Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tym czytaniem zawsze jest problem. Ile razy wystawiam aukcje i podaje telefony kontaktowe, to i tak pisza do mnie - czasem mysle, ze jedynie patrza na zdjecia, a nie czytaja tresci w ogole :shake:

Posted

Foks był przeszczęśliwy ze spacerku. Ogólnie nie skakał i nie szarpał na smyczy, był dosyć grzeczny. Próbowałam nawet poćwiczyć z nim jakieś komendy, ale niestety nie dało rady, bo smakołyki miał w nosie. Foks to bardzo wesoły psiak, dużo węszył. Jest trochę uparty, musi nauczyć się, ze to nie on wybiera trasę.

Posted

[LEFT]Jeśli wszystko się uda w sobotę Foks pojedzie do nowego domu do Warszawy:multi: Będzie mieszkał z bardzo sympatycznym małżeństwem,w budynku z ogrodem i lasami blisko. Pani bardzo miła i sympatyczna,zna się na rasie,miała już foksteriera który zmarł w wieku 17 lat. Dzieci państwa poszły na swoje a oni zatęsknili za psem w domu. Wybór padł na Foksa. Pani ma zadzwonić do mnie w piątek i potwierdzić.
[/LEFT]