Reno2001 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Aby Sun został przeniesiony do budy musi się najpierw buda zwolnic no i do tego musi byc w schronisku któras z wolontariuszek. Inaczej przenoszą którego bądź :roll:. My dzis byłysmy w schronisku ale bardzo rano, bo ok 6.30 by zabrac psy jadące do Niemiec. Zwolniłyśmy chyba dwie budy, ale nie było ani czasu ani obsługi (my nie mamy wstępu do boksów), by od razu poprzepinac "nasze" psy. W tym momencie na pewno już budy są zajęte. Temat jednak jest nadany i może coś się uda wykombinowac... Quote
szasztin Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Wierzę że pomożecie! I będe czekac na info? Zwłaszcza o jego zdrowiu! Quote
Isabel Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 I jeszcze raz przypominamy o domku, na który Sun tak bardzo czeka! Quote
ciapuś Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Dzisiaj dziewczyny pojechały do schroniska i jeśli będzie wolna jakaś buda a nie będzie nic bardziej pilnego to Suna przepną Quote
Isabel Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 To świetnie! A następny krok, to wyjście ze schroniska. Oby!!! Quote
szasztin Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 No to Czekamy na informacje! Może coś uda sie zrobić dla NiegO!!! SUN trzymaj się!! Quote
szajbus Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Sun wciąz samotny, a tak marzy o swoim człowieku. Spełnij to marzenie Quote
szasztin Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Zadnych konkretow? co z Sunem! Jak mu pomoc jak nic o nim nie wiemy??? Quote
ciapuś Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 a co chcesz wiedzieć? SUN jest łagodny ,spokojny ,delikatny. Dobrze dogaduje się z innymi psami,lubi kontakt z człowiekiem,ale jest już zrezygnowany i nie zawsze chce mu się podejść do krat. Dużej budy nie było wolnej więc nadal jest w boksie Quote
Isabel Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Biedaczek... nawet z budą mu się nie udało... Quote
luka1 Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 czy SUN jest duzy czy bardzo duży - ma to dla mnie znaczenie. Quote
Reno2001 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Sun jest bardzo duży. Wzrostem to przewyższa przecietnego ONka. Quote
BasiaD Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Sun wracaj na 1 prosić cioteczki o domek! Quote
szasztin Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Dzieki za informacje o Sunie! Postaram sie dziś wrzucić go na kilka ogłoszeń i coś jeszcze zrobić. Tylko jaki kontakt mam podać. Na schronisko czy do którejś z Was. Nie chciałabym aby ktoś zadzwonił do schronu i został zbyty! Czekam na Info! Quote
Reno2001 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 Info na pewno nie na schronisko. W ostateczności kontakt może byc na mnie, choc ja od jakiegos czasu to w schronisku praktycznie nie bywam :oops:. Cóż, życie...:roll:. No, chyba, że innna cioteczka udostepni swoje namiary?? Quote
ciapuś Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Sun miał już robione ogłoszenia ,ale ogłoszeń nigdy za wiele. Oto tekst do ogłoszeń SUN – Łódź Miał dom, przyjaciela i czuł się szczęśliwy. Ale wszystko co dobre kiedyś się kończy. Tak oto 1,5 roku temu piękny mix owczarka trafił do łódzkiego schroniska.. Schronisko- miejsce zimne, smutne, obce stało się jego domem. Jednak nie ma tam pana, który podrapie za uszkiem, pójdzie na spacerek, da smaczna kosteczkę. Jak ciężko było się psiakowi przystosować do nowych warunków życia tego nikt nie wie. Nie było i nie jest to łatwe, gdy w boksie ciągle dochodzi do psich przepychanek. Wówczas psina odchodzi na bok., nie chce wdawać się w jakiekolwiek konflikty. W jego wzroku można wyczytać tęsknotę za dawnym życiem. Jest smutny i zrezygnowany, ale mimo to chodzi swoim majestatycznym krokiem przykuwającym uwagę. Jednak do tej pory nie miał szczęścia i nie znalazł nowego domku. Teraz czasami dochodzi do krat, ale po chwili odchodzi tracąc nadzieję, ze w jego życiu może się jeszcze cos zmienić, że ktoś może podejść , pogłaskać go po główce i dać odrobinę radości. Psinka traci nadzieję z każdym dniem na lepsze życie. Nie pozwólmy na to. Sun to wyjątkowo piękny i łagodny 7 letni psiak, który dla kogoś kto podaruje mu dom będzie wiernym i oddanym przyjacielem. Kontakt w sprawie adopcji Tel. 792 061 133 Agnieszka Mail [email protected] Quote
szasztin Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Dzięki! Dziś wieczorkiem, po pracy:razz: usiądę przy kompie dodam pare ogłoszeń. Trzymaj sie SUN! Podam później linki. Quote
Reno2001 Posted January 21, 2008 Author Posted January 21, 2008 dzieki szasztin. Ja suna zgłaszałam na Owczarka w potrzebie. Mam nadzieję, że jest juz na stronce, bo Anasharowi ostatnio cos tam system siadał i miał problem z aktualizacjami. Quote
szasztin Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Trzeba szukać ciągle o sobie przypominać ! Może ktoś szuka właśnie takiego pieska jak SUN. I jeszcze spróbuje zainteresować nim jedną osobe - moze bedzie mogła pomóc! Trzymam kciuki! Quote
Recommended Posts