agata51 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 To jest to, gdzie możesz. Tak sądzę. Może na niektórych Kozak jest już ogłoszony, nie wiem. Wstawiłam to, co dostałam od Majqi, a z czym sama poradzić sobie nie mogę. Powodzenia. Z wzajemnością :loveu:. Quote
agata51 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Kozaczku, dziś wreszcie popadało - ciotka chętnie z tobą pobiega. Quote
Yorija Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 [quote name='agata51']Kozaczku, dziś wreszcie popadało - ciotka chętnie z tobą pobiega.[/quote] A to słoneczka nie lubimy? Tylko deszcze niespokojneeeeee? Quote
Figa Bez Maku Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Cóż ja Ci odpowiem na to? Jak Cię nie lubić Agato?:evil_lol: Yorija jest w desperacji:placz: więc ( może nie mam racji):oops: woła w rozpaczy wielkiej o szczęście dla kundelka albo i dla rasisty:hmmmm: wniosek stąd oczywisty:cool1: Chcesz by Yorija Cię polubiła:cool3: domek dla Kozaka znajdź miła:lol: Quote
agata51 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Yorija']A to słoneczka nie lubimy? Tylko deszcze niespokojneeeeee?[/quote] Kozak może lubi 40 w cieniu, ja nie. Tym bardziej, że tego cienia jakby mało. Słoneczka nie lubimy zdecydowanie. Deszcze niespokojne, gdzie jestescie? Będziesz miała moje lata - zrozumiesz. Lecę na Islandię. Kozak, lecisz ze mną? Quote
agata51 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [quote name='Figa Bez Maku']Cóż ja Ci odpowiem na to? Jak Cię nie lubić Agato?:evil_lol: Yorija jest w desperacji:placz: więc ( może nie mam racji):oops: woła w rozpaczy wielkiej o szczęście dla kundelka albo i dla rasisty:hmmmm: wniosek stąd oczywisty:cool1: Chcesz by Yorija Cię polubiła:cool3: domek dla Kozaka znajdź miła:lol:[/quote] No comment. Quote
Yorija Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [CENTER]Chiński amulet zaklinający powodzenie sprtowcom na olimpiadzie w Mandarynów!!!! Niezastąpiony wyżlas - mordas. Dla prawdziwego sportowca, który spędziwszy czas przed telewizorem zechce ruszyć swoje szanowne cztery i na wlasnym ciele przekonać się jak to jest z tymi biegami długodystansowymi, chodami, czy sprintem, ewentualnie pływaniem. Nie chcesz być chyba przyczyną posmiewisk jak tak będziesz sam po parku susał? Potrzebujesz towarzystwa - i Kozak przemioanowany przez Wielkiego Mandaryna na [SIZE=6][COLOR=blue][B]Khos Ak[/B][/COLOR][/SIZE] jest własnie tym który zarówno przyniesie szczęscie naszym na olimpiadzie jak i tym, z którym bedziesz mógł się pokazać w każdym parku, osiedlowej uliczce, na polnej drodze, grani wysokiej, borze liściastym czy gdzie Was poniesie fantazja!!![/CENTER] Quote
Yorija Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Khos Ak - ponad 1100 oglądnięć aukcji na allegro i ***** żadnego telefonu!!! Quote
agata51 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Khos Aku, ja cię proszę, odłóż ty parę groszy, kup bilet na autobus i zasuwaj do domu! Dokąd chcesz? Do Łodzi? Do Łodzi nie zaszkodzi. A może w Krakowie chcesz się zadomowić? Wybierasz Biłgoraj? - rozumiem, toż to raj. Pomyśl jednak, piesku - może jednak w Lesku? W Gorzowie nad Wartą też spróbować warto. Hej, wyżeł, a może wolisz gnać za morze? U boku Norwega za łosiami biegać? W preriach Arizony bizona pogonić? W Afryce dać wiele, by dopaść gazelę. Ruszaj w drogę, Khos Aku, a ty, Figo Bez Maku i ty, Yorijo miła, za wyżła kciuki trzymaj. Quote
Yorija Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 o żesz ale zasunęła - ale o tej godzinie nie dziwne Quote
Figa Bez Maku Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Cioteczka Agata nie sypia w nocy:-( zawsze skora Kozakowi do pomocy:loveu: Kozaku ciotka Figa też potrafi:cool1: błysnąć z geografii;):diabloti: Może domek znajdziesz w Warszawie? Kłodzku, Płocku albo w Nieszawie? Może dobry los Cię do Rzeszowa rzuci? Albo zamieszkasz w Nowej Hucie? Cała Polska do Twojej dyspozycji I nie musisz mieć super kondycji bo do domku limuzyną Cię zawiozą lecz...pewnie będą już mówić prozą:cool3::evil_lol: Quote
Yorija Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 No to Kozak masz przesrane. Czeka cię proza życia u jakiegoś mało poetyckiego człowieka. No chyba, że któraś z naszych ulubionych Poetek cie przygarnie :-) Quote
agata51 Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Yorija']o żesz ale zasunęła - ale o tej godzinie nie dziwne[/quote] Myślisz, że tak łatwo prawdziwemu poecie rymy składać? Muza przychodzi, kiedy chce - nie zapowiada się z wizytą. Ale niechby spróbowała o 9 rano - przepędziłabym nie tylko ją, ale i samego Apolla! Figo Bez Maku, na dogo więcej poetów niż z limuzyną facetów. Dodopoeto, ujawnij się i na cześć Khos Aka peany piej! Quote
Figa Bez Maku Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Yorija']No to Kozak masz przesrane. Czeka cię proza życia u jakiegoś mało poetyckiego człowieka. No chyba, że któraś z naszych ulubionych Poetek cie przygarnie :-)[/quote] Kozak ma TERAZ przesrane:placz: lub..przeschroniskowane:-( on muzą naszą :evil_lol:wiec myśleć śmiem:oops: że wenę wzbudzi w opiekunie swem;) i śpiewające życie będzie miał wątły młodzieniec lub chłop na schwał a może i jakaś kobita przygarnie Kozaka i kwita?:lol: Quote
Yorija Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='Figa Bez Maku']Kozak ma TERAZ przesrane:placz: lub..przeschroniskowane:-( on muzą naszą :evil_lol:wiec myśleć śmiem:oops: że wenę wzbudzi w opiekunie swem;) i śpiewające życie będzie miał wątły młodzieniec lub chłop na schwał a może i jakaś kobita przygarnie Kozaka i kwita?:lol:[/quote] No tak TERAZ to dopiero ma przesrane :-( Ale może mieć przesrane inaczej również - u boku prozaika :-) Takiego przesrania to można mu zyczyć - trzeba znaleźć dom dom dom Quote
agata51 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ciotka Agata w nocy nie sypia - Figo Bez Maku, "czemu" nie pytaj, bo sama nie wiem. Widać, tak mam ja, że muszę w nocy, nie mogę za dnia. Quote
Yorija Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 Ciotka Agata na miotle lata Noc całą prawie i śpi na jawie A glównie po to żeby sierotom Takim jak oto Ciotka Yorija co gdzieś się ciągle po swiecie mija z domkiem Kozaka - niezdara taka pokazać zaraz jak to się dzieje że do KOzaczka dom się już śmieje i jeszcze tylko potrzbna chwilka aby ze schronu wziąźć tego "wilka" A wilk się tylko ładnie rymuje bo na tym wątku to potrzebuje Domku własnego inny pies Wyżłowy KOZAK - ten właśnie bies! Quote
Figa Bez Maku Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 [quote name='Yorija']Ciotka Agata na miotle lata [/quote] Czarowna cioteczko Agato:loveu: uwierz w swe czarodziejskie siły:diabloti: i wykop jakie zielsko łopatą a potem zerknij w przepis zawiły:cool1: i uwarz eliksir na domków znajdowanie niech łyknie Kozak napoju kwartę :multi: i znajdzie chatę psisko ..kochanie:loveu: bo tego wart jest:loveu: Quote
agata51 Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 A co wy ze mnie jakąś czarownicę robicie?! Z miotłą, zielskiem i eliksirem jakimś w kotle warzonym! Co, do cholery, na wątku Makbeta jestem? Jasne, "ciotka Agata na miotle lata", "Agata nogą zamiata"! Tak trudno znaleźć bardziej wyrafinowane i subtelne rymy i skojarzenia? Same za pseudonimami się skryły i jeżdżą na Agacie jak na łysej kobyle! Kozak, spadamy stąd! Kozaczku miły dziś nie mam siły, ale już jutro wezmę kłak futra mojego psiaka, rzęsę świstaka, piórko gołąbka, szczura pół ząbka, listek bazylii i już po chwili wszystko to zmielę po mszy w niedzielę. Do kotła wrzucę pod nosem mrucząc czary, zaklęcia - dla twego szczęścia. A by nie zwariować - spacerek dla zdrowia. Quote
Figa Bez Maku Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [quote name='agata51']A co wy ze mnie jakąś czarownicę robicie?! Z miotłą, zielskiem i eliksirem jakimś w kotle warzonym! Co, do cholery, na wątku Makbeta jestem? Jasne, "ciotka Agata na miotle lata", "Agata nogą zamiata"! Tak trudno znaleźć bardziej wyrafinowane i subtelne rymy i skojarzenia? Same za pseudonimami się skryły i jeżdżą na Agacie jak na łysej kobyle! Kozak, spadamy stąd! Kozaczku miły dziś nie mam siły, ale już jutro wezmę kłak futra mojego psiaka, rzęsę świstaka, piórko gołąbka, szczura pół ząbka, listek bazylii i już po chwili wszystko to zmielę po mszy w niedzielę. Do kotła wrzucę pod nosem mrucząc czary, zaklęcia - dla twego szczęścia. A by nie zwariować - spacerek dla zdrowia.[/quote] Szacowna cioteczko Agato:cool1: Ty poezję tworzysz psiakom a z Kozakiem podzielisz się szatą:eviltong: (i całe dogo kocha Cię za to):kiss_2: Twoje imię podoba się kwiatom:multi: więc jeśli Figę chcesz oddać katom:placz: ( za swawolne słówka) ...to ze stratą Figa sie musi pogodzić..zacna Agato:placz:;) A Figa nazywa się Hanka i nie straszna jej żadna rymowanka:diabloti: Quote
agata51 Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Poezja będzie jutro. Dzisiaj idę na spacer z Kozakiem. Quote
Yorija Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 Zastanawiam się poważnie nad przywiezieniem Kozaka do Krakowa. Do hotelu. To ma sens? On tam jest na otwartym terenie w stadzie psów. A Kraków to kojec i dwa spacery dziennie. I czy wtedy będzie większa szansa na jego adopcję? Quote
agata51 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Yorija, na pewno ma sens. W hoteliku szansa na adopcję zawsze większa. Co to za hotel? Krakowskiego hotelu nie znam. Wszystkim psom polecam Wiosnę. Ale każdy lepszy od schronu. O finanse się nie martw. Quote
Yorija Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 [quote name='agata51']Yorija, na pewno ma sens. W hoteliku szansa na adopcję zawsze większa. Co to za hotel? Krakowskiego hotelu nie znam. Wszystkim psom polecam Wiosnę. Ale każdy lepszy od schronu. O finanse się nie martw.[/quote] Nie wiem czy lepszy od schronu. Tam jest w grupie innych psów, wychodzi czasem na spacer. a tu w hotelu byłby sam zamknięty w kojcu z budą lub nie. Dwa razy dziennie spacer - czasem może dłuższy. dla niego to byłby szok. Do domu DT to tak - ale wyciągnąc go ze stada, żeby zamknąc w klatce samego? I jeśli by to miało trwać tydzień, dwa to jeszcze ok. Ale jesli rok? Quote
Recommended Posts