Wisełka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Ogłoszenie dla Kozaczka [URL]http://dziennikmetro.pl/zwierzyniec/oddam-do-adopcji/psy/?&add=1033[/URL] Quote
haank Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Kozak teraz to już tylko telefony odbierać :) Quote
Panca Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Wisełka dzięki:loveu: mam nadzieję że Kozi w końcu się doczeka Quote
agata51 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Kozaczku, nie trać nadziei, jadę do dzikiej kniei znaleźć tego Człowieka, co tam na ciebie czeka. Wracam za 10 dni - niech domek ci się śni, dom z gankiem i ogródkiem, gdzie pić będziemy wódkę! Przepraszam za ten alkohol, ale nie mam czasu na bardziej przyawoite rymy. Zresztą kropelka nalewki leśniczego jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodziła. Pozdrawiam. Kozaczku, trzymaj się i bądź dobrej myśli. Może się okazać, że jak wrócę, będziesz już w nowym domku z kochającym Człowiekiem. Quote
Yorija Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Dzięki wielkie!!! Ja to jestem zacofana - nie wiedziałam że jest elektroniczne wersja Metra. A możliwe jest w wersji papierowej umieszczenie również ogłoszenia? W sensie że ja bym chciała jakoś tam umieścić tylko jak by mi ktoś wskazał dokąd się z tym zwrocić... Quote
Figa Bez Maku Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 [quote name='agata51']Kozaczku, nie trać nadziei, jadę do dzikiej kniei znaleźć tego Człowieka, co tam na ciebie czeka. Wracam za 10 dni - niech domek ci się śni, dom z gankiem i ogródkiem, gdzie pić będziemy wódkę! [/quote] Agato powiem krótko:cool1: zasługujesz nie tylko na wódkę :cool3: ale na najlepszego szampana:multi: zwłaszcza jak dzięki Tobie Kozak znajdzie pana:multi: Quote
Panca Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 no mysle ze Agata cos przy wodeczce dla Kozaka zalatwi:razz: Quote
Wisełka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 [SIZE=4][COLOR=red][B]Kozak w dzisiejszym wydaniu Metra[/B][/COLOR][/SIZE] :multi: [IMG]http://images31.fotosik.pl/257/ea38d89399f8c955.jpg[/IMG] Quote
Panca Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Super!mam nadzieje ze teraz to naprawde ktos go wreszcie wypatrzy Quote
Yorija Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 [quote name='Wisełka'][SIZE=4][COLOR=red][B]Kozak w dzisiejszym wydaniu Metra[/B][/COLOR][/SIZE] :multi: [IMG]http://images31.fotosik.pl/257/ea38d89399f8c955.jpg[/IMG][/quote] Jak to się robi? Czary Mary i już ? DZIĘKUJĘ!!!!! Quote
Wisełka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 A odezwał się ktoś w ogóle w sprawie Kozaczka?? Jakiś chociaż z jeden telefon???? :roll: Quote
Yorija Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Dzwoniły dwie osoby - pytały o psa Marcela :-( chyba jakoś tak ogłoszenia były obok siebie że do mnie dzwonią. A dziś zadzwonił Pan z Poznania - domek z ogrodem i pytał o Kozaka. Dałam namiary na Olę i ma do niej dzwonić. Quote
Panca Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Jezu..zaciskam kciuki az do bolu zeby to wlasnie byl TEN Pan dla Kozaczka naszego Quote
Wisełka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='Yorija']Dzwoniły dwie osoby - pytały o psa Marcela :-( chyba jakoś tak ogłoszenia były obok siebie że do mnie dzwonią. A dziś zadzwonił Pan z Poznania - domek z ogrodem i pytał o Kozaka. Dałam namiary na Olę i ma do niej dzwonić.[/quote] Yorija, sprawa nr 1: podaj namiary na konkretną osobę do której mają dzwonić z ogłoszeń / imię, nr tel., e-mail/ - to bardzo ważne. Wydaje mi się że ludzie nie przepadają za pośrednikami. A sprawa nr 2: zdjęcia, zdjęcia i jeszcze raz zdjęcia!! Muszą być piękne!! Nochalek nadal domu nie ma ale skąd było tyle telefonów?? - jestem pewna że z powodu słodkich zdjęć, im ładniejsze tym większe zainteresowanie tzw. pierwsze wrażenie. Quote
Figa Bez Maku Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='Yorija']Jak to się robi? Czary Mary i już ? DZIĘKUJĘ!!!!![/quote] Kozak w mediach się pokazuje:loveu: ach jak ładnie się prezentuje:crazyeye: może dzięki znanej gazecie odnajdzie swoje miejsce na świecie?:roll: Quote
agata51 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Ciotka Agata wróciła z niczym - dwa wyżły ma pan leśniczy; za każdym płotem pies (często z kotem); i gajowego brakło chętnego. Wracam, patrzę - o, jak miło, coś się w sprawie psa ruszyło! Dobry Panie z Poznania, chciej Kozaka do kochania. Quote
Wisełka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Coś strasznie cicho u Kozaka, mało kto się nim interesuje :cool3: Quote
Yorija Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Wisełka']Yorija, sprawa nr 1: podaj namiary na konkretną osobę do której mają dzwonić z ogłoszeń / imię, nr tel., e-mail/ - to bardzo ważne. Wydaje mi się że ludzie nie przepadają za pośrednikami. A sprawa nr 2: zdjęcia, zdjęcia i jeszcze raz zdjęcia!! Muszą być piękne!! Nochalek nadal domu nie ma ale skąd było tyle telefonów?? - jestem pewna że z powodu słodkich zdjęć, im ładniejsze tym większe zainteresowanie tzw. pierwsze wrażenie.[/quote] Pogadam z Olą czy pozwoli na umieszczenie jej telefonu pod ogłoszeniami. Co do tego to chyba to nie jest tak że ktoś zdecydowany jest a zrezygnuje tylko z powodu tego że musi jeszcze jeden telefon wykonać. Kozak jest jaki jest no i niestety trzeba o nim prawdę mówić. Więc jeśli po moich informacjach nikt tam nie oddzwania to może faktycznie przemyślał spawę a nie że się zniechęcił. Chociaż sama nie wiem. Strasznie się boję sytuacji że ktoś go weźmie i go zwróci. A jeśli ja bym miała kontakt z takim człowiekiem to mogłabym przynajmniej go jakoś namierzyć gdyby się zdecydował. A jak zadzwoni do Oli, przyjedzie do schronu, weźmie psa - np do Poznania to czy ktoś z Obornik będzie monitował go jak się pies zadomowił i czy wogóle jest ok? Trochę wątpię choć przesądzać nie chcę. Ja mam drugiego psa ze schronu i nikt nigdy nie zadzwonił sprawdzić co z nim. A jak by się Kozak nie sprawdził to czy taki człowiek miałby odwage się przyznac i odwieźć do Obornik? Nie poszedł by do schronu w Poznaniu i oddał tam twierdząc że znalazł błakajacego się? Ja to mam czarne scenariusze... A do tego jeszcze tak sobie myślę, że jeśli odezwie się ktoś z daleka i byłby zdecydowany to ja postaram się zrobić wszystko nawet bym go przywiozła jeśli bym miała możliwość. No tak ogolnie to uważam że nie można wszystkich ogłoszeń kierować bezpośrednio do Oli - zwariuje kobieta i tyle - ja się czuję jak pierwsza linia frontu i tylko sprawdzone i zdesperowane osoby mają do niej dzwonić. Co do zdjęć to są niestety takie :-( Niech jakaś poznańska pyra się tam przejedzie i zrobi ładniejsze, pls. Ja nie wiem kiedy się tam zjawię :-( ani co mi ze zdjęc wyjść może. Quote
Hala Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 teraz piękna pogoda...a ja coraz mniej wolnych sobót. Więc nicnie oboecuję. Quote
Yorija Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Hala']teraz piękna pogoda...a ja coraz mniej wolnych sobót. Więc nicnie oboecuję.[/quote] Rozmawiałam z Olą. U Kozaka ok. Pan nie zadzwonił :-( Kozak na spaerki chodzi. Kamila która była z Olą powiedziała, że wstawiła na stronę schronu zdjecia ze spacerku. A tych dwoch dalmatanów to już raczej w schronie nie ma. Quote
Figa Bez Maku Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Kozak się w schronie marnuje smaku wolności nie czuje... bo w domku..chociaż na smyczy bo domek ..ma smak słodyczy bo domku Kozaku Ci życzym... Quote
Recommended Posts