Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neruś był na spacerku w lesie. Wskoczył w młodnik i tam został.Odeszliśmu z Anja96 dalej i dalej. Wolamy i nic. Ale pies w jednym miejscu a za h.....re nie przychodzi. Dzwo. Wracamy do niego. Biedak zaplatał 10 m linkę o krzki i siedział. Rany nie widziałem tak ugrzecznionej minki.. A jakie szczęście jak Go uwolniliśmy. Zaczyna ładnie aportować/jak na niego/ Patyk odDAJE NA PODMIANKę Z PARóWKą. No bedą ludzie z niego. Jak tylko sprzedamy szczeniorki to kastracja. Mamy tylko jedno czyste i z piecykiem olejowym pomieszczenie w starym budynku. Myslę ze cofkę kocią mamy za sobą. Powinno teraz ruszyć szybciej bo kontakt dwustronny coraz lepszy.

Posted

Nero pokazuj sie kochaneczku!!!! blagam!!!!wystawie niebawem allegro- tylko sie pozbieram - Tobiasz mi umiera od 2tygodni-:( nie mam na nic sily- zaniedbuje cie:( przepraszam:(

Posted

hie hie pies jest piekny ale ni w zab do rasy nie moge go dopadowac:0
i jeszcze hie hie- wiadomo ze ma ok1,5roku wiec juz nie taki szczenior....ale nero robi wrazenie-oby zrobil na przyszlym domku....