Figa Bez Maku Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Haank Kozaka podnosi bo psisko o domek prosi:-( Ciotkom sie Kozak podoba:loveu: lecz zabrać go nie ma sposobu:roll: Yorija wprost zapytana milczy od wczoraj rana i myśli sobie a..juści:mad: że jej ciotka Figa odpuści:diabloti: Quote
haank Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Cudne rymy :evil_lol: To zapraszam na podobne rymy do Nochalka - wyżełka z wrocławia :)(Jest u mnie w podpisie) jemu na 100 % tez sie spodobaja :) Quote
agata51 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Nochalka, a jakże, znamy i bardzo go kochamy, wszakże to konkurencja - i to nas troszkę zniechęca. Nochal teraz się nudzi, lecz pójdzie do dobrych ludzi, Kozak ma przechlapane. Kozaczku, spacerek nad ranem? Quote
Figa Bez Maku Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Kozaczek ma gorszą sytuację Agata ma świętą rację bo starszy piesek nie ma brania choć serce ma ogromne do kochania Quote
haank Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Może i bez rymu ale podnoszę kochanego Staruszka :).. Chociaż uważam, że to facet w sile wieku :) Quote
Yorija Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Zamorduję kogoś i mnie do paki wsadzą wraz z Kozakiem. Jeśli taka będzie konieczność. A obiekty się znajdą do zamordowania :mad::angryy: Quote
agata51 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Yorija']Zamorduję kogoś i mnie do paki wsadzą wraz z Kozakiem. Jeśli taka będzie konieczność. A obiekty się znajdą do zamordowania :mad::angryy:[/quote] Matko święta, a któż cię aż tak wkurzył? Kozak, uciekamy na spacer! Quote
Yorija Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='agata51']Matko święta, a któż cię aż tak wkurzył? Kozak, uciekamy na spacer![/quote] DEBILE ode mnie z pracy. Ja to idiotką jestem - mam od trzech dni ponad 38 i chodzę do pracy i jeszcze mi jakiś debil... ech już nie mowie. Zabiję i mnie zamkną. I w ramach resocjalizacji wezmę ze sobą Kozaka do celi.:evil_lol: Quote
agata51 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 No to niech cię zamykają. Każdy domek jest dobry dla Kozaczka, byle z kochającym sercem. Chociaż, prawdę mówiąc, wolałabym dla niego willę z ogrodem i basenem. Quote
Figa Bez Maku Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Yorija']DEBILE ode mnie z pracy. Ja to idiotką jestem - mam od trzech dni ponad 38 i chodzę do pracy i jeszcze mi jakiś debil... ech już nie mowie. Zabiję i mnie zamkną. I w ramach resocjalizacji wezmę ze sobą Kozaka do celi.:evil_lol:[/quote] Yorija zagryzie debila wystarczy jej jedna chwila:diabloti: Debil zmieni się w wilkołaka i w schronie zastąpi Kozaka:multi: A debila w pracy Kozak wyręczy i na pewno nie będzie Yorii dręczyć A Yorija będzie pracować z Kozakiem z pożytkiem nie byle jakiem Quote
agata51 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Kozaczku, dzisiaj bez rymów, bo ciotka ma czas tylko na krótki spacerek. Biegniemy, mój śliczny. Quote
agata51 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Kozaku, cudny chłopaku, zaraz po weekendzie w swoim domku będziesz. Matką głupich nadzieja? Może inni wierzą, lecz na pewno nie ja. Tymczasem hopamy na spacer. Quote
agata51 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Kozak, weekend się skończył a ty wciąż tutaj?! I jak ja teraz wyglądam? Za karę idziemy na spacer. Quote
Figa Bez Maku Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='agata51'] Kozaku, cudny chłopaku, zaraz po weekendzie w swoim domku będziesz. [/QUOTE] A co ciotka Figa na to? trzymamy Cię za słowo ... cioteczko Agato :D Quote
agata51 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Normalnie wyszłam na głupią. :oops: W połowie maja jadę do dużego lasu. Może spotkam jakiegoś dobrego myśliwego, który marzy o pięknym, mądrym niestarym wyżle? Będę się rozglądać. A jak go spotkam, zaśpiewam mu znaną przyspiewkę ludową: "Myśliweczku, kochaneczku, bardzom ci rada. Dam ci wyżła jak marzenie - może sie nada..." Quote
Figa Bez Maku Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='agata51']Normalnie wyszłam na głupią. :oops: W połowie maja jadę do dużego lasu. Może spotkam jakiegoś dobrego myśliwego, który marzy o pięknym, mądrym niestarym wyżle? Będę się rozglądać. A jak go spotkam, zaśpiewam mu znaną przyspiewkę ludową: "Myśliweczku, kochaneczku, bardzom ci rada. Dam ci wyżła jak marzenie - może sie nada..."[/QUOTE] A jakbyś cioteczko spotkała gajowego to też mu zaśpiewaj coś odpowiedniego.. a może się jaki biznesmen zdarzy...:D co właśnie o takim wyżle marzy.... bo tak coś mi się wydaje...tak myślę że cioteczka Agata eskimosowi śnieg wciśnie...:D Quote
agata51 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Wyżła wszystkim i wszędzie, nawet księdzu po kolędzie. Quote
haank Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: W górę wyżełek !!! Quote
Yorija Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Słoneczko Ty moje. Jak tu domek dla Ciebie znaleźć. Kolejne allegro trzeba zrobić. Ech Ty ogoniasty... Quote
Hala Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 oj coś z tym domiek nie tego za bardzo.......... :razz: Quote
Recommended Posts