ulvhedinn Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Zajrzyjcie też do naszej babulki, ma podobna sytuacje do Misia... [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=96346&page=4[/URL] Quote
Mysia_ Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 bazarki napewno się przydadzą ;) w najbliższym czasie też coś na bazarek wymyślę..... Quote
patch75 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 potrzeby jakis funduszy?? gdzie mozna je wyslac?:cool3: Quote
patch75 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 potrzeba jakis funduszy?? gdzie mozna je wyslac?:cool3: Quote
Mysia_ Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Z funduszami jeszcze troche poczekajmy ;) Wolałabym najpierw załatwić sprawę transportu.... [SIZE=4]Czy mógłby ktoś zawieźć Misia w sobotę z Zabrza do Częstochowy?[/SIZE] Quote
Kala&Majka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Wczoraj wieczorem, gdy wróciłam do domu po strzyżeniu psa byłam taka zmęczona, że ledwo rzuciłam okiem na półkę, ale dziś kontynuuję poszukiwania :-). Co do transportu to niestety ja nie mogę go zaoferować :placz: - mam tylko kartę rowerową, to w tej sytuacji raczej się nie przyda. Hop do góry [SIZE=4][COLOR=darkorange]![/COLOR][/SIZE] Quote
Czarodziejka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Dzwoniłam przed chwilką do Przyjaciel Koni. Na pw odpisała i podała swój nr telefonu, więc jeśli Misio ma w sobotę trafić do mnie, to ważne, żeby dowieźć go do Częstochowy, skąd Przyjaciel Koni, wraz z AleksandrąB zabiorą go do mnie. Biedaczek ślepiutki...wytrzęsie go :( Quote
Kala&Majka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Znalazłam coś na bazarek - szelki Majki, w których chodziła jak miała 3 miesiące. Założone raptem kilka razy, bo szybko wyrosła. Czyściutkie, czerwone, w sam raz na grzywacza/yorka. Jak myślicie, znalazłby się jakiś chętny na nie? [SIZE=4][COLOR=cyan]Hop[SIZE=5]![/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
Patikujek Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ja niestety prawka nie mam, ani funduszy żeby pociągiem go zawieźć, kurcze Częstochowa nie daleko jest tylko trzeba kogoś znaleźć, trzeba:mad: Quote
Edi100 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [B][FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=#006400]Fifek_Miśki jest z sosnowca i pisze że może zorganizowac transport. Napiszcie do Niej, może cos się uda zorganizować?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
Edi100 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [B][FONT=Arial][SIZE=1][COLOR=#006400]Fifek_Miśki jest z sosnowca i pisze na mapie że może zorganizowac transport. Napiszcie do Niej, może cos się uda zorganizować?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
Kala&Majka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 To ja napiszę i w razie czego przekażę wiadomości Czarodziejce, OK? Quote
Kala&Majka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [B][COLOR=yellowgreen]Hops do góry, Misiu [SIZE=7]![/SIZE][/COLOR][/B] Quote
pati_zabrze Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Dziewczyny jężeli Fifek_Miśki nie uda się zorganizować żadnego transportu, to ja chętnie służę pomocą. Wprawdzie jestem świeżo upieczonym kierowcą, ale może jakimś cudem udałoby mi sie dotrzeć do Częstochowy :p Mysiu Ty oczywiście pojechałabyś ze mną :eviltong: Aha i jest jeszcze mały problem... krucho u mnie z funduszem na paliwo :oops: Quote
Kala&Majka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Na razie nie odpisała :-(. Dziękujemy za propozycję - warto mieć kogoś w zapasie :-). Pokazałam dziś mamie Misia -psiunio się jej spodobał, może wyżebram u niej jakieś pieniądze na psiaka ;). Nie chcąc zapeszyć - cieszę się, że poki co same dobre wieści :multi:. Quote
Mysia_ Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 No to czekam na jakieś wieści co do transportu :roll: Czasu coraz mniej.... Pati, dzięki za propozycję ;) :loveu: Pracujesz w sobotę? Jak cuś to dam Ci znać :cool3: Cioteczki, jak coś to damy radę zrzucić się na paliwo? Quote
Fifek_Miśki Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Hej dziewczyny, dopiero dotarłam na wątek, a to dzięki Jotce i pw od Kali&Majki. Jestem w ogromnym szoku bo mało czasu spędzam teraz na dogo (jestem w ciąży i niestety muszę leżeć) i wątek Misia widze pierwszy raz na oczy,:crazyeye: a tu pisze że ja oferuje transport(Edi czy Ty mnie z kimś pomyliłaś że rozmawiałaś o transporcie?). [B]Pati_zabrze[/B] jeśli możesz przetransportować Misia, to będe bardzo wdzięczna, ja niestety na dzień dzisiejszy mogę tylko wspomóc finansowo, napiszcie tylko gdzie mogę przelać albo komu podać pare grosików. Quote
halbina Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Dzięki Ci Boże za odmienne gusty!!! Czarodziejko... :loveu::loveu::loveu: Quote
Kala&Majka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Damy radę ;). Ja raczej będę mogła wpłacić :multi:, to myślę, że z paliwem nie będzie problemu :-). A jak się czuje Misiu ? Quote
Mysia_ Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Misiu cały dzien śpi, widac, że w schronisku mu jest zimno i jest bardzo samotny :-( Wygląda na to, że będziemy potrzebować pomoc finansową jesli chodzi o paliwo. Musze się z Pati zgadać ;) Quote
patch75 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 ja, zgodnie z umowa, zrzuce sie-tylko napiszcie gdzie wyslac Quote
Edi100 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Misia widze pierwszy raz na oczy,:crazyeye: a tu pisze że ja oferuje transport(Edi czy Ty mnie z kimś pomyliłaś że rozmawiałaś o transporcie?). Wyczytałam na mapie pomocy:p Quote
Czarodziejka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 [quote name='Fifek_Miśki']Hej dziewczyny, dopiero dotarłam na wątek, a to dzięki Jotce i pw od Kali&Majki. Jestem w ogromnym szoku bo mało czasu spędzam teraz na dogo (jestem w ciąży i niestety muszę leżeć) i wątek Misia widze pierwszy raz na oczy,:crazyeye: a tu pisze że ja oferuje transport(Edi czy Ty mnie z kimś pomyliłaś że rozmawiałaś o transporcie?). [B]Pati_zabrze[/B] jeśli możesz przetransportować Misia, to będe bardzo wdzięczna, ja niestety na dzień dzisiejszy mogę tylko wspomóc finansowo, napiszcie tylko gdzie mogę przelać albo komu podać pare grosików.[/quote] Fitek_Miśki, może chodziło o transpot ciężarówką? :diabloti: :razz: [SIZE=1]Tylko się nie obrażaj i myszy nie nasyłaj na mnie....[/SIZE] Quote
Mysia_ Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 [quote name='Edi100']Wyczytałam na mapie pomocy:p[/quote] ojjj... z tą Mapą :eviltong: Tak samo pisałam do ludzi z prośbą o DT, okazało sie, że już prawie nikt z nich nie oferuje DT :roll: Quote
Czarodziejka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ja bym jeszcze chciała wiedzieć, kto oferuje wsparcie finansowe dla Misia, żebym nie została z 6 psami i pustymi garami :) Quote
Recommended Posts