Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Plakat juz mam ale nie wiem jak go tu wkleić (jest w programie Word).
Marlena zrobiła bazę, ale ja jak to ja, poprzerabiałam go :evil_lol:.
Może wyślę Justynko go na maila?? Tylko go podaj.

Posted

Smutna wiadomość taka, że Julcia nadal jest w schronisku.
Dobra taka, że możemy po nią jechać :multi:

Nie wiem czy się dziś wyrobimy, bo mam wizytę kontrolną u lekarza (ciąża) i nie chciałabym jechać kiedy już będzie ciemno (wiadomo jak to w schronisku po zmroku), ale jeśli nie dziś to jutro pojedziemy na pewno.

[B]Ulka[/B], daj znać mailowo czy jest coś pilnego w schronisku do porobienia zdjęć/dowiedzenia sie. Ja oczywiście nie omieszkam spenetrować kociarni :lol:

Posted

Murka, jasna sprawa, ze podesle Ci kilka prosb o zdjecia ;)
Wiadomo bloto po pas, ale moze uda sie pstryknac kilka zdjec.

Pamietaj, ze wizyta u lekarza jest wazniejsza, a Julcia do jutra na pewno poczeka :p

Posted

[quote name='Ulka18']
Pamietaj, ze wizyta u lekarza jest wazniejsza, a Julcia do jutra na pewno poczeka :p[/quote]

Dokładnie. Będziesz potrzebna Julci w dobrej formie.
Julcia czekała dwa lata. Jeden dzień to już pestka ;).

Posted

Julcia pakuj sie kobitko, bo jutro Ciocia Murka zabiera Cie z boksu i bedziesz mogla wreszcie pobiegac :p
Ciekawe jak stadko Murki przyjmie pierwsza pensjonariuszke :cool3:

Posted

Jeśli chodzi o moje sprawy, to wszystko oki, takie tam kontrole zwykłe (już po jestem) ;)
Po Julcię pojedziemy jutro przed południem na spokojnie, bo chcemy dziś jeszcze uporządkować boksy i przygotować miejsce dla suńki. Jutro będzie więcej czasu, aby porobić jakieś fotki w schronisku.

Z moim stadkiem powinno być ok, o ile Julcia nie okaże się zadziorą :diabloti: Do nas przychodzi mała suczka sąsiadki i bawi się cała czwórka. Najgorzej by było z dużym psem-samcem, bo Borysek jest bojowo do takowych nastawiony :cool3: No, ale i na takie przypadki jesteśmy przygotowani ;)
Fajnie by było, gdyby nie było problemów w stosunkach moje stadko-Julcia, bo mogłabym ją ściągać na noc do domu (ostatnio były silne mrozy).

Posted

Wszystko okaże się w najbliższych dniach...:multi::multi::multi:
Zaraz wpłacę pieniądze.
na razie 50 zł na poczet paliwa.

[COLOR=lime][SIZE=5]To będzie ostatnia noc Julci w schronisku :cunao::cunao:!!!!!!![/SIZE] [/COLOR](kolor zielony to kolor nadziei :loveu:)

Posted

Zaczyna sie nasza akcja hotelikowa :klacz:
Niech Julcia przyniesie szczescie Murkowemu hotelikowi :kciuki:

PS. rozpoczelam powazne starania o pozyskanie srodkow na hotelik dla suni collie. Lucynka z forum collie i Fundacji Dr Lucy ma dzisiaj dzwonic do p.kierownika w jej sprawie.

Posted

Julcia juz sie zapakowala do samochodu Murków i niedługo wyruszą w droge. Julcia jest podobno mniejsza niz na moich zdjeciach :cool3:

Murka napisze wszystko dokladnie jak wroci do domu :p

Posted

Tak, tak dojechaliśmy, wszystko ok, Julcia to złota psinka :loveu:

Zaraz napiszę więcej i umieszczę fotki, tylko muszę zresetować kompa, bo coś mi się buntuje :angryy: