Lusia_ Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Sabie się życie popsuło przez dotkliwą alergię dziecka. Jest nieduża, baardzo łagodna i właściwie zupełnie bezproblemowa. Taki cichutki, przylepny towarzysz. Trafiła do mnie, ale zostać nie może. Szukam domu! Czy ktoś zna Człowieka-dla-Saby? Quote
Lusia_ Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Właśnie. Jej właścicielka rozpacza, ale sytuacja jest nie do ulepszenia. Pozostaje tylko znaleźć dobry dom, najchętniej we Wrocławiu. Quote
iwop Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 to jest sznaucerka,PON...? Faktem jest, że cięzko będzie znaleźć dom dla psa w jej wieku...:( Quote
malagos Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Może masz zdjecie całej postaci? A ogłoszenia suczydło ma? Moze na osiedlu, sklepie, w parku? Quote
Lusia_ Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 To jest mieszaniec. Trochę jak pudloPON, może owczarek tybetański. ;-) Kudłacz po prostu. Nie mam zdjęcia całej psiej postaci przy sobie. Dodam jutro. Ogłoszenie w GW jest, ale póki co pojawiło się raz czy dwa razy. Wybiorę się do biura GW, spróbuję się pouśmiechać za sunię. U weta też wywiesiłam, znajomym dałam znać. Zresztą jest jeszcze kilka osób, które szukają. Być może zdecyduję się na ogłoszenie-reklamę w komunikacji miejskiej, ale pewnie najwcześniej w przyszłym tygodniu. Liczę, że znajdzie się ktoś chętny, może starszawy, jak sama Saba. Quote
malawaszka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 a jak z fotką całej Sabci??? bo nie widać czy ona sznaucerowata czy mięciutka jak kaczuszka ;) Quote
Lusia_ Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 W sobotę zawieźliśmy Sabę do nowego domu :lol::lol:. Zadziałała Gazeta Wyborcza. Zgłosił się fajny pan spod Złotoryi. Wygląda na to, że będzie dobrze. Wczoraj dzwoniliśmy. Sunia się powolutku oswaja (jak ją poznałam, potrwa to ledwie tydzień, na szczęście). Bardzo przepraszam za zaniedbania ostatnie. Przeprowadzaliśmy się, no i wciąż nie mamy w domu internetu. Dziękuję Wam za pomoc. Quote
malawaszka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 ooo cudowne wiesci!!!! :laola: :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts