magda z. Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 ale numer:angryy:, czyżby ktoś pozazdrościł:mad:nie dość, że Edytka ma pod swoja opieką potrzebujące psy, a wszystkie kwoty sa przekazywane dobrowolnie i nie jest to żadna formalna zbiórka tylko darowizna każdego z nas, który dołożył swoje parę groszy, nikt nas do tego nawet nie namawiał. Na wątku związanym z wieńcem wypowiadał się ktos kompetentny, tomcug cytowała kilka postów wyżej brak słów:shake:
Guest Elżbieta481 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Wydaje mi się,że Frotka jest prawnikiem..W każdym razie wysłałam do niej PW. Elżbieta
rita60 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Wiecie co slow brakuje:mad::mad::mad:Edytko jestesmy z Toba,my z calej Polski,trzymaj sie cieplutko:buzi:
rita60 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='WILCZUREK']Zbiórkę organizowałem JA, jeżeli będzie trzeba - to nawet mogę iść siedzieć! Ja się nazywam Adam Kosowicz, mieszkam we Wrocławiu, jestem starszym dyżurnym ruchu PKP na stacji Wrocław Sołtysowice, jutro mam nockę. Zapraszam: Policję, ABW, CBA - możecie mnie aresztować, możecie mnie nawet na nastawni zastrzelić!!! Możecie mnie nawet posadzić na nie wiem ile - a i tak jak wyjdę to będę chorym zwierzętom pomagał i Osobom, które ratują Psy zamęczone przez ludzkie potwory - a co !!!!! Czy ja kur*** mać nie mam prawa w tym kraju dać SWOICH, ciężko zarobionych pieniędzy dla ratowania chorego Psa lub dołożyć się do wieńca pogrzebowego dla Znajomego, który Psom pomagał ?? Ktoś, kto wysunął takie insynuacje, że Edytka się "tuczy" na Psim nieszczęściu - nawet na kopa i na splunięcie nie zasługuje !! Obyś ty **** zdechł(a) !!!!!!!![/quote] WILCZUREK jestes wielki,ukłony w twoja strone:modla::modla::modla:
egradska Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 swoją drogą, przypominam sobie juz nieprzyjemną dyskusję na temat finansow Brajla na owczarku:diabloti: i mam nadzieję, że ten donos jednak nie ma nic wspolnego z osobami, ktore wtedy pytały o pozwolenie na zbiorke,lecz jest dzielem jakiejs opetanej niezdrową chęcią rozliczania osoby spoza jakiegokolwiek psiego forum
Guest Elżbieta481 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Jaki jest link do forum owczarka,bo ja nie pamiętam.. Ela
next Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Pani Edyta przeciez będzie wiedziała kto złożył doniesienie zatem i tak się wyjaśni kto to zrobił :)
WILCZUREK Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='waldi481']Jaki jest link do forum owczarka,bo ja nie pamiętam.. Ela[/quote][url]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=5943&PN=314[/url]
BajkaB Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Moi Drodzy,zapewniam,że jeśli tylko uzyskam dane tego ,,życzliwca,, to poznacie je dokłądnie,łacznie z rozmiarem buta..
tomcug Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='egradska']swoją drogą, przypominam sobie juz nieprzyjemną dyskusję na temat finansow Brajla na owczarku:diabloti: i mam nadzieję, że ten donos jednak nie ma nic wspolnego z osobami, ktore wtedy pytały o pozwolenie na zbiorke,lecz jest dzielem jakiejs opetanej niezdrową chęcią rozliczania osoby spoza jakiegokolwiek psiego forum[/quote] A ja się obawiam, że to ktoś z psiego forum :-(. Dlaczego? Ponieważ nikt z nas nie biegł do domu Edytki z transparentem, na którym byłoby wielkimi literami napisane, że właśnie dołożył się do wieńca, czy wspomaga psy taką a taką kwotą. Wszystko działo się na psich forach i ręczę, że ktoś, kto nie jest miłośnikiem psów w ogóle nie wchodzi na takie strony. Mam mnóstwo znajomych (ale nikt nie jest dogomaniakiem) i zapytajcie ich, co to takiego "Dogomania?". Nikt nie wie - sprawdzałam :cool1:. Czasami mówiłam, że kupiłam coś fajnego na bazarku dogo to robili oczy jak pięciozłotówki. Pytają, co to za bazarek i gdzie trzeba jechać. Obym się myliła. :cool1: A najbardziej to żal mi Edytki :-(. Nie wiem, czy jakakolwiek plaga Ją ominie, bo na razie mogłaby obdzielić swoimi nieszczęściami i problemami wielu ludzi. I końca nie widać. Tak dobry Człowiek i doświadczany przez życie na każdym kroku. Edytko, przytulam Cię do serca, bo tyle mogę na razie. :calus:
Bila Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='egradska']swoją drogą, przypominam sobie juz nieprzyjemną dyskusję na temat finansow Brajla na owczarku:diabloti: i mam nadzieję, że ten donos jednak nie ma nic wspolnego z osobami, ktore wtedy pytały o pozwolenie na zbiorke,lecz jest dzielem jakiejs opetanej niezdrową chęcią rozliczania osoby spoza jakiegokolwiek psiego forum[/quote] Ja też mam taką nadzieję, że to jednak nikt z nas, obojętnie owczarko- czy dogomaniak:crazyeye:. No po prostu ręce opadają. Co to za bezsens. Czy nas tu ktoś pod murem stawiał i groził dubeltówką. Przecież to jakaś paranoja... Pomoc jest dobrowolna.
tomcug Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='BajkaB']Moi Drodzy,zapewniam,że jeśli tylko uzyskam dane tego ,,życzliwca,, to poznacie je dokłądnie,łacznie z rozmiarem buta..[/quote] Podejrzewam, że donos był na nazwisko Gall "ANONIM". :angryy:
egradska Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='BajkaB']Moi Drodzy,zapewniam,że jeśli tylko uzyskam dane tego ,,życzliwca,, to poznacie je dokłądnie,łacznie z rozmiarem buta..[/quote] a my dla przeciwwagi będziemy pomagać jeszcze bardziej
Guest Elżbieta481 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 WILCZUREK-dziękuję za link.. Ktoś pójdzie z p.Edytką na komendę w związku z tym wezwaniem?Rozumiem,że to jest wezwanie-wtedy stawiennictwo jest obowiązkowe. Elżbieta
Margo05 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Teraz to ja mam wyrzuty sumienia :roll: I chyba dziób zamknę dożywotnio. Bo to ja pytałam na wątku pomocowym dla Edytki czy nie będzie kłopotów prawnych przy takich wpłatach na jej konto. Pewnie przeze mnie ktoś zawistny i zazdrosny o te pieniądze wpadł na pomysł donosu. Edytko, proszę Cię o wybaczenie. Wiedziałam, że kiedyś ten mój dziób narobi kłopotów. Nie wiem co mogę zrobić :-(
tomcug Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Margo05']Teraz to ja mam wyrzuty sumienia :roll: I chyba dziób zamknę dożywotnio. Bo to ja pytałam na wątku pomocowym dla Edytki czy nie będzie kłopotów prawnych przy takich wpłatach na jej konto. Pewnie przeze mnie ktoś zawistny i zazdrosny o te pieniądze wpadł na pomysł donosu. Edytko, proszę Cię o wybaczenie. Wiedziałam, że kiedyś ten mój dziób narobi kłopotów. Nie wiem co mogę zrobić :-([/quote] Nic nie możesz zrobić, przecież chciałaś dobrze. W życiu robimy tyle różnych rzeczy, których potem żałujemy :shake:. Ale Ty nie doniosłaś, więc nie możesz się obwiniać za czyjąś bezduszność i podłość.
anula1959 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 A moje parę groszy co miesią i tak będzie szło ! Więc chyba też jestem przestępcą:diabloti: Co za wstrętna kreatura , żeby się tak w piekle usmażyła za tą zawiść chorobliwą :angryy:
Margo05 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 W życiu bym nie pomyślała, że można mieć w sobie tyle podłości :shake: U mnie bida z nedzą, z dnia na dzień gorzej, ale nawet przez ułamek chwili nie zazdrościłam Edytce tych pieniędzy. Bo za wszystkie pieniądze świata nie chciałabym być na jej miejscu. Podczas tamtej dyskusji była mowa, że banków to nie interesuje o ile nie przekroczy jakiejś tam kwoty i to wysokiej. Tak więc przykro to stwierdzić, ale donos zrobił ktoś z for psich, ktoś, kto wiedział dokładnie i kogo mocno zabolały te "tysiące"...
Monia70 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Nie mogę uwierzyć :crazyeye::crazyeye::-(:-(:-( Jak tak mozna???? Dla mnie jest jasne, że to ktoś "z naszych" zrobił.OKROPNOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!! Jak można???!!!! Ja też jestem w kolejce do pierdla.Bo pomagałam i będe pomagać.
Bila Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ja czegoś takiego nie ogarniam:shake::shake:.Przecież to trzeba nie mieć serca, sumienia:shake:
egradska Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Bila']Ja czegoś takiego nie ogarniam:shake::shake:.Przecież to trzeba nie mieć serca, sumienia:shake:[/quote] ja to odbieram jako kolejny cios w Brajlusia:-( i -jako że nadstawianie drugiego policzka jest mi obce, życze tej osobie nie do konca dobrze
Margo05 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Nie da się tego pojąć... Mam nadzieję, że wyeliminujemy to "coś" z naszego grona...
Recommended Posts