weszka Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 No właśnie jeszcze nie ma imienia :) Ale myślę! Może mi pomożecie nazwać ślimaka? To on i ona w jednym więc imię dowolne ;) Quote
AMIGA Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 A ile trzeba ślimaczych jaj na jajecznicę? ;);) Jak on-ono będzie Murzynek, to może się nazywać Fil-fil Quote
weszka Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Jajecznicę :diabloti: tiaaaa Bambo nie - mamy takiego psiaka (jest w podpisie Amigi) i jakoś mi nie pasuje do ślimoka ;) Quote
ariss Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 a Glucior;)mi się podoba do ślimaka pasuje;) albo z innej bajki:)Tobiasz;) co Ty na to? Quote
Doginka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Glucior jest świetne:diabloti::diabloti::diabloti::cool2::bigcool: Quote
eria Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 tak !!! koniecznie Glucior !!! jak elegancko i efektownie!! :diabloti: Quote
weszka Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Zero szacunku dla mięczaka, cioteczki :nonono2: :obrazic: Takie złośliwe imię :eviltong: Otóz zdecydowałam że będzie miał na imię Makumba, a na drugie niech ma Glucior - cieszcie się :diabloti: Quote
ariss Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 No dobra niech będzie Makumba:roll:,ale dla przyjaciół Glucior:lol:-zobaczysz,że to imię będzie bardziej pasowało:evil_lol: Quote
AnkaG Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Ciekawe czy pieprzaczki polubią Gluciora (fajne imię :razz:). Jadły już ślimaczki ??? Quote
eria Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 taaaaa będzie Glucior w sosie własnym,ewentualnie z pieprzem :diabloti: Quote
monita Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Będziesz musiała Gluciorowi zrobić galeryję :diabloti: Jak będziesz mieć małą, to musimy się spotkać ;) Quote
weszka Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 AnkaG napisał(a): Jadły już ślimaczki ??? Bunia miała taki czas, że owszem na spacerze zjadała ślimaki... :roll: Ale w końcu jest pół-Francuzką po ojcu :eviltong: eria napisał(a):taaaaa będzie Glucior w sosie własnym,ewentualnie z pieprzem :diabloti: Glucior będzie pilnie strzeżony przed dziewczętami :diabloti: monita napisał(a):Będziesz musiała Gluciorowi zrobić galeryję :diabloti: Jak będziesz mieć małą, to musimy się spotkać ;) Glucior będzie się pojawiał tu - w końcu będzie członkiem ekstrawaganckiego-pieprznego stada. A spotkać musimy się że tak powiem musowo. Jeszcze Amiga się zapisuje :) Quote
weszka Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 A chyba Wam się nie chwaliłam, że nareszcie dotarł Dirulcowy dyplom Ch.Mł. :multi: Wklejam fotę z braku skanera. Quote
monita Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 weszka napisał(a):A spotkać musimy się że tak powiem musowo. Jeszcze Amiga się zapisuje :) Hmmm ... trzeba ustalić jakiś dogodny termin ;) Quote
AnkaG Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Kurna próbowałam doczytać imiona i przydomek D:shake:irki. Quote
weszka Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Silver Senator DIRKEE :) Jak wpadniesz na moją stronę to tam wszystkie szczegóły łącznie z rodowodem ;) Quote
goldenka245 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 A ja się rozczytałam wszystkiego!:cool3: Nawet adres :siara: :evil_lol::diabloti: Ale nie martw się nie ukradne Ci piesów :diabloti: Tak wogóle to jeszcze raz gratuluje mł, ch. pl. :loveu::loveu: Quote
weszka Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Adres i tak nieaktualny i psów tam nie ma :diabloti: A gratulacje przyjmuję z radością :lol: Quote
weszka Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Dzisiejszy spacer i śmieszne pozycje :eviltong: buszująca w zbożu :evil_lol: lecę ja też lecę! pokraczka :evil_lol: zdjęcie dnia :p Patyczek w pysk i lecimy! Quote
weszka Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 znów w pędzie - Dirki miała dziś wybitnie nadmiar energii do zużycia tropię, biegam, sama nie wiem co robię :diabloti: Quote
weszka Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 I na koniec zwalniamy takie kolory jesieni :) - słońce, chmury, deszcz w jednej chwili Quote
eria Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 uwielbiam takie foty w biegu z radośnie wywalonym jęzorem:loveu: Quote
ariss Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Fotki psiaków jak zwykle bardzo fajne,ale kolory jesieni...hmmmmmm...świetne Quote
goldenka245 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 http://images27.fotosik.pl/109/b39d06c431452bc7.jpg :loveu::loveu: ale u Was była śliczna pogoda:loveu: U Wszystkich jest ładnie tylko nie u mnie:diabloti: Quote
Recommended Posts