Tweety Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Beatka, ależ Ty dzielna jesteś i ta Twoja banda też:loveu: Quote
BeataSabra Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 fona napisał(a):To sie pieknie Mikolaj spisal, trujaca animonda? Ale czytal, ze jedzą... Mikolaj przepraszam. A ja bym jeszcze odrobaczyla za parę dni. Jak tylko ruja minie, tnij koniecznie. Bo bedziesz miala sajgon. Mikołaj nie ma co przepraszać bo to nie puszka z mikołajowego prezentu tylko kupiona na miejscu. Odrobaczę je prawdopodobnie w Środę lub piątek. Właśnie Mafia demoluje choinkę..... Tequila w areszcie coby nieletniego kocurka nie namawiała do złego....... jutro mafia jedzie na tymczasowy tymczas do cioci Noemik. Bo ja z Sabrą jadę na wieś.... Co by jej ciut było lżej w sylwestra.... Niestety tam też strzelają ale mniej niż u nas...... Tequila na pewno zostanie wycięta. Jak najszybciej się da....... Quote
BeataSabra Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Mafia wybrykana wyprzytulana....- Mufasa bardziej bo Nalusia niezbyt chętna.... Zjadły kolacje jeszcze nasypie im do miseczki suchą karmę bo zjadły..... Sprawdzę czy maja Wodę. Jeszcze wyjdę z Sabra na chwile na spacer właściwie mikro spacer. Nakarmię moje gacopichy i położę się.... Quote
fona Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Mam nadzieje, ze odebralas wyniki i jest wszytsko dobrze! Quote
BeataSabra Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 fona napisał(a):Mam nadzieje, ze odebralas wyniki i jest wszytsko dobrze! wynik odebrałam.... A czy jest dobrze .............:shake: Zrobiłam zastrzyki z antybiotyku Mafii. Ja się do tego nie nadaje..... Jak miaukną to mi się słabo robi....przypomina mi się Simba:-(. Zaraz dostaną śniadanie. Musze Sabrę zwlec z łóżka i wyjść z nią. Nakarmić moje potfforki. Tequila ma rujke trzeci dzień a ja już mam dosyć.... Jak długo jeszcze ?? Nie miałam kotki z rujką od ponad 8 lat. Quote
fona Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 moja miala przez 2 miesiace ruje... dobrze byc musi Quote
BIANKA1 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Jak moja Czupurka miała pierwszą rujkę , to po tygodniu jej przeszło , a po dwóch miała drugą . Juz nie wytrzymywałam jej darcia i poszłam do wetki . A ona mi kazała dawać jej po pół tabletki antykoncepcyjnej codziennie przez tydzień , a potem jedną całą co tydzień . Po 7 tygodniach dopiero wzieła ją na sterylkę . Quote
BIANKA1 Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzy Wypłoszek z rodziną Quote
BeataSabra Posted December 31, 2007 Author Posted December 31, 2007 Dziękujemy za życzenia. Mafia pakuje plecaczki i zaraz jedzie to cioci Noemik. A ja też powoli pakuje plecaczki i jadę po południu z Sabra na wieś Wracamy jutro WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM 2008 ROKU PRZEDEWSZYSTKIM ZDROWIA DLA DWU I CZWORONOGÓW Quote
fona Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9200409#post9200409 Quote
BeataSabra Posted January 1, 2008 Author Posted January 1, 2008 [quote name='fona']zapraszam na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9200409#post9200409 Mafia dziękuje. Mafia już wróciła do mnie. Jak tylko przyjechały do domu jak je wpuściłam do kojca to po pierwsze dopadły miski z jedzeniem - one kochają suchą karmę... Potem dopadły do kuwety i się wysiusiały.... Teraz sobie śpią na posłanku z termoforkiem. BARDZO DZIĘKUJEMY CIOCI NOEMIK ZA TYMCZASOWY TYMCZAS I BARDZO DZIĘKUJEMY ZA SUCHĄ KARMĘ. MAFIA JEST ZAOPATRZONA W SUCHĄ KARMĘ NA DŁUGO. Quote
fona Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Beata, a bedziesz sie widziala z noemik jeszcze niedlugo? Quote
noemik Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Beatko, nie ma za co. Dobrze, że się przydałam. A karma niech im idzie na zdrowie. ciociu fono, szukasz mnie? czytałam, że wygrałam puzzle. będzie jakieś pw? :) Quote
BIANKA1 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Ta nowa strona rozliczeniowa AFN to jakaś dziwna jest . Jak robiłam bazarki na Mafię , to dziewczyny wpłacały na konto AFN , a ja wysłałam fanty . Nawet nie sprawdzałam , czy zostało wpłacone , bo dziewczyny już u mnie kupowały . A teraz nawet jak bym chciała , to nie sprawdzę :shake: Quote
BeataSabra Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 BIANKA1 napisał(a):Ta nowa strona rozliczeniowa AFN to jakaś dziwna jest . Jak robiłam bazarki na Mafię , to dziewczyny wpłacały na konto AFN , a ja wysłałam fanty . Nawet nie sprawdzałam , czy zostało wpłacone , bo dziewczyny już u mnie kupowały . A teraz nawet jak bym chciała , to nie sprawdzę :shake: Ciociu Bianko jak by co to ja sprawdzę lub poproszę Tweety to poda. Quote
Tweety Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 BIANKA1 napisał(a):Ta nowa strona rozliczeniowa AFN to jakaś dziwna jest . Jak robiłam bazarki na Mafię , to dziewczyny wpłacały na konto AFN , a ja wysłałam fanty . Nawet nie sprawdzałam , czy zostało wpłacone , bo dziewczyny już u mnie kupowały . A teraz nawet jak bym chciała , to nie sprawdzę :shake: a dlaczego koleżanka nie doczytała? ;) wpłaty od kogo i za co są widoczne dla wszystkich (wątek "darczyńcy"). Stan skarpet tylko dla tych co nimi zarządzają i to oni będą decydować komu powiedzą a komu nie ile tam jest uzbierane Quote
Tweety Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Beatka, Nalusię trzebaby pokazać chyba jednak Gubale a nie na Centralnej. Parę złotych wpłynęło więc można by to zrobic na dniach jeżeli masz czas. Ja będę teraz jeżdzić znowu do Huty na laser więc może by jutro albo w sobotę czy poniedziałek umówić pannę na wizytę i zabrałabym Cię po drodze? Quote
BeataSabra Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Tweety napisał(a):Beatka, Nalusię trzebaby pokazać chyba jednak Gubale a nie na Centralnej. Parę złotych wpłynęło więc można by to zrobic na dniach jeżeli masz czas. Ja będę teraz jeżdzić znowu do Huty na laser więc może by jutro albo w sobotę czy poniedziałek umówić pannę na wizytę i zabrałabym Cię po drodze? Ciociu Tweety jak najbardziej. Może jutro ?? Koło której ?? Choinka lece Jade z Mafia do kontroli do Pawła zaraz mam autobus kurcze znowu sie zasiedziałam paaaaaaaaaaa Quote
BIANKA1 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Tweety napisał(a):a dlaczego koleżanka nie doczytała? ;) wpłaty od kogo i za co są widoczne dla wszystkich (wątek "darczyńcy"). Stan skarpet tylko dla tych co nimi zarządzają i to oni będą decydować komu powiedzą a komu nie ile tam jest uzbierane To poszukam :oops: Ale wpłyneły pieniądze z moich bazarków ?:cool3: Quote
BeataSabra Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 BIANKA1 napisał(a):To poszukam :oops: Ale wpłynęły pieniądze z moich bazarków ?:cool3: Ciociu Bianko masz PW. Mafia po kontroli. Osłuchowo w krtaniach tchawicach płucach czysto. Gardła czyste Do piątku jeszcze mają brać po ćwiartce tabletki antybiotyku. Pójdę jutro do apteki i zapytam się o Beta Glukan on jest dużo tańszy od Scanomune a jest jego ludzkim odpowiednikiem. Sprawdzę też ile kosztuje Engostyl. Quote
BIANKA1 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 beta glukan w tabletkach kosztuje 30 zł . nie wiem ile w kroplach . Ja swoim też dawałam . Quote
BeataSabra Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 Nalusia za godzinę jedzie na konsultacje. Aż na drugi koniec Krakowa. Mufasa jedzie jako towarzystwo boje się je rozdzielić..... Z wyliczenia mi wyszło że Mafia ma teraz 3 miesiące......W przybliżeniu będzie miała 3 miesiące 14 stycznia. One są jakoś z pierwszej połowy października. Nalusia prosi o kciuki. Quote
Toska Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Beatko , kciuki zaciśnięte :kciuki::kciuki::kciuki: trzymajcie się cieplutko :lol: Quote
BIANKA1 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 My też trzymamy kciuki i zaciśnięte łapki :lol: Quote
Recommended Posts