noemik Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 też się zastanawiam, co z cioteczką Tweety się dziś dzieje. zniknęła czy cu? Quote
BeataSabra Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 noemik napisał(a):też się zastanawiam, co z cioteczką Tweety się dziś dzieje. zniknęła czy cu? Cioci tak długo już nie ma.... Zaczynam się martwić.... No nic adres znam jak dłużej Cioci nie będzie to polecę sprawdzić czy żyje.... Quote
BIANKA1 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 BeataSabra napisał(a):Cioci tak długo już nie ma.... Zaczynam się martwić.... No nic adres znam jak dłużej Cioci nie będzie to polecę sprawdzić czy żyje.... A nie znasz telefonu Cioteczki Tweety ? Quote
BeataSabra Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 BIANKA1 napisał(a):A nie znasz telefonu Cioteczki Tweety ? Nie będę dzwonić bo Ciocia Tweety jak mnie widzi na wyświetlaczu to się boja....że coś z kotkami. Jutro wyśle sms-a. Ciocia Tweety miała zdechły prawie na śmierć komputer w domu....... Quote
BIANKA1 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 BeataSabra napisał(a): Ciocia Tweety miała zdechły prawie na śmierć komputer w domu....... Ooooooo , to tak jak Ciotka ULV . Kataklizm jakiś , czy co :cool1: Quote
BeataSabra Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 BIANKA1 napisał(a):Ooooooo , to tak jak Ciotka ULV . Kataklizm jakiś , czy co :cool1: z tym że komputer Cioci Tweety zdechły był od soboty...... Czy dalej jest zdechły to nie wiem Quote
noemik Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Beatko, a jakie suche je Mafia? Bo ja mam teraz dorosłe pannice, zobaczę czy mi żarełko dla g....niarzy zostało.:) Quote
BeataSabra Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 noemik napisał(a):Beatko, a jakie suche je Mafia? Bo ja mam teraz dorosłe pannice, zobaczę czy mi żarełko dla g....niarzy zostało.:) Teraz Purine. Purine dostały od Cioci Tweety Przedtem Acane, Arion.Miały też Royalka od Cioci Toscy Quote
BeataSabra Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Cioteczki idę z Sabrą a potem do łóżka Zimno mi i spać mi się bardzo chce Quote
Tweety Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 jestem, jestem. Jamnik postawił mojego kompa na nogi, mam nadzieje, że Bacik również stanie na swoich dzięki Jamniorowi;) A w pracy urwanie kapelusza z parasolem, nawet nie mam czasu zaglądnąć na dogo. Może to i trochę dobrze, bo Aga_Mazury do mnie wydzwania z informacjami kto następny uwiesił się na tym skur... AFN-ie, jak to raczył nas nazwać Donvitow:angryy: . Schodzi to dogo na ....psy:shake: Quote
BeataSabra Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Tweety napisał(a):jestem, jestem. Jamnik postawił mojego kompa na nogi, mam nadzieje, że Bacik również stanie na swoich dzięki Jamniorowi;) A w pracy urwanie kapelusza z parasolem, nawet nie mam czasu zaglądnąć na dogo. Może to i trochę dobrze, bo Aga_Mazury do mnie wydzwania z informacjami kto następny uwiesił się na tym skur... AFN-ie, jak to raczył nas nazwać Donvitow:angryy: . Schodzi to dogo na ....psy:shake: Ciociu Tweety kto znowu ?? :mad::mad::mad: no to nie muszę jechać sprawdzać czy żyjesz. Quote
BeataSabra Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Chcecie sesje Łóżkową??:eviltong: Pewnie nie :shake: Ale i tak wstawię.....:evil_lol::razz: Quote
BeataSabra Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Ciociu Tweety.... Co z wujkiem Jamnikiem ?? Wysłałam mu PW nie odpisał..... Dalej nie wiem czy mam zrobić Sabrze tylko sód i potas czy coś jeszcze..... Zrobię jej badania jak będę wiedziała na 100% co pobrać... Nie chce jej stresować dwa razy.... Poproszę nr GG Jamniczka... Quote
noemik Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Beatko, a karma dla której grupy wiekowej? Quote
BeataSabra Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 noemik napisał(a):Beatko, a karma dla której grupy wiekowej? Mafia ma 2,5 miesiąca. Quote
Toska Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 ale piękne foty :loveu: patrzę i sobie przypominam moje słodziaki przytulaki i mi trochę smutno , że nie mam kogo przytulać ...... Beatko , obiecałam małą pomoc finansową -słowa chcę dotrzymać , ale nie przez AFN -wolałabym na Twoje konto , żeby było szybko. Quote
BeataSabra Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 Toska napisał(a):ale piękne foty :loveu: patrzę i sobie przypominam moje słodziaki przytulaki i mi trochę smutno , że nie mam kogo przytulać ...... Beatko , obiecałam małą pomoc finansową -słowa chcę dotrzymać , ale nie przez AFN -wolałabym na Twoje konto , żeby było szybko. Ciociu Tosco wedle życzenia. Czy na AFN czy na moje konto pieniądze wykorzysta tylko iwyłącznie Mafia. Bardzo się ciesze:multi::multi:.:loveu: Mafia już za momencik może uzbiera na testy i badania krwi a Nalusia na diagnostyke ortopedyczną.....:multi: Numer konta podam na PW. Ino sprawdze czy mam gdzieś zapisany(nie jestem u siebie). Moje konto w banku BPH tylko do pierwszego tygodnia stycznia czynne. Potem będę w MBank- czekam na aktywacje..... Quote
BeataSabra Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 BIANKA1 napisał(a):Ciociu Beatko , to w łózku to kto ? No przecie napisałam Mufasa i ja :oops::oops: Quote
BeataSabra Posted December 19, 2007 Author Posted December 19, 2007 fona napisał(a):`no wlanie! kto? mam purinke dla mafii Mafia bardzo dziękuje..... Quote
BIANKA1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 BeataSabra napisał(a):No przecie napisałam Mufasa i ja :oops::oops: .To ja chyba ślepa jestem , bo nie widzę :cool3: Quote
Recommended Posts