Jump to content
Dogomania

Galeria nowo przybyłego Atrey'a, i wspominki Junki ['].

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Przepraszam, zem tak zaniedbała nasza galerie :-(:oops: Niestety przez sesje wogóle na nic nie miałam czasu. Ale zapraszam szanownych państwa na porcyjkę śnieznych foteczek :lol:

Posted

Zacznijmy od tego, że własnie wybierałam się z Junką na trebning w tamta sobotę. I już w Warszawie zrobiła mi już drugi raz takiego psikusa, ze dostała w pociągu cieczki i musiałam w z nią wracać do domu.

Oczekując na pociąg, bardzo sie pannie nudziło

Więc, szukala w śniegu co popadnie

Ale, ze nic nie znalazła, to się przyglądała, jak jeździły pociągi.

Posted

Ale, żeby nie było, ze jestem okropna pani i jak suka dostanie cieczki to od razu po powrocie zaciągam ją do domu, to postanowiłam zabrać ją na spacer. Z czego koleżanka bardzo sie cieszyła.

Bo było bardzo duż śniegu

I można było poszaleć

Posted

Ale, że ja zdjeć nie umiem robić to i ciemne wyszły

A tu była wiewiórka ale nie udalo mi sie jej uchwycić

Ale i tak najlepiej jest poniuchać w śniegu

Łaaaaaaaaaaaaaaaa.............

Posted

Niestety niet :shake: Jestem baaardzo, ale to bardzo wkurzona, bo wtedy kiedy sa zawody ja mam zjazdy w szkole i to będzie cud jeśli w tym roku bedziemy na jakiś zawodach :angryy: Dlatego postanowiłam sie od nastepnego roku przenieśc na dzienne, bo nie może tak być, ze ja nie bede jeździła na żadne zawody :mad:

Posted

Słodka zarośnięta Junka:loveu:
Przerąbane z tymi cieczkami u suk. Nie myślałaś nad sterylką ?

A co do zawodów to łączę się w bólu bo ja też nigdzie nie jadę, dopiero w czerwcu :shake:

Posted

Myślałam, ale nigdy nie mam czasu, żeby jechać z nia do weta do wawy na konsultacje. :roll:

No zamówiłam już trymer i powinien przyjść w tym tygodniu, i bedzie, ze tak powiem skubanie kurczaka :diabloti::evil_lol:

Posted

Kitram je na dysku na kompie. Ok wrzucę na twoją galeryje jak wróce do domu, dzisiaj alebo jutro, bo przez ten czas wogóle tego czasu nie mialam :) Masło, maślane hehe mi wyszło :evil_lol:

Posted

Brrrrrrrrrrr, jak tu jeszcze zimowo:crazyeye:
Fajne zdjątka rozwrzeszczanej panienki:loveu:, zimowe też śliczne, ale ja mam już dosyć zimy:cool3:
Chcę już WIOSNĘ:p