Jump to content
Dogomania

Etienne De Villar & Fasti-Fastryga Gold Bonzo CZYLI YORK&AMSTAFF hodowla Magic Lider

Recommended Posts

Posted

[quote name='Magda']Ja się tam nie znam na fotografach... Widzę, że szukasz w różnych rejonach Polski.
Mam w swoich znajomych na nk jednego fotografa - może się przyda
[URL="http://nasza-klasa.pl/profile/4553370"]Logowanie do nasza-klasa.pl[/URL]

A szczeniaczki to wiem:eviltong: Czekamy.[/quote]

Ale jaja tu ci pisze że cieczka w grudniu....ide do kuchnie a tam białe kafelki...patrze a tam plamki krwi....a to Fasti:evil_lol:...aż dziwne jutro ide do weta;)

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AmiX']No naprawne niespodzienke nam zrobiła:p jestem w szoku:-o spodziewałam sie w połowie grudnia....:roll:[/quote]
Aniu ty się ciesz Aura miała cieczkę dostać we wrześniu i nie dostała do tej pory :evil_lol: ale z drugiej strony co się dziwić jak dzieciaka dostała :cool3:

Guest Agata_B
Posted

Haha, a to niespodzianka :evil_lol:
ale w sumie, czym wcześniej tym lepiej, szczeniaczki wcześniej beda;)

Posted

Beata no niby nie dużo...ale jednak spodziewałam sie póżniej niż wcześniej:lol: jutro ide do weta bo aż nie moge uwierzyć;)

Ada no wiadomo Aura dostala szczeniaka to jej się nie śpieszy:evil_lol:

[quote name='Kasia']2 tydnie to nie taka duża znów różnica :lol:
małe fastikulce będą :loveu:[/quote]

No niby nie duża ale pierwszy raz mnie tak zaskoczyła:-o a właściwie to Adam mnie zawołał do kuchni że któryś pies sie chyba skaleczył w łape na ogrodzie:evil_lol:

[quote name='Agata_B']Haha, a to niespodzianka :evil_lol:
ale w sumie, czym wcześniej tym lepiej, szczeniaczki wcześniej beda;)[/quote]

No my nie możemy sie doczekać :loveu: najgorzej będzie później oddać.....

Posted

[quote name='tigrunia']I jak, wizyta u weta już zaliczona ? :razz:[/quote]

Wiec tak....Fastusia zrobiła nam niespodzianke :multi: i dostała cieczke:)

Dzisiaj miała robioną cytologie... w środe ma jeszcze jedną i badania hormonalne żeby wskazać najlepszy dzień na randkę....A randka w tym tygodniu;)

Pozdrawiam Ania

Guest Agata_B
Posted

[quote name='AmiX']Wiec tak....Fastusia zrobiła nam niespodzianke :multi: i dostała cieczke:)

Dzisiaj miała robioną cytologie... w środe ma jeszcze jedną i badania hormonalne żeby wskazać najlepszy dzień na randkę....A randka w tym tygodniu;)

Pozdrawiam Ania[/quote]No to super;):multi:
Szczeniaczki bedą na wiosne, świetnie;) poczatek lutego chyba? :evil_lol: nie wiem nie znam sie:evil_lol:

Posted

[quote name='Agata_B']No to super;):multi:
Szczeniaczki bedą na wiosne, świetnie;) poczatek lutego chyba? :evil_lol: nie wiem nie znam sie:evil_lol:[/quote]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ciąża u suk może trwać od 58 do 63 dni. Zwykle poród następuje w 61-62 dniu, nie licząc pierwszego dnia krycia. Przy małej ilości szczeniąt ciąża może przedłużyć się ponad 63 dni. [/SIZE][/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=3]Wiec maluchy powinny być na początku lutego:multi::multi::multi:[/SIZE][/FONT]

Guest Agata_B
Posted

Ale by był numer jakby Fasti z 10-13maluchów urodzila :cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='Agata_B']Ale by był numer jakby Fasti z 10-13maluchów urodzila :cool3::evil_lol:[/quote]

O nieeeeeee!!:evil_lol::evil_lol: nie kracz :evil_lol::evil_lol:

Najlepiej by było tak max 6-8 klusek:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='AmiX']Wiec tak....Fastusia zrobiła nam niespodzianke :multi: i dostała cieczke:)

Pozdrawiam Ania[/quote]

Aniu po pierwsze gratulacje z okazji zaręczyn, teraz sporo przygotowań do ślubu i wesela Was czeka, po drugie-już trzymam kciuki za owocną "randkę", najgorsze to będzie odczekanie miesiąca do usg, a jak już będą takie aksamitne bezowe kluski, to już się wpraszam na mizianie, tylko uwaga jak wyjdę może brakować jednej kluski :evil_lol:

Posted

[quote name='beatkacg']Aniu po pierwsze gratulacje z okazji zaręczyn, teraz sporo przygotowań do ślubu i wesela Was czeka, po drugie-już trzymam kciuki za owocną "randkę", najgorsze to będzie odczekanie miesiąca do usg, a jak już będą takie aksamitne bezowe kluski, to już się wpraszam na mizianie, tylko uwaga jak wyjdę może brakować jednej kluski :evil_lol:[/quote]

Hej Beata :)

Ale długo ciebie nie widziałam....ostatnio na wystawie w Szczecinie...
Dzięki za gratulacje....rzeczywiście dużo przygotowań nas czeka...teraz szukam fotografa....
Mamy nadzieje że randka piesków będzie owocna i już teraz zapraszam do nas :) kluski policze:evil_lol:
Jak nie pokazywałam tobie przyszłego ojca to zapraszam na [URL="http://www.magiclider.pl"]www.magiclider.pl[/URL]

Pozdrawiam serdecznie :)

Posted

[quote name='AmiX']Hej Beata :)

Ale długo ciebie nie widziałam....ostatnio na wystawie w Szczecinie...
Dzięki za gratulacje....rzeczywiście dużo przygotowań nas czeka...teraz szukam fotografa....
Mamy nadzieje że randka piesków będzie owocna i już teraz zapraszam do nas :) kluski policze:evil_lol:
Jak nie pokazywałam tobie przyszłego ojca to zapraszam na [URL="http://www.magiclider.pl"]www.magiclider.pl[/URL]

Pozdrawiam serdecznie :)[/quote]

Hej Aniu
widziałam przyszłego tatusia Fastusiątek, napewno szczeniaki będą przecudne, takie mięciutkie z pysiami do wycałowania :loveu:
echhh gdybym tylko miała większe mieszkanie to bym jakąś kluske wykradła :diabloti:
Moje "kluski" to zaraz rok skończą, od czasu do czasu dostaję zdjęcia od ich właścicieli, zwłaszcza jedno diable swoją pańcie doprowadza raz do śmiechu raz do łez, bo to poprostu sunia z adhd. Szkoda że czas tak szybko leci a nasze psiaki tak szybko rosną.

Guest Agata_B
Posted

[quote name='AmiX']O nieeeeeee!!:evil_lol::evil_lol: nie kracz :evil_lol::evil_lol:

Najlepiej by było tak max 6-8 klusek:loveu::loveu::loveu::loveu:[/quote]
Hehehe ... dom byłby zdemolowany kompletnie :lol::evil_lol:
No .. tak z 6-8 to w sam raz;)

Co tam u dziewczyn slychac?

Posted

[quote name='beatkacg']Hej Aniu
widziałam przyszłego tatusia Fastusiątek, napewno szczeniaki będą przecudne, takie mięciutkie z pysiami do wycałowania :loveu:
echhh gdybym tylko miała większe mieszkanie to bym jakąś kluske wykradła :diabloti:
Moje "kluski" to zaraz rok skończą, od czasu do czasu dostaję zdjęcia od ich właścicieli, zwłaszcza jedno diable swoją pańcie doprowadza raz do śmiechu raz do łez, bo to poprostu sunia z adhd. Szkoda że czas tak szybko leci a nasze psiaki tak szybko rosną.[/quote]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]I mi żadnej fotki nie wysłałaś:placz: …wiesz jaka jestem ciekawa jak wyrosły a szczególnie dziewczynka.:loveu::loveu::loveu:[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Ja też mam chętkę na zostawienie sobie jednej kluski:loveu: ale chyba na razie będę musiała się wstrzymać :-( poczekam do następnego miotu(o ile taki będzie) ;) ….nie wiem pokusa jest duża:p …ciężko będzie oddać wszystkie:shake: …a mój Adam to by wszystkie zostawił:evil_lol: …ktoś musi mieć głowę na karku w tym domu:evil_lol:=>JA[/SIZE][/FONT]

[COLOR=black][FONT=Verdana][quote name='Agata_B']Hehehe ... dom byłby zdemolowany kompletnie [/quote][/FONT][/COLOR][quote name='Agata_B']
[COLOR=black][FONT=Verdana]No .. tak z 6-8 to w sam raz [/FONT][/COLOR]

[COLOR=black][FONT=Verdana]Co tam u dziewczyn slychac?[/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black]No może nie zdemolowany :evil_lol:ale zamieszanie na makssssa:evil_lol: ….i jeszcze nie chciałabym żeby Fastusia nosiła aż tyle klusek w brzuszku…. ;)[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR=black]Co u dziewczynek w tym momencie obydwie śpią…. ja zaraz chyba wezmę się za kąpanie Eti bo od piątku przekładam:oops:…. a może jest ktoś chętny??:evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Kasia']ja już sobie wyobrażam te małe fastikulce, takie mientkie będą i pomarszczone :loveu:

randka gdzie będzie? gdzie takie spotkania się aranżuje?[/quote]

Hej Kasiu :)

W tym tygodniu wybieramy sie z Fasti do przyszłego taty do Legnicy. :)

Posted

[quote name='AmiX']

W tym tygodniu wybieramy sie z Fasti do przyszłego taty do Legnicy. :)
[/QUOTE]

na powietrzu sie spotykacie czy w domu? wystarczy Aniu jedno pokrycie czy trzeba powtarzać?

Posted

[quote name='Kasia']na powietrzu sie spotykacie czy w domu? wystarczy Aniu jedno pokrycie czy trzeba powtarzać?[/quote]

Najlepiej było by powtórzyć ale ze względu na to że Adam ma prace:angryy: i niestety nie możemy jechać drugi raz ani zostać na noc to robimy badania hormonalne które wskażą nam najlepszy dzień(teoretycznie;))....
Cieczka nas zaskoczyła....:oops: