BeataSabra Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 BIANKA1 napisał(a):Pleciesz :cool1: :shake::shake: Quote
BeataSabra Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Mafia bardzo kulturalnie pozwoliła mi spać do godziny 7. Jestem im za to bardzo wdzięczna...... Teraz brykają obgryzają się skaczą tłuką piłeczka..... Apetyt im bardzo dopisuje....aż za bardzo Jedzą więcej od moich kotów...... Nalusia nabrała puchatego i bardzo świecącego się futerka. Mufasa ma ładne gęste futerko. Oswajają się powoli ...... Jak na razie do adopcji się nie nadają..... . Quote
BeataSabra Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Maluchy dostały witaminki i porcje przytulanek.... Nala robi wszystko żeby sie nie przytulać..... Wierci się kręci.... Mufinek na przytulanki coraz bardziej chętny ale nadal zamyka swoje piękne oczyska.... Zaraz dostaną jedzenie Quote
BIANKA1 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Witam . Trzymajcie się i oswajajcie . Ciocia Beatka musi odpocząć , więc do domku maluchy zmykajcie :lol: Quote
BeataSabra Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 BIANKA1 napisał(a):Witam . Trzymajcie się i oswajajcie . Ciocia Beatka musi odpocząć , więc do domku maluchy zmykajcie :lol: Dokładnie tak musi odpocząć..... I po wydaniu Mafii do nowego domu zawiesza działalność jako DT..... Na czas nieokreślony. Te koty to mnie o zawał chcą przyprawić......:mad: Siedzę sobie przed komputerem a tu z pokoju przeraźliwy wrzask...... lecę a tu Mufinek męczy Nalusie:mad:...... Na szczęście nic jej nie odkręcił ani nie urwał.... Ps: Ciociu Tweety pytałaś się o Łapki Nalusi?? Quote
BeataSabra Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Mafia czuje się tak jak wczoraj. Apetyt przeogromny Zrobiłam im generalne porządki w kojcu. Jeszcze są dzikuny dzikunowate ale mam nadzieję że w końcu się oswoją na tyle by mogły szukać dom. Ciociu Tweety odebrałam z zoologicznego rachunek za jedzonko mafii ponad 80 zł... Sam Convalescent 42 zł Witaminy dla nich 17 zł z groszami.... Jeszcze 15 zł za ostatnią wizytę u weta...... Chyba zacznę im kupować Whiskasa bo on dużo tańszy od animondy mokrej dla kociąt.... Quote
BIANKA1 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Przeceniłam paczki na mafię na 25 zł . Może teraz pójdą :cool3: Quote
BeataSabra Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Jedynie Ciocia Bianka Mafie odwiedza..... Mafia b.z. Apetyt ok brykanie ok kupki ok Wcale mi się nie chce tu zaglądać i cokolwiek pisać..... Już kompletnie nic mi się nie chce.... Jak sobie pomyśle co cały czas nade mną wisi to mam serdecznie dość..... Najgorsze jest czekanie..... I te ciągłe badania..... Jak bym wiedziała że będzie to albo to to jakoś bym się nastawiła..... W nocy śni mi się ze straciłam całkowicie wzrok...... Wrrrrrr przepraszam bardzo ale brakuje mi już siły...... Ciągle chce mi się ryczeć ale już nie mam czym....... Quote
fona Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Jak ktos nic nie pisze, to nie znaczy, ze nie zglada... Czytam każdy post. A Ty po prostu sie poloz i zrelaksuj i nie mecz oczu przed komputerem. Mafia juz bedzie zdrowa, Ty tez. Nie martw sie, prosze. Quote
BIANKA1 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Nie wiem o co chodzi z Twoimi oczami , ale dlaczego przyjmujesz najgorszy scenariusz ? Więcej optymizmu , będzie dobrze :loveu: Quote
BeataSabra Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 Dziękuje Cioteczki Idę się położyć..... Już nie będę Wam marudzić..... Obiecuje Quote
Toska Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 fona napisał(a):Jak ktos nic nie pisze, to nie znaczy, ze nie zglada... Czytam każdy post. no właśnie :razz: też czytam każde słowo :lol: i kibicuję Wam cały czas !!! Bianka ma rację :lol: -będzie dobrze :lol: Quote
Tweety Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Beatka, mam schrzaniony komp domowy, który działa tylko parę minut dziennie zanim się nie nagrzeje zasilacz:angryy: Będzie dobrze, uściski dla wszystkich. Nie było Rzucidły tylko ta cała reszta co nie umie nawet zastrzyków robić i Bacik posiusiał się ze strachu i bólu:angryy: Quote
BeataSabra Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Tweety napisał(a):Beatka, mam schrzaniony komp domowy, który działa tylko parę minut dziennie zanim się nie nagrzeje zasilacz:angryy: Będzie dobrze, uściski dla wszystkich. Nie było Rzucidły tylko ta cała reszta co nie umie nawet zastrzyków robić i Bacik posiusiał się ze strachu i bólu:angryy: Czyli nadal komputer świruje.... Ciociu kopnij go w zasilacz... Czyżby Bacik wpadł w łapki pana ryża broda ??:mad::mad::angryy: Mafia nie obudziła mnie dzisiaj nad wyraz są spokojne. Zaraz dam im jeść. Na dziewiątą idę z Sabra do weta -tylko się zastanawiam po co...... nic nie odczyta ze spieprzonego RTG:angryy:. Moja Tequila znowu leje...... Zlała mi parkiet i kołdrę zrzuciła papiery z biurka na podłogę i to olała..... Nie mówiąc o tym że zlała się ojcu na łóżko- Zaraza nie ma zamiaru mieć rójki...... Czy ja ją mogę wyciąć przed ?? ma 7 miesięcy.... Po 12 mam być na Brodowicza. Zobaczymy czy coś jest. Quote
BIANKA1 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Czekamy na wyniki :cool1: A moje szaleją , szczególnie Pam ma motorek w doopce ;) Quote
fona Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Beata, zapytaj dzisiaj weta. Tequila leje wyraznie zlosliwie, z zazdrosci. Jakby wet juz pozwolil, ja bym ciela. Quote
BeataSabra Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 fona napisał(a):Beata, zapytaj dzisiaj weta. Tequila leje wyraznie zlosliwie, z zazdrosci. Jakby wet juz pozwolil, ja bym ciela. Zapytam doktora Pawła po południu... Wróciłam z Sabrą od weta. jedno zdjęcie całkiem spieprzone a z drugiego udało się wszystko odczytać na szczęście...... jest duże pogorszenie coraz więcej pierścieni i rur w oskrzelach (zrosty) Choroba postępuje Powiększona prawa komora - bardziej niż na poprzednim.... Sabra ma zwiększone leki moczopędne leki na nadciśnienie i dołożony luminal - od tego feralnego pogryzienia w listopadzie jest cały czas zestresowana.....A to szkodzi płucom i sercu. W następny piątek mam z nią przyjechać do kontroli..... Mafia chcąc nie chcąc musiała się zadowolić suchą karmą.... Wczoraj zjadły ostatnią saszetkę karmy. Mięska nie mam kiedy ugotować bo latam.. A surowego drobiu im nie dam wet zabronił - koty mogą złapać H5N1 i ptasia grypa gotowa..... Wole dmuchać na zimne... Napije się herbaty i lecę do banku i na Brodowicza. Przynajmniej nie siedzę w domu i nie mam czasu na myślenie. Quote
BIANKA1 Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Beatko , jak wyniki po sekcji ? Masz już ? Quote
fona Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 wystawiłam puzzle na bazarku. zaraz wstawie link z prośbą o podrzucanie! Quote
BeataSabra Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 BIANKA1 napisał(a):Beatko , jak wyniki po sekcji ? Masz już ? Tak Ale nic nie wnoszą tzn . nadal nie wiadomo na co Zazu odszedł.... Tweety miała zapytać się weta.... Quote
BeataSabra Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 fona napisał(a):wystawiłam puzzle na bazarku. zaraz wstawie link z prośbą o podrzucanie! Dziękuje Fona Ale obawiam się że będzie tak jak z dwoma bazarkami Bianki:placz::placz: Edit : Paczka dla kociaczka znalazła amatora :multi::multi::multi::loveu: Ciociu Bianko bardzo dziękuje....:loveu::loveu: Quote
Tweety Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 BIANKA1 napisał(a):Beatko , jak wyniki po sekcji ? Masz już ? nic z nich nie wynika. Beatka, Rzucidło powiedział, że FIP-a to trzeba zrobić na żywych kotach, bo na zmarłym nie wyjdzie raczej nic. Dla niego z tych wyników też nic nie wynika ale tutaj ponoc robią najdokładniej. Co do łapek Nalusi polecił Bakowskiego Quote
BeataSabra Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Tweety napisał(a):nic z nich nie wynika. Beatka, Rzucidło powiedział, że FIP-a to trzeba zrobić na żywych kotach, bo na zmarłym nie wyjdzie raczej nic. Dla niego z tych wyników też nic nie wynika ale tutaj ponoc robią najdokładniej. Co do łapek Nalusi polecił Bakowskiego Nie jestem w stanie wejść do Amavet nie teraz za krótki czas minął...:placz:. Jak tamtędy przejeżdżam to :placz::placz: Paweł też mówił że robią bardzo dokładnie..... Czyli jesteśmy w punkcie wyjścia..... Bo test FIP na kotach często jest niemiarodajny. A paskowy praktycznie zawsze jest niemiarodajny..... Dokładnie to robią w Niemczech...... Poza tym: Mafia nie wygląda na chorą...... Moje koty nie wyglądają na chore no chyba że Tequila .....ale ona jest chora na Główkę .:stupid: Quote
BeataSabra Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Kochane Cioteczki Idę oporządzić menażerie i brykam pod kołdrę Cuś kiepsko dzisiaj się czuje.... Więc dobrej spokojnej nocki życzę Do jutra pa pa. Quote
BeataSabra Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Dzień dobry Mafia sztuk dwie życzy miłego dnia... Zaraz dostaną śniadanie i witaminki. Mają świeżo sprzątniętą kuwetke w której uskuteczniają tarzanko.... Czują się bz. Ciociu Tweety ja uważam że to nie możliwe że Zazu miał FIP....... Coś tak wewnętrznie mi to mówi.... A z reguły mam dobre przeczucia.... Quote
Recommended Posts