Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[LEFT]Pan od wyżełka właśnie dzwonił,jest zdecydowany,wypytywał się o wszystko co możliwe. Pan się obawia tylko,że pies go nie polubi. Starałam się rozwiać wątpliwość.
Myślę,że psu będzie dobrze,na codzień będzie mieszkała w Katowicach a na weekendy,wakacje itd będzie jeździł z panem na działkę,będzie mógł się wybiegać tam do woli.
Sam pan jest bardzo miły i prosty (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) ,taki typ ślązaka,jeśli rozumiecie co mam na myśli:evil_lol:
Pan ma się zjawić w schronisku w ciągu najbliższych dni. Może nawet jutro.
[/LEFT]

Posted

No to super!!!
Szkoda mi tylko foksika...nie dośc, że w schrosnisku to jeszcze bez przyjaciela...no ale mam nadzieje, że i On wkrótce znajdzie dom.

Posted

[LEFT]Pan przyjechał,wyżełek mu sie spodobał ale... jest za duży,pan myślał,że będzie mniejszy,nie wie jak on sie zachowa w mieszkaniu i co na tak dużego psa powie jego rodzina. Pan musi to przedyskutować z domownikami i najwyżej wróci po wyżełka.
[/LEFT]

Posted

[LEFT]Może pan widział drobniejsze wyżły,on jest w sumie dosyć duży. Poza tym dokąd się nie zobaczy to człowiek nigdy nie wie. Lepiej,że sie zastanowi,skoro ma rodzinę to niech to uzgodnią wspólnie,niż by miał go potem oddawać.
[/LEFT]