kaLOlina Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Nero pieknisiu- mialam dzis 1wsze zapytanie- ale pani ma dwojke dzieci->maluszkow... :( polecilam jej stonke Gaju do obejrzenia...i podalam jak co kontakt do was... Quote
kaLOlina Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 jutro jade do Ciebie kochasiu!!!:) a tu NIKT nie zaglada:( Quote
Donvitow Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Jak mam być u Nerusia to nie mam czasu na wątek:evil_lol:. Nero nie lubi smyczy. Pierwsze warkoty. " Oberwał" Quote
kaLOlina Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 uuuu zpbaczymy jak to bedzie jutro...chlopcze chlopcze Nerusiu lobuzie ja ci dam za ta smycz!! Quote
Donvitow Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Neruś był na spacerku w lesie. Wskoczył w młodnik i tam został.Odeszliśmu z Anja96 dalej i dalej. Wolamy i nic. Ale pies w jednym miejscu a za h.....re nie przychodzi. Dzwo. Wracamy do niego. Biedak zaplatał 10 m linkę o krzki i siedział. Rany nie widziałem tak ugrzecznionej minki.. A jakie szczęście jak Go uwolniliśmy. Zaczyna ładnie aportować/jak na niego/ Patyk odDAJE NA PODMIANKę Z PARóWKą. No bedą ludzie z niego. Jak tylko sprzedamy szczeniorki to kastracja. Mamy tylko jedno czyste i z piecykiem olejowym pomieszczenie w starym budynku. Myslę ze cofkę kocią mamy za sobą. Powinno teraz ruszyć szybciej bo kontakt dwustronny coraz lepszy. Quote
caroolcia Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Nero jest przesłodkim psem dla odpowiedzialnego domku a swoja postura na pewno odstraszy każdego intruza!!!!!! Quote
snuszak Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Do góry. Fantastyczny psiak. Potrzebuje domu. Musi go znaleźć! Quote
asiak Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 znajdzie domek na pewno... życzę mu tego z całego serca... Quote
maggiejan Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Interesujący młodzieniec o orginalnej urodzie szuka domu...na stałe... Quote
kaLOlina Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Nero pokazuj sie kochaneczku!!!! blagam!!!!wystawie niebawem allegro- tylko sie pozbieram - Tobiasz mi umiera od 2tygodni-:( nie mam na nic sily- zaniedbuje cie:( przepraszam:( Quote
Helga&Ares Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Nero się przypomina! Tutaj chłopaczek wpatrywał się w biegającą za płotem Sunię:loveu: tutaj daje swoją wieeelką łapkę:evil_lol: Quote
caroolcia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 ach atrakcyjna musiała być ta sunia skoro ash tak prosił :evil_lol: http://fotozrzut.pl/zdjecia/6258397769.jpg Quote
Helga&Ares Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 u nas same atrakcyjne:cool3: miał w czym wybierać:evil_lol: Quote
kaLOlina Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 a te uszla polozona po sobie- mina prawie jak kota za Shreka;) Nero pokazuj sie olbrzymie!! Quote
maggiejan Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Czy Nero jest rasowcem? Bo ma tak oryginalną urodę, że to chyba nie jest przypadek...;) Quote
kaLOlina Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 hie hie pies jest piekny ale ni w zab do rasy nie moge go dopadowac:0 i jeszcze hie hie- wiadomo ze ma ok1,5roku wiec juz nie taki szczenior....ale nero robi wrazenie-oby zrobil na przyszlym domku.... Quote
maggiejan Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Niektóre pieski rasowe (z całym szacunkiem) średniej urody są, a taki pięknotek kundelkiem...:shake: Quote
Recommended Posts