Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za miłe słowa.Zdrówko poprawia się pomalutku,już gorączka mnie opuściła i kaszel mniejszy.Mam nadzieję,zę zacznę niedługo normalnie fukcjonowac,bo stadko bardzo nieszczęśliwe kiedy choruję.
Zresztą pewnie Bartek znowu się wkróce pożali,wieć wszystkiego sie dowiecie.Mam też zaległe fotki i filmiki to powrzucam.

Posted

BajkaB napisał(a):
Dziękuję za miłe słowa.Zdrówko poprawia się pomalutku,już gorączka mnie opuściła i kaszel mniejszy.Mam nadzieję,zę zacznę niedługo normalnie fukcjonowac,bo stadko bardzo nieszczęśliwe kiedy choruję.
Zresztą pewnie Bartek znowu się wkróce pożali,wieć wszystkiego sie dowiecie.Mam też zaległe fotki i filmiki to powrzucam.

świetnie :lol:

Posted

Witajcie kumple moi najlepsi..
Wiecie,ja to powiem wam tak.Bardzo się z wami solidaryzuję,ale nie ukrywam,ze jak słysze o waszych problemach to od razu lżej na sercu mi się robiBo to oznacza,ze nie tylko ta moja Edytka jest wariatka,ale wszystkie te Pańcie i Panowie mają jakieś kuku.
Dzisiaj to za dużo nie powiem,bo Edytce tak ciśnienie spadło,ze już powinno jej teoretycznie nie być..Ja nie wiem,ona to jest chyba wybryk natury.Bo jak można życ mając parametry które świadcża o tym,ze się nie żyje?Ale jak tak sobie ostatnie tygodnie rozmyślam -a czasu mam dużo odkąd Brajl przyjechał i objał rządy w tej bandzie rozpuszczonej-to dochodzę do wniosku,ze u nas to wszystko jest jakby z innej planety.No i w związku z tym ciśnieniem,jak mówiłem,musze Edytkę zagnac do wyrka o przyzwoitej porze.Bo przecież to nienormalne,zeby łazić po nocach i budzić psy..Znaczy się,psy się nie budzą,zeby wątpliwosci nie było,bo sen to mamy dośc sprawiedliwyEdytka mówi,ze najprędzej to ona by zaczęła szczekać jakby tak ktoś na nas napadł,bo zanim my byśmy się obudzili,to złodziej by wyniósł wszystko.Łącznie z namiWrednota jedna...
Na koniec to powiem tak jeszcze;
Reks,nie wsiadaj przenigdy do auta jak nie wyniuchasz ich zamiarów.A jak już cię zmuszą to zapieraj się w progu wszystkimi łapami,szczekaj,skomlaj,piszcz,wrzeszcz,a nawet nasikaj.Wprawdzie nic nie wskórasz,ale przynajmniej skompromitujesz Pańciostwo,ze mają niewychowanego psa.A co,nalezy im się
Dzoka,ja tam nie wiem czy Tomek dla nas jest lepszy,ale wiem jedno:cały czas o tobie gada.Przysięgam na ogon
Juniorski..Hmm.Sam nie wiem co powiedzieć,bo u ciebie to najgorzej..To znaczy na pewno nie tak źle jak u mnie,ale brachu kiepsko,kiepsko.
Muszę przemyśleć dokładnie co ci poradzić,ale jedno to ci powiem:ten twój Pancio to jeszcze taki najgorszy nie jest.Wprawdzie dał ci bułkę bo sam już nie mógł jej wepchać,ale dał.Nasz Włodzio to nawet jakby nie mógł to i tak by zeżarł,a nam nie dał
Wprawdzie jak widać upierdliwy jest ten twój Pan tak samo jak nasz,zwłaszcza z tym oglądaniem samochoduNasz to najchętniej by jeszcze lupę wział i oglądał,żeby tylko coś znaleźc i Edytce nawtykaćTyle,ze nasza Edytka to się tym wogóle nie przejmuje.Jak jej Włodzio coś zaczyna dziamać to ona zaraz mu sadzi,gdzie ona to jego gadanie ma,a konkretnie to koło czego jej lata..No tego to już nie moge powtórzyć,bo na Forum są małolaty,a poza tym jeszcze bym wyleciał i co byście tu beze mnie poczeli?No co?
No to spadam do wyrka,znaczy koło wyrka,a jeszcze Edytka kilka fotek wrzuci.
Łapa
Bartek

Spacerek w słoneczku:

CDN jutro..

Posted

Nasz literat i pisemnie i na fotce:loveu::loveu:
No popatrz, Włodziu upierdliwy i jeszcze dziamie:roll:. No nie może być:cool3:. I sam bułkę zażera. Co za czasy

Posted

Najpierw stadko bawiło się same...

...pod czujnym okiem Bartka, który jednocześnie zażywał kąpieli słonecznej :), aby nieco później...

...samemu rzucić się w wir zabawy pokazując przy okazji młodzieży, że on jest jeszcze w całkiem dobrej formie :).

Posted

[quote name='BajkaB']Wprawdzie dał ci bułkę bo sam już nie mógł jej wepchać,ale dał.Nasz Włodzio to nawet jakby nie mógł to i tak by zeżarł,a nam nie dał]

Bartecki!!!!!!!!!!!!!:mad:

Włodzio MUSI jeść bułki !!!!!
No bo musi mieć siłę! Siłę na dziamganie Edytce, na podniesienie lupy coby auto oglądnąć, coby mieć siłę na upierdliwość ....
No i musi mieć siłę, żeby wam z lodówki coś wyciągnąć .
Więc ja dzisiaj staję w oboronie WŁODZIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Więc prosze o wyrozumiałość.
W sprawie bułki.
P.S
Ryczę ze śmiechu , aż mi łzy leca.
Uwielbiam was wszystkich :loveu:

Posted

Witam wszystkich znowu..

Wiecie co?Widze,ze trzeba machnąc łapą na te dyskusje o dupach,bo nie tylko poprawy nie ma,ale coraz więcej zboczeńców się pojawiaWidać ośmieliłem niektórych i ujawnili swoje perwersyjne upodobaniaA najgorzej,ze moja Edytka to tak się cieszy i tak wyczytuje i zapisuje coś tam na kartce,że aż się zaczynam zastanawić czy ona aby do właściwego lekarza chodziNo bo jakby nie było,to ona cała tę dupną dyskusję zaczęła
No,trudno.Pogadam z Włodziem ,moze zna odpowiedniego terapeutę.A jak Edytce by pomogło,to moim kumplom i kumpelom też polecę,zeby wysłali swoje Pańciostwo.
No,dobra,ja wiem,ze to wszystko w trosce o mnie i moją bandę,ale ciekawe co byście Wy powiedzieli jakby tak publicznie o waszych kalafarniach gadano?
Na pewno chcecie wiedzieć co u nas.No dzisiaj to jeszcze nic takiego się nie zdążyło wydarzyć,bo to co się wydarzyło to taka normalka,ze ani nie warto wspominać.No,moze tylko to,że Edytka znowu na Bajke się zeźliłaA wszystko przez takiego Dobrego Duszka czyli Panią Hanię.Pani Hania przysłała nam wczoraj paczkę z przeróżnymi fajnymi rzeczami.Niektóre to były takie fajne,ze na samo wspomnienie się oblizujęNo,ale w paczce były też superaśne zabawki dla dziewczyn.No i dała Edytka Bonce piłke,a gówniarze taką fajną,mała dynie czy cós.Bonka to piłeczkę nosi w pycholu i pilnuje jak skarbu największegoZa to Bajka po pół godzinie zeżarła swoją i Edytka musiała zabrać i wyrzucićNormalnie się wkurzyła na mała okropnie.Powiedziałą,ze jest małym,czarnym,rozpuszczonym i beznadziejnym potworem i więcej już nic nie dostanie..I,ze pora już by była,zeby zmądrzałą,bo na razie to pstro we łebie i niczym się nie przjmuje.No i oczywiście natychmiast się do mnie przyczepiły obie.Baka przyleciała z bekiem,zebym ją bronił ,a Edytka na mnie siadłą,ze mógłbym się mała zając i czegoś pożytecznego ja nauczyć w końcu.No i jaka to sprawiedliwosć?Co by się nie stało,to zawsze moja wina i na mnie sie skończyAle jak tak bardzo chce,to postanowiłem,ze biorę gówniarę na naukę.Sami popatrzcie:

I teraz ja będę dyktował,a Bajka zajmie się pisaniem

No to łapa od mnie,bo Edytka potem ma jeszcze fotki
Bartek

Posted

Tak, normalna sekretarka .
Jeszcze troche to i kawę zrobi i bułkę Włodkowi posmaruje,Edytce ciśnienie zmierzy i ....Barteckiemu czopek dooooopny załozy :ices_bla::ices_bla:

ONA JEST PIĘKNA .KRÓLEWNA ROZKOSZNA.

Posted

UWAGA, UWAGA WSZYSTKIE CIOCIE
I WUJKOWIE POSIADAJĄCY (ALBO MAJĄCY POSIADAĆ) DZIECIĘTA W WIEKU NIEMOWLĘCYM, ZNAJOMYCH Z TAKOWYMI LUB ZAPROSZENI NA CHRZCINY!!!

Od kochanej cioteczki ElzyMilicz przyszła paka z prześlicznymi, nowiutkimi ubrankami dla maluszków!!! W jej imieniu robię bazarek na Brajlusia - dziś wieczorem biorę się za obróbkę (zdjęcia, opisy itp) i jeśli nie będzie przerwy technicznej, późnym wieczorem
ZAPRASZAM W IMIENIU ELZY
I STADKA B!!!

Posted

Wiedźma jak zwykle nieoceniona i ofiarna.
Serdecznie dziękujemy Elzie i Wiedźmie za pamiec i wsparcie.

Dzisiaj trochę zaległych fotek.Przez choróbska i kłopoty mam sporo zaległości,wiec postaram się je nadrobić.

Na razie fotki z wizyt Beatki z Tatą i Tomka: