rita60 Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 One czekaja na ciebie,nie zwlekaj:shake: Quote
truskawa144 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 [LEFT]Pan od wyżełka właśnie dzwonił,jest zdecydowany,wypytywał się o wszystko co możliwe. Pan się obawia tylko,że pies go nie polubi. Starałam się rozwiać wątpliwość. Myślę,że psu będzie dobrze,na codzień będzie mieszkała w Katowicach a na weekendy,wakacje itd będzie jeździł z panem na działkę,będzie mógł się wybiegać tam do woli. Sam pan jest bardzo miły i prosty (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) ,taki typ ślązaka,jeśli rozumiecie co mam na myśli:evil_lol: Pan ma się zjawić w schronisku w ciągu najbliższych dni. Może nawet jutro. [/LEFT] Quote
fizia Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 No to super!!! Szkoda mi tylko foksika...nie dośc, że w schrosnisku to jeszcze bez przyjaciela...no ale mam nadzieje, że i On wkrótce znajdzie dom. Quote
rita60 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Wyzełku:thumbs::thumbs:i dla was słoneczko zaswieci słodkie,szorstkie mordeczki. Quote
fizia Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Niech to słoneczko zaświeci jak najszybciej!!! Quote
truskawa144 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [LEFT]Pan przyjechał,wyżełek mu sie spodobał ale... jest za duży,pan myślał,że będzie mniejszy,nie wie jak on sie zachowa w mieszkaniu i co na tak dużego psa powie jego rodzina. Pan musi to przedyskutować z domownikami i najwyżej wróci po wyżełka. [/LEFT] Quote
jade Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 mój boże mam nadzieję, że po niego już nie wróci:shake: to pieniądze trzeba, to za duży, to coś:shake: nie podoba mi się pan:mad: Quote
rita60 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Pan myslał,ze wyzeł bedzie wielkosci jamnika:crazyeye:zupełnie bez sensu,ludzie decyduja sie na psy danej rasy,nic o niej nie wiedzac,to niedobrze:shake: Quote
fizia Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Szkoda...myślałam, że przynajmniej wyżełek będzie się już grzał w domu... Quote
truskawa144 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 [LEFT]Może pan widział drobniejsze wyżły,on jest w sumie dosyć duży. Poza tym dokąd się nie zobaczy to człowiek nigdy nie wie. Lepiej,że sie zastanowi,skoro ma rodzinę to niech to uzgodnią wspólnie,niż by miał go potem oddawać. [/LEFT] Quote
fizia Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Ogłoszenia foksia http://ale.gratka.pl/ogloszenie/793476_przekochany_smutny_foksterier_prosi_o.html http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=19893 Quote
rita60 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Na gore cała trojke poprosze,niech zobacza jakie jestescie sliczne psiaki...... Quote
rita60 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Wyzłowate i foksiowate,zadzieramy ogonki i biegniemy pokazac sie......... Quote
rita60 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Nasze slicznosci,biegiem na gore i pokazac sie wszystkim prosze....... Quote
fizia Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Śliczne psiaki czekają na ciepłe Domy!!! Quote
rita60 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 A one czekaja......terier w schronie,to tak jakby zamknac wrobla w klatce:-( Quote
Recommended Posts