Jump to content
Dogomania

"Daj Szansę" - akcja w zabrzańskim schronisku, rusza III EDYCJA! od str.32!

Recommended Posts

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z drugą edycją ruszamy na początku marca :cool3:

W poniedziałe w "dzieńdobry TVN" (czy jak to się nazywa:eviltong:) oglądajcie nas :evil_lol:

takie cuś z egzaminu :cool3:

Posted

Mysia_ napisał(a):
:lol::lol::lol:

Jeszcze zapomniałam napisać, że z 9 psiaków, które zdały egzamin już trzy mają domki: Uran, Sombra i Niko :cool3:

Oby tak dalej :lol:

Posted

Witam,

zajmuje się w Pastelu kontaktem z mediami, większość publikacji ze schorniska znajduje sie w dziale prasowym Ośrodka Szkolenia Psów Pastel, więc można sobie śmiało pooglądać. Były jeszcze publikacje w Fakcie i paru innych tytułach. Wkrótce będzie na TVN24, no i Ala z Pastela będzie w poniedziałek w Dzien dobry TVN mówiła o szkoleniu w schornisku i o samej szkole Pastel. Publikacje znajdziecie tutaj: http://www.pastel.ehost.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=109&Itemid=139

gdyby ktoś miał skany z innych gazet, których nie ma na stronie Pastela to proszę prześlijcie mi na [email protected] tyle tego było... Gydby ktoś chciał fotki ze egzaminu to też piszcie do mnie, większość fotek z gazet to była moja robota ;P

Pozdrawiam
Tomek

Posted

[quote name='Tomasz Pietrzak']Witam,

zajmuje się w Pastelu kontaktem z mediami, większość publikacji ze schorniska znajduje sie w dziale prasowym Ośrodka Szkolenia Psów Pastel, więc można sobie śmiało pooglądać. Były jeszcze publikacje w Fakcie i paru innych tytułach. Wkrótce będzie na TVN24, no i Ala z Pastela będzie w poniedziałek w Dzien dobry TVN mówiła o szkoleniu w schornisku i o samej szkole Pastel. Publikacje znajdziecie tutaj: http://www.pastel.ehost.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=109&Itemid=139

gdyby ktoś miał skany z innych gazet, których nie ma na stronie Pastela to proszę prześlijcie mi na [email protected] tyle tego było... Gydby ktoś chciał fotki ze egzaminu to też piszcie do mnie, większość fotek z gazet to była moja robota ;P

Pozdrawiam
Tomek

Kiedy będzie w TVN24? :cool3:
Ja chcę fotki z egzaminu :eviltong: Już piszę :lol: