Peter Beny Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 No i idziemy na pierwsza :multi::multi::multi: Domek pilnie potrzebny :-( Quote
ada_1994 Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 kasia14 napisał(a):Galop ma juz 150 wejsc na ale.gratka i zadnego odzewu!! Nie rozumiem dlaczego nikt się nim nie interesuje... Quote
desdemona Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 biedny psiak:( jak tak dalej pojdzie to popadnie w depresje:( Quote
modliszka84 Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Słuchajcie pojawiła się ogromna szansa przed Galopem! Musimy ją wykorzystać... Dzwoniła do mnie pani z Kalisza, która znalazła dla niego dom u swoich znajomych na wsi. Mimo że to wieś, to uprzedziła moje pytanie ;) - ludzie są miastowi, dzieci dorosłe a oni po prostu wywędrowali na wieś. Chcą adoptować Galopa! Musiałam ją poinformować o wszelkich możliwych kłopotach związanych z Galopem, przede wszystkim to że jest taki trochę nieufny i nieokiełznany. Pani może go zabrać w każdej chwili, ale nie chce żeby na tych ludzi spadł jakiś wielki ciężar, z którym sobie nie poradzą. Chodzi więc o socjalizację Galopa , żeby go trochę ucywilizować itp. Ludzie ci mają jeszcze jednego kundelka-znajdę i Galop musiałby się z nim dogadać... W związku z tym szukam dla Galopa tymczasu - np. na kilka dni lub tydzień - żeby zobaczyć jak się zachowuje poza boksem... Potem pojechałby do domu. Bo jak inaczej to zrobić? Macie jakiś pomysł? Quote
Madzik77 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 to szukamy tymczasu z ogrodem........... Quote
Madzik77 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 MOZE ZMIEN OPIS NA: POMOCY! DT na tydzień potrzebny! Quote
kasia14 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 zmiana tytułu na pewno!! Od prawdziwego domku już tak niewiele Go dzieli! tylko krótki tymczasik! tylko najpierw trzeba go znaleźć... hymm Quote
aneta_zyleta Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 zmiana tytulu..dobry pomysl!ale on jest biedny...i ma takie slodkie oczka... Quote
kasia14 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 aneta_zyleta napisał(a):zmiana tytulu..dobry pomysl!ale on jest biedny...i ma takie slodkie oczka... oj juz zaraz nie bedzie taki biedny! :razz: tylko tymczas potrzebny:cool1:... Quote
ada_1994 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 kasia14 napisał(a):oj juz zaraz nie bedzie taki biedny! :razz: tylko tymczas potrzebny:cool1:... Mam nadzieję, że szybko ktoś się zainteresuje tym psiakiem:p Quote
Mala Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 ktos szuka onka do domu z ogrodem warunki bardzo dobre.Dom jest w warszawie tel 664 760 230. Quote
Madzik77 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 modliszko napisz w tytule ze na tydzien ten DT ....no chyba ze to co mi pisalaś wypaliło ....:cool3: Quote
modliszka84 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 dzwoniła dzisiaj do mnie pani z Kalisza, powiedziała ze ci nowi właścicieli by go chcieli juz i teraz i ze nie ma na co czekać ;) boją się, że on sie przywiąże do tymczasowej opiekunki i potem nie bedzie im chciał zaufać. no nie wiem czy jest to na pewno dobre podejście, ale ważne że go chcą. Jest tylko problem z transportem. Pani prosi o dowiezienie go jesli to mozliwe, oczywiscie zwraca za paliwo. Jest ktos chętny? Ja jutro miałam jechac z Dzodzo zawiezc dobermankę, poza tym nie wiem czy Galop by sie zmiescil do mojego samochodu bo nie mam bagaznika. :roll: Quote
itab Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 możemy zawieżć Galopa w niedzielę, w sprawie szczegółów proszę Cię o kontakt z amakor.Trzeba by go było wyciagnąć ze schroniska jutro? pozdrawiam gorąco Quote
modliszka84 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 próbuje dzwonić do Amakor, ale nie odbiera, będę próbować potem. Wymyśliłyśmy jeszcze z dzodzo, że możemy jutro rano jechać z Galopem a potem z dobermanką. Tylko jest właśnie problem, jak my sobie z nim poradzimy... Chyba że pojechałby z Wami w niedzielę? Trzeba by go było jednak w sobote wyciągnąć ze schronu. No nic, zadzwonię do Amakor i się naradzimy ;) Quote
aneta_zyleta Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 ada_1994 napisał(a):Mam nadzieję, że szybko ktoś się zainteresuje tym psiakiem:p tez mam taka nadzieje:p Quote
modliszka84 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 jutro lub w niedziele Galop jedzie do nowego domu Quote
modliszka84 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 w takim razie w niedzielę Galop pojedzie do domu! Dziekuje Marzenie (Amakor) i Iwonie (itab) za pomoc w przetransportowaniu go do domu! :lol: Quote
modliszka84 Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 prosze sie narazie nie cieszyć tylko kciuki trzymac :razz: Quote
wanda szostek Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Trzymajmy kciuki, żeby dom okazał się odpowiedzialny i pies znalazł swoją przystań. Mam nadzieję, że dom został sprawdzony. Quote
kasia14 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 modliszka84 napisał(a):prosze sie narazie nie cieszyć tylko kciuki trzymac :razz: no to w takim razie trzymamy kciuki :happy1:, i żeby wszystko poszło zgodnie z planem :razz: Quote
Recommended Posts