, Ty jak coswymyślisz to koniec.:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Witam! dostalam wiadomosc o wyzelku pieknym ....dobrze trafilam?:):):) a wiec mam strrasznie duzo wyzlekow pod opieka i nie mam czasu przegladac calego watku...:( wiec prosze o info na jego temat...czyli wszytsko wszytsko wszytstko... gdzie aktulanie przebywa, w jakim jest stanie zdrowotnym, jak jego relacje z innymi zwierzetami, nastawienie do ludzi,gdzie ma juz ogloszenia, co z tym DT o ktorym mowa w opstanich posta cichutko...itp itd... Quote
BIANKA1 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Bardzo dobrze trafiłaś :loveu: Dziękuję . Hala , opisz Kozaka . Tylko wierszem proszę :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='BIANKA1'] Hala , opisz Kozaka . Tylko wierszem proszę :cool3:[/quote] eeee....jam blondynka...ja wierszem moge nie zrozumiec i potem bede zadawac mase pytan,wiec oszczedzcie sobie tego i prozą prosze prozą:eviltong: Quote
Hala Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 My już tu z Lidką sobie porozmawiamy... :evil_lol: Quote
tanitka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 wierszem, nie wierszem- dawajcie!:lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='tanitka']wierszem, nie wierszem- dawajcie!:lol:[/quote] tanitka...poszla fama na dogo, ze my wyzlowe ciotki jestesmy...powiedz koffana o co im chodzi? czy my mamy wyzly w awatarkach? czy my dostajemy bzika na widok psiaka choc z pyska podobnego do wyzelka? czy my na dzwiek slowa "wyzel" mamy iskry w oczach? o co chodzi?:evil_lol::diabloti: Quote
BIANKA1 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Niki-lidka']tanitka...poszla fama na dogo, ze my wyzlowe ciotki jestesmy...powiedz koffana o co im chodzi? czy my mamy wyzly w awatarkach? czy my dostajemy bzika na widok psiaka choc z pyska podobnego do wyzelka? czy my na dzwiek slowa "wyzel" mamy iskry w oczach? o co chodzi?:evil_lol::diabloti:[/quote] :loveu::loveu::evil_lol: Quote
Hala Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Cośmi się wydaje, że ciotki wyżełkowe po cichu coś knują. :razz: Quote
Figa Bez Maku Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Skoro ciotka Hala:loveu: ten spisek pochwala:evil_lol: to i ja pozwalam:cool3: i już ekranu nie kalam:diabloti: Quote
Yorija Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 No właśnie co mi się tu knuje :loveu: Wróciłam z delegacji a tu się widze dzieje. Co knujecie, co taka cisza? Quote
sacred PIRANHA Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 ja nic nie mowie...musze sie porozumiec z tanitka...to nie takie proste...wyzlow mamy cale stado:(:(:( powiedzcie gdzie maluch ma ogloszenia? im wiecej ogloszen tym wieksza szansa...ma allegro? zwykle czy wyroznione? Quote
Yorija Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Ma tylko allegro narazie. Tyle byłam w stanie zrobić. A czy jest zwykłe czy wyróżnione to nie bardzo rozumiem. Jak na liście je widać to jest na takim ciemnym żółtym pasku. Maluch mówisz... :lol: jeśli dobrze pamietam opis ze strony schroniskowej to ma 70cm w kłębie. Cudny maluszek... Quote
sacred PIRANHA Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='Yorija'] Maluch mówisz... :lol: jeśli dobrze pamietam opis ze strony schroniskowej to ma 70cm w kłębie. Cudny maluszek...[/quote] hehehe to jest mało... ja kocham wyzly i... molosy...wiec Kozak jest mały:evil_lol: jest 10cm wyzszy od mojego tima, a moj Tim jest malutenki:eviltong: Quote
Recommended Posts