BIANKA1 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Cieszę się , że wszystko dobrze . Znam doskonale ten nastrój , kiedy nie masz pojęcia , co przyniesie ranek :cool1: Ja też miałam taki fatalny czas , jak moje były chore . Mialam dość wszystkiego . Czułam , że to co robię nie ma sensu . Ale to minie . Popatrz na te maluszki . Co one by zrobiły bez Ciebie . :-( Quote
BeataSabra Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Za chwile jedziemy do weta. Trzymajcie kciuki za Mafie i żeby w końcu nie było przeciwwskazań do odrobaczenia.... Quote
Tweety Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 BIANKA1 ma rację, gdzie by się podziewały? Tam, na śmietniku skąd odłowione? :shake: Niech brykają, maluchy są od brykania:loveu:. U mnie Nika cała szczęśliwa, że jest Bacik, bo jest na kogo polować i z kim się turlać po dywanach. Ciotki nieruchawe a Bacik chętny do ganiania Quote
BeataSabra Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Cioteczki trzymajcie za mnie kciuki dzisiaj Czeka mnie bardzo ważna konsultacja.... Quote
BeataSabra Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Ciociu Tweety doszedł wczoraj wieczorem SMS?? Zbieramy się do weta. Quote
Tweety Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 BeataSabra napisał(a):Ciociu Tweety doszedł wczoraj wieczorem SMS?? Zbieramy się do weta. tak, kasa w drodze Quote
BIANKA1 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 BeataSabra napisał(a):Cioteczki trzymajcie za mnie kciuki dzisiaj Czeka mnie bardzo ważna konsultacja.... :thumbs::calus: Quote
diana79 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 sorki za offa ale potrzebna jest pomoc w szukaniu NIEWIDOMEGO MIŚKA, który uciekł wczoraj nowym wlaścicielom w KRAKOWIE http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101636 Quote
BeataSabra Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Już wróciliśmy od weta. Doktor bardzo się przejął odejściem Zazu ...... Mafia na dzień dzisiejszy nie ma żadnych objawów jakiejkolwiek choroby. Zostały odrobaczone Drontal. Mam im dawać tak jak daje Esberitox N i jeżówkę. Oraz witaminy i mikroelementy 2 x 1/4 tabletki. Mam Mafii mierzyć temperaturę i obserwować jak się coś będzie niepokojącego działo np. biegunka wymioty......to na sygnale pędzić do weta...... Ludzkim odpowiednikiem Scanomune jest Beta Glukan. Dla kotów najlepszy jest w kroplach AM poleciła mi Vita-Glucan firmy Apipol Na 1 kg 1 kropla na 1,5 kg 2 krople pójdę do apteki i im zamówię. Quote
BIANKA1 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Ja też to dawalam swoim ale w tabletkach . Gniotłam je wałkiem i rozpuszczałam w odrobinie wody i strzykawką do dzioba . 30 zł :shake: Quote
BIANKA1 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 proszę o podnoszenie bazarku na mafię http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9070060#post9070060 może teraz coś pójdzie :lol: Quote
t_kasiek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 dawno nie zagladalam bo mialam urwanie glowy (dalej mam, ale to inna historia)....no i dopiero teraz przeczytalam o Zazu :( [*] A moja kotka bedzie miec w piatek powazna operacje - bardzo sie o nia boje :( wyciecie guzkow przy sutku....od razu przepuklina i sterylka.....tyle naraz !!! nie moge sobie znalesc miejsca - boje sie o nia :( Quote
BeataSabra Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 BIANKA1 napisał(a):Cioteczko Beatko , co taka cisza ? Mafia ok Brykają jedzą koopki ok nie ma pawików.... Ja nadal w zawieszeniu nie ma ostatecznej decyzji co dalej. Mam mieć po raz trzeci wykonane badanie bo się lekarzowi coś nie spodobało. W końcu mnie trafi ........ Mam dość szpitali przychodni ....... Ech.... Dam Mafii jeść i znikam spać..... Quote
BeataSabra Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Tweety napisał(a):tak, kasa w drodze Nadal jej nie ma.....:shake::shake: Dobrze że rezygnuje z banku BPH :mad::mad: PS: Ciociu Tweety czy masz nr tel na Centralną?? Potrzebuję zadzwonić w sprawie Sabry A nie mogę znaleźć...... Quote
BeataSabra Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Ciociu Tweety kasa dotarła pewnie szła przez Grunwald. Mafia zrobiła mi pobudkę o 6 rano oczywiście biegi skoki grzechotanie piłeczką.... Stan zdrowia tak jak wczoraj..... Zaraz je nakarmię Quote
BeataSabra Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Za chwile zbieram sie na Brodowicza... Może jest już wynik bakteriologii Zazu Odbiore od razu wynik Simby w poniedziałek jeszcze go nie było..... O 16 Sabra ma RTG Płuca w dwóch płaszczyznach + cała tchawica.... Jedyne 150 zł..... Ech zapowiadają się super Święta chińska zupka i pa pa...... Coraz częściej wpada w bezdech krztusi się kaszle charczy..... Quote
BeataSabra Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Wyniku bakteriologicznego nie ma jeszcze wczoraj dopiero poszło na hodowle i dopiero w piątek coś powinno być wiadomo. Wynik w kierunku wścieklizny Simba Ujemny Wstępny wynik w kierunku wścieklizny Zazu ujemny- i taki pozostanie Od ponad 3 lat w Krakowie nie było przypadku wścieklizny. Mafia je je je i jeszcze raz je......:multi::loveu: Mam wrażenie że to są tuczniki nie kotki:evil_lol::evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Podnieście czasem ten drugi bazarek na mafię .http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9078418#post9078418 Quote
BeataSabra Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 [quote name='BIANKA1']Podnieście czasem ten drugi bazarek na mafię .http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9078418#post9078418 Mafia bardzo dziękuje. Quote
BeataSabra Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Wróciłam z RTG i na moje oko źle zrobione zdjęcia..... Jeżeli to nasza pani doktor potwierdzi to zrobię tam taką wojnę ...... Quote
BIANKA1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 BeataSabra napisał(a):Mafia bardzo dziękuje. Ten bazarek jest już 2 dni . Wkleiłam na wątku linka jak go zrobiłam Ale nic nie idzie . Już mi ręce opadają To nie jest drogo , bo za przesyłkę sama zapłacę , a tylko lampki są w hurcie po dyszce :cool3: Jakieś zaklęte , czy co ?:mad: Quote
BeataSabra Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 BIANKA1 napisał(a):Ten bazarek jest już 2 dni . Wkleiłam na wątku linka jak go zrobiłam Ale nic nie idzie . Już mi ręce opadają To nie jest drogo , bo za przesyłkę sama zapłacę , a tylko lampki są w hurcie po dyszce :cool3: Jakieś zaklęte , czy co ?:mad: Nie zaklęte tylko tak jest zawsze jak chodzi o moje tymczasy...... Ja po prostu jestem taka pechowa czy coś..... Quote
BIANKA1 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 BeataSabra napisał(a):Nie zaklęte tylko tak jest zawsze jak chodzi o moje tymczasy...... Ja po prostu jestem taka pechowa czy coś..... Pleciesz :cool1: Quote
Recommended Posts