Jump to content
Dogomania

"Daj Szansę" - akcja w zabrzańskim schronisku, rusza III EDYCJA! od str.32!

Recommended Posts

• Replies 415
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe aż taka biedna to ja nie byłam :razz: :evil_lol: co prawda przeraził mnie wtedy Twój wzrok pt. "zabiję pierwszą osobę jaką zobaczę która ma coś wspólnego z tą pogodą" ale jakoś dałam radę :evil_lol:

Posted

ojoj to dobrze że nie miałam z tym nic wspólnego :evil_lol:
Brutus zna komendę (optyczną) siad, waruj, przybij piątkę, potrafi zostawać (przynajmniej z komendy "siad" nie wiem jak z "waruj" bo nie chciał mi już później warować bo się przeżarł chłopak i był rozkojarzony panem kamerzystą :P) czasami udaje mi się go dostawić do nogi i przejść z nim 2 kroki na luźnej smyczy :) jak na Brutusa i moje umiejętności jeśli chodzi o szkolenie psów to wielki sukces :D

Posted

Ja niestety ostatnio zaniedbałam ćwiczenia z Kalim.Tak mi sie wszystko troszkę pokomplikowało, a do tego doszła jeszcze choroba i nie miałam kiedy przyjechać do schroniska.Przybijać piątki Kali w ogóle nie umie(bo jeszcze tego nie ćwiczyliśmy), ale mam nadzieje, że szybko sie nauczy.Tak więc na jutrzejszych zajęciach będę nieprzygotowana:(, ale nadrobię to wszystko w przyszłym tygodniu.

Posted

za trzy tygodnie egzamin :diabloti: Do roboty dziewczynki :cool3: Jak myślicie spotykamy się w nastepną sobotę, czy tylko w tą za dwa tygodnie żeby poćwiczyć?

Posted

dona20 napisał(a):
Możemy się spotkać też za tydzień. Mam nadzieje, że pogoda nam dopisze:lol:

oby :cool3: Też mi się wydaje, że tak bedzie najlepiej ;)