Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

Posted

Hej! :)
troszkę nas nie było :oops:.
ale nadrobiliśmy.. i strasznie mi przykro z powodu Juny :placz::placz:
[*]
a nowy szczurek baardzo słoooodziachny :loveu:. Gratuluje :).

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej wam :) A no słodziachny jest i tez sie juz dowiedziałam trochę rzeczy o tym gwałceniu i nie mam co sie narazie przejmować. :roll:

Posted

mam prawie rocznego psa płci psiej :eviltong: i jakoś nigdy nie miałam problemu z tym gwałceniem. kiedyś był krótki etap gwałcenia koca, a teraz zdarza mu się gwałcić mojego 8-letniego brata :eviltong: ale dopiero wtedy, gdy brat się zacznie kłaść na podłodze :eviltong:

Posted

Ojej ale słodki maluszek :loveu::loveu::loveu: gratulujemy mocno takiego szczęścia :loveu: trzymam kciuki za socjalizację, pracę i mam nadzieję, ze godnie zastąpi Junkę :) życzę szczęścia

Posted

[quote name='Cerber']Ojej ale słodki maluszek :loveu::loveu::loveu: gratulujemy mocno takiego szczęścia :loveu: trzymam kciuki za socjalizację, pracę i mam nadzieję, ze godnie zastąpi Junkę :) życzę szczęścia

Dziękuję bałdzo :)

Kopiuję z ozikowego :)

Mała relacja z wczorajszego dnia. Maluszek bardzo ładnie już umie komendę siad, teraz się uczymy Pac i też bardzo szybko to załapał. Ćwiczyliśmy tez wchodzenie do klateczki i muszę przyznać, że nie spodziewałam się, że tak szybko będzie do niej wchodził, bo z Juną to mi zajeło sporo czasu. Byliśmy też na dworze i wyciągnełam tunel, jeszcze dobrze nie zdążyłam go rozłorzyc, a ten już się do niego wprykował. I bardzo mu się spodobał.

Co tam jeszcze, bardzo ładnie aportuje i odrazu przynosi do mnie, co jest wielkim szcześciem, ze nie musze go łapać, ale zato często spiernicza pod przyczepkę i się tam chowa i zaczepia do zabawy.

No i musze przyznać, ze najładniej to się bawi z moim bratem. Na spacerki chodzimy i jeszcze niezbyt dobrze się czuje poza bramą domu, za to jak wracamy, dopiero zaczyna brykać.

Mam jeszczę troszkę naszych zdjęć.

Tak Atrey wyprowadza siostrę

Posted

Doginka napisał(a):
Ooooo, byłaś w Zoo - prześliczne zdjęcia:crazyeye::loveu::loveu:

No tez mi sie podobają :oops: Byłam nie mieliśmy co robić, to sobie skoczyliśmy do Czeskiego zoo :evil_lol: