BeataSabra Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 BIANKA1 napisał(a):.To ja chyba ślepa jestem , bo nie widzę :cool3: Czego ?? No moją rękę tylko widać bo to miał być Mufek a nie ja....... Quote
BIANKA1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 BeataSabra napisał(a):Czego ?? No moją rękę tylko widać bo to miał być Mufek a nie ja....... Nie czego , tylko kogo :evil_lol: Nie widzę , że tam pisze , że to Mufasa :diabloti: Quote
BeataSabra Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 BIANKA1 napisał(a):Nie czego , tylko kogo :evil_lol: Nie widzę , że tam pisze , że to Mufasa :diabloti: A niech to szlak DOGOMANIA ZNOWU POSTY KRADNIE WRRRRRRRRRRRRR Quote
noemik Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 BIANKA1 napisał(a):Nie czego , tylko kogo :evil_lol: Nie widzę , że tam pisze , że to Mufasa :diabloti: jak dobrze, bo ja też już myślałam, ze oczy mi figle płatają. Quote
BeataSabra Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Kochane Cioteczki Zaraz znikam Spać mi się kce Pewnie znowu jutro rano pobudka będzie o 5 .......... Quote
BeataSabra Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Szacowne grono kocie zrobiło mi pobudkę o .....Zrobiło mi pobudkę o 4:30..... Nie dość że koło północy usypiam to....... spać nie dają..... No trudno..... Ciociu Tweety zrobiłam Sabrze wczoraj badania o 21 już były wyniki: Sód 142,2 mmol/l (norma 139,1-156,5) Potas 4,2 mmol/l (norma 4,1-5,4) Magnez 1,0 mmol/l (norma 0,70 - 1,19) Quote
BeataSabra Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 N A L U S I A R O B I B A R A N K I ! ! ! Quote
fona Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Nooo, gratuluję Cioci udomowienia kota :) Quote
BeataSabra Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 fona napisał(a):Nooo, gratuluję Cioci udomowienia kota :) No jeszcze trochę jej do udomowienia brakuje... Ale już coraz bardziej mruczasta jest A jak widzi michę z jedzeniem to ....bierz co chcesz cała jestem twoja..... Quote
fona Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 wyslalam purinkę w czwartek tydzień temu (lub w piatek) priorytetem, wypatruj listonosza Quote
BeataSabra Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 fona napisał(a):wyslalam purinkę w czwartek tydzień temu (lub w piatek) priorytetem, wypatruj listonosza będę wypatrywała. jak na razie nic nie było. Z góry Mafia dziękuje..... Quote
BeataSabra Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Jestem wkurzona...... Bardzo wkurzona żeby nie napisać ze wku......na. Mój Ojciec spierniczył mi komendy u Sabry. Powtarzanie komendy kilkakrotnie pod rząd nie egzekwowanie..... Pies se z nim robi co chce a teraz próbuję czy ze mną się da....... Nauczył kraść ze stołu i WYRYWAĆ JEDZENIE Z RĘKI Wrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
BeataSabra Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Mafia dała mi pospać do 6 rano. Puściłam je i ganiały po całym domu...... Świruski jedne... Ciociu Fono doszła wielka paczka..:crazyeye::loveu: Karma sucha dla Mafii dwa rodzaje :loveu: Iiiiiii......I nie wiem co jeszcze zapakowane w śliczny czerwony papier :loveu: Ma czekać do Wigilii na rozpakowanie.. Bardzo dziękujemy.....:placz::placz: Quote
fona Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Dlaczego płaczesz? To nie ode mnie! Ja wysylalam purine. :) Chyba Swiety Mikolaj jednak Cie odwiedził. Quote
BeataSabra Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 fona napisał(a):Dlaczego płaczesz? To nie ode mnie! Ja wysylalam purine. :) Chyba Swiety Mikolaj jednak Cie odwiedził. Bo się cieszę..... Mikołaj ?? To dziękuje Mikołajowi.... Quote
BeataSabra Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Ciociu Fona ale mnie kuszą te śliczne czerwone paczuszki..... Ale wytrzymam do wigilii Nie gniewajcie się ale nakarmię Mafie moje stado i idę spać... Dzisiaj jak niemowlak spałam dwie godziny po południu...... Quote
fona Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Śpij, śpij, to ci glupie pomysły nie będą po głowie chodzic z rozpakowywaniem czerwonych paczuszek, o których istnieniu ja zreszta nic nie wiem :-o Quote
BeataSabra Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Mafia bardzo kulturalnie pozwoliła mi spać. Spałam 11 godzin ciągiem z mała przerwą na napicie się. Dostały ranną porcje przytulanek witaminki i Esberitox N. Zaraz dam im śniadanko. Teraz maluchy bawią się swoją ukochaną zabawką piłeczką z dzwonkiem... Mufasa mnie podgryzał - to nie takie podgryzanie agresywne tylko zabawowe. Mafia zmienia zęby. Mufasa potrafi zaczepiać moje nogi łapką.... Za chwile lecę z Sabra a potem do sklepu. Quote
fona Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Przepraszam, chyba nie doczytalam, cos wyszlo z sekcji Zazu? Quote
BeataSabra Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 fona napisał(a):Przepraszam, chyba nie doczytalam, cos wyszlo z sekcji Zazu? Ciociu Fono Nic nie wyszło.... Nikt nic nie zauważył.... Kilku wetów oglądało i nic z tego nie wynika.... Nie wiadomo na co odszedł... Quote
BeataSabra Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 Hej hej czy ktoś nas jeszcze kocha?? Wszystkie Ciocie zagonione przy przygotowaniach Świątecznych?? Ja zrobiłam śledzie a teraz gotuje jajka i jarzynę na sałatkę. Quote
BIANKA1 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Ja też gotuję w wolnych chwilach . Moje czorty rozbierają choinkę i tapirują psom ogony :diabloti:. Byłam dzisiaj z Kobim u weta i opowiadałam o moich maluszkach . Wet był niezwykle zdziwiony , że maluchy przeżyły p :cool3: Czy to taki ewenement ? :razz: Quote
BeataSabra Posted December 22, 2007 Author Posted December 22, 2007 BIANKA1 napisał(a):Ja też gotuję w wolnych chwilach . Moje czorty rozbierają choinkę i tapirują psom ogony :diabloti:. Byłam dzisiaj z Kobim u weta i opowiadałam o moich maluszkach . Wet był niezwykle zdziwiony , że maluchy przeżyły p :cool3: Czy to taki ewenement ? :razz: Miały rewelacyjną opiekę i dlatego im się udało. Pozdrowionka Quote
Recommended Posts