BajkaB Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Sunka piekna ale z kim sie zakolegowała:o Trzymam za Tomka kciuki:) Jak to z kim?Z małym,czarnym potworem czyli...Bajką!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A Tomek po zabiegu jest w drodze do domu!:multi: Vito jesteś WIELKI! Quote
t_kasiek Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 ale piekna ta benia !!!!!! poprostu cudo - zakochalam sie Quote
ANETTTA Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 nie dosc że piekna to jeszcze szczęściara ..na nia czeka juz domek ....:multi: Quote
t_kasiek Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 ANETTTA napisał(a):nie dosc że piekna to jeszcze szczęściara ..na nia czeka juz domek ....:multi: FANTASTYCZNIE !!!!!!!! :multi::multi::multi::multi: Quote
BajkaB Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Berta została odrobaczona.Robale wychodziły setkami:shake:Za kilka dni musimy raz jeszcze powtórzyć kuracje.Poza tym dziewczynka jest wesoła i rozbrykana.Pieszczoch z niej straszny ,a chęci do zabawy nieustanne.I nie boi sie burzy,co dzisiaj zwłaszcza się przydało. Chciałabym też w kilku słowach coś wyjaśnic. Bercia jest tylko i wyłacznie na moim utrzymaniu.Myśłe,ze nikt z osób wspierających Brajla i stadko nie pogniewa sie,iż podzieliliśmy się z Bercią.Dziewczynka jest tak kochana,ze zasługuje na pomoc.Zadecydowałam zatem,zę odłożę niektóre zakupy dla stadka na nastepny miesiac,a wspomogę Bercie. A teraz kilka fotek laluni.Dzien był dzisiaj niesprzyjający fotkom,bo ulewy i nawałnice prawie nie pozwalały na spacery.Dopiero pod wieczór zrobiło sie nieco lepiej,a przynajmniej nie padało. Ładna panna ze mnie,prawda? No dobra,siądę troche Deszczówka to jednak najlepsza woda.. A teraz mnie pomiziaj.. Quote
tomcug Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Berta naprawdę powala urodą i urokiem osobistym. :cool3: Quote
BajkaB Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Nie gniewajcie sie,ale ja naprawde teraz nie mamc czasu,a jak już w końcu dowlokę się do łózka to padam taka jestem zmordowana...:painting::painting: A jakby ktoś miał wątpliwości to zapraszam..Zostawie go na jeden tylko dzień w towarzystwie 6 psów i kota..:mdleje::evil_lol:Zaznaczam,ze psiaki muszą być porzadnie wybiegane,najedzone ,wyczesane,zaopatrzone w leki,a legowiska wyprane lub zmienione.:lol:Dotego mieszkanie odkurzone i podłogi umyte.To jest to minium dzienne.:evil_lol: Quote
halcia Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Łoł,to jakie jest Twoje maksimum,bo jestem przerazona! Quote
t_kasiek Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 alez my sie nie gniewamy....naprawde.....a w kazdym razie ja Cie rozumiem, ze nie zawsze jest czas na pisanie na forum :) dobrej nocki Quote
BajkaB Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 No to na dobranoc zabawy Berty z Bajka.dziewczyny się bardzo polubiły. http://bajkab.wrzuta.pl/film/2UBqp2jTzj/ Quote
SZPiLKA23 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 :D:D:D Swietnie razem wygladaja zadziwiajace ze Benia nie robi krzywdy Bajce ładnie sie bawia Quote
t_kasiek Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 [quote name='BajkaB']No to na dobranoc zabawy Berty z Bajka.dziewczyny się bardzo polubiły. http://bajkab.wrzuta.pl/film/2UBqp2jTzj/ ale super !!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
halbina Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 oj wiemy, co to znaczy obrobienie stadka... teraz mam przewagę kociaków, ale i one potrafią naprodukować i rorozrabiać! Trzymaj się, Edytko! Quote
giselle4 Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 ....Pozdrawiam Panią serdecznie wiem ze jest Pani zmęczona przy tylu zwierzętach ale to dobrze bo ma Pani zajęcie i tyle na głowie ze nie ma czasu na rozmyslania i ciemne mysli. Przepraszam że tak pisze prosto z mostu ale cos na ten temat wiem. Trzymaj się kobieto i nie przepraszaj;) Quote
BajkaB Posted July 27, 2008 Posted July 27, 2008 Brajluś już nie nadąża z interwencjami,ale zawsze pomoze,zwłaszcza Orzechowcom..Juz obejmuje małego opiekuńczymi skrzydłąmi Psiego Anioła.. A teraz ja musze troche naskarzyć na Brajlusia chuligana:mad: Chłopak jest przecudowny,ale chyba za punkt honoru postawił sobie demolkę bagaznika do samego dna.Cokolwiek tam włoze wystarcza na 5 minutowy przejazd na spacer..Wygląda to tak:wkładam do bagaznika ,,cóś,,oczywiscie w całości, jedziemy na spacer 5 minut,wracamy następne 5 minut ,wyciągamy Brajla z bagażnika i mamy z tego ,,cóś,, takie ,,CÓŚ,, I tak codziennie..:angryy: Dobrze,ze Cioteczki dbają o szmatki dla nas,bo przecież nie tylko do bagażnika są potrzebne:shake: Za to pieszczoch z Brajlusia coraz większy. Ciocia Ewa spędziłą z nami prawie cała niedziele i oto jak ją Brajluś kokietował: http://www.wrzuta.pl/film/lobhcpKMSZ/ Quote
madziorna Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 [quote name='BajkaB']Chłopak jest przecudowny,ale chyba za punkt honoru postawił sobie demolkę bagaznika do samego dna.Cokolwiek tam włoze wystarcza na 5 minutowy przejazd na spacer..Wygląda to tak:wkładam do bagaznika ,,cóś,,oczywiscie w całości, jedziemy na spacer 5 minut,wracamy następne 5 minut ,wyciągamy Brajla z bagażnika i mamy z tego ,,cóś,, takie ,,CÓŚ,, http://images34.fotosik.pl/325/fb26e8adfed2fdb8.jpg I tak codziennie..:angryy: Dobrze,ze Cioteczki dbają o szmatki dla nas,bo przecież nie tylko do bagażnika są potrzebne:shake: Moja Fiesta ma to samo, chociaż dotyczy do kocyków w kennelu i wszystkich innych porozkładanych w domu. Ja chcę, żeby smoczycy było miękko, a ona notorycznie kocyki obrabia... :angryy: Quote
SZPiLKA23 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Widac niektore psiaki tak maja, Sara tez jakma "zamiekko" to wszystko musi wydrzec i porwac juz mam dosc zbierania porozwalanej gabki i watoliny... Quote
Recommended Posts