Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 591
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niczego nie obiecuję, bo wiadomo jak jest, ale w sobotę wieczorkiem w Łodzi będę się widziała z miłośnikiem owczarków (inteligentnych). Co prawda zastanawiał się nad adopcją Czarnej (mix Onek) i zrezygnował, bo czas pracy niestety nienormowany. Ale zdjęcia mogę pokazać, nie zaszkodzi

Posted

Ja byłam dziś u Suna. Nawet wyszedł z budy, dał sie pogłaskać po czym przeszedł na słomę i sie położył. Pełen majestetu i niestety smutku w oczach i ruchach. Jest super.
Dla kogos kto będzie chciał łagodnego, milastego przyjaciela Sun bedzie idealny.
Na pewno to nie jest typ stróża.
Ciapuś pstryknęła fotki i w wolnej chwili wstawi :cool3:.

Posted

Ten wzrok... Jest zupełnie jak kiedyś u Adagira. Pełen zrezygnowania, apatii, smutku... Adagir większość czasu leżał, skulony w kącie boksu. Niekiedy nie miał ochoty nawet jeść, więc chudł.
Ale Adagir znalazł dom! I to jaki fajny. :cool3: Dzięki temu przeszedł prawdziwą metamorfozę: zachowuje się jak szczeniak, wygląda młodziej o kilka lat. Ma pierwszy dom w swoim 10-letnim życiu! Ale przecież Ty to wiesz. :)
Więc powinnaś również wiedzieć, że znajdziemy równie wspaniały dom dla Sunka! Innej możliwości nie widzę. :cool3: