Patikujek Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Dlatego też mój bracik się zbuntował i nie poszedł dzisiaj do szkoły:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 ale nasze psiaki chyba sie nie zbuntują? :cool3: Quote
Bjuta Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Psiaczki, uczcie się pilnie i domagajcie się pięknych zdjęć! Quote
Mysia_ Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 część dziewczyn chyba ze szkolenia zrezygnowała, bo dawno już ich nie było :mad: Quote
Asia_Klero Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Moja mama podjela bunt,ze dopoki jest szkola to moge w niedziele...w sobote mam sprzatac i jej pomagac ewnetulanie moglabym jechac do schroniska ale wrocic wczesniej wiec zdazylabym tylko na szkolenie o ile wogole...a wlasciwie duzo nad tym wszystkim myslalam...teraz moze bedzie mi sie udawac byc w tygodniu bo jasno jest dluzej ale tak narazie moge byc tylko w weekend i jak moglabym byc tylko na szkoleniu to zadne psiaki nie wychodzilyby na spacery...przed wakacjami i w wakacje napewno bede mogla byc czesciej i napewno na szkoleniu ale teraz nie dam rady...jak moge byc raz w tygodniu chce zrobic jak najwiecej spacerow bo bardzo duzo psiakow musi na nie pojsc a czasu naprawde malo i i tak sie nie wyrabiam:-(z tego co wiem Dona tez moze byc aktualnie tylko raz w tygodniu i to nie na dlugo:shake:ja juz chce wakacje...wtedy wszystko bedzie inaczej:cool3: Quote
Bjuta Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 A co tu taka cisza!!! I fotek nie ma :shake::mad: Quote
Bjuta Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Na wątku Demona, Maysia napisała, że za tydzień się kończą. Quote
Mysia_ Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 tak zakończenie szkolenie w tą sobotę co teraz będzie ;) Quote
Manixsa Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 To pieknie, ja teraz miałam tyle nauki i z Demonem wogule nie cwieczyłam :-( Quote
Mysia_ Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 z tego co zauważyłam, to praktycznie nikt nie ćwiczył :mad: ale wiem, że dacie radę :loveu: Quote
Mysia_ Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Troszkę zmieniłam pierwszy post, zapraszam też do nowopowstałego wątku ;) http://www.dogomania.pl/threads/187449-Czterej-celebryci-z-Zabrza-Refo-Naszo-Punto-i-Otto-czekają-na-DS-i-ogłoszenia Quote
Recommended Posts