Fides79 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 eehh czasem tak bywa, ale nie ma podobno tego złego co by na dobre nie wyszło, więc nie ma się co martwić i główka do góry :fadein::calus: a bycie singlem ma swoje plusy dodatnie i ujemnie(co nie co o tym wiem) ;) Quote
Doginka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='Fides79']... a bycie singlem ma swoje plusy dodatnie i ujemnie(co nie co o tym wiem) ;)[/QUOTE] Nie mam pojęcia, co to jest ujemny plus, ale masz rację - nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło;-) Olga jeszcze sporo wystaw przed Tobą i wygranych przy okazji;-) Quote
Fides79 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='Doginka']Nie mam pojęcia, co to jest ujemny plus, ale masz rację - nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło;-) [/QUOTE] jak to, nie pamiętasz jednego z naszych byłych prezydentów, który wymyślił to stwierdzenie? :cool3: Quote
Doginka Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='Fides79']jak to, nie pamiętasz jednego z naszych byłych prezydentów, który wymyślił to stwierdzenie? :cool3:[/QUOTE] Ja raczej polityczna nie jestem i nie słucham tych bzdetów:roll: Wolę pooglądać "Zaklinacza psów";-) Quote
Fides79 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='Doginka']Ja raczej polityczna nie jestem i nie słucham tych bzdetów:roll: Wolę pooglądać "Zaklinacza psów";-)[/QUOTE] hi hi hi ale jak nasz były prezydent, noblista, prezentował nam swoje "aforyzmy" to nikomu się nie śniło o "Zaklinaczu psow" i większość społeczeństwa dysponowała dość ograniczoną liczbą kanałów tv ;) Quote
Saththa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='Doginka'] Olga jeszcze sporo wystaw przed Tobą i wygranych przy okazji;-)[/QUOTE] Taaak:) Daj szansę konkurencji :):evil_lol::evil_lol: Bardzo usilnie próbowałam napisaćto wczoraj ale net mi zwariował heh dzis też szaleje ehhh Quote
eria Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Głowa do góry Olga !!! Jest piękna pogoda-mam nadzieję,że u Ciebie też , wiosna tuż tuż - czas wziąć futra na spacer i nie zawracać sobie głowy smuteczkami !! Ja-też singiel - zaczynam dostrzegać wiele pozytywów tego stanu ostatnio ;) Quote
Fides79 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='eria'] Ja-też singiel - zaczynam dostrzegać wiele pozytywów tego stanu ostatnio ;)[/QUOTE] ha, to załóżmy sobie klub zapsionych singli na dogo :cool3:;) i od razu bedzie raźniej :p Quote
eria Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='Fides79']ha, to załóżmy sobie klub zapsionych singli na dogo :cool3:;) i od razu bedzie raźniej :p[/QUOTE] wydaje mi się,że był kiedyś wątek taki na dogo, nie wiem czy jest jeszcze , ale właśnie wątek dla zapsionych singli ! Quote
weszka Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 [quote name='Saththa']Taaak:) Daj szansę konkurencji :):evil_lol::evil_lol: [/QUOTE] Nie było konkurencji. O konkurencję niestety ciężko - przeważnie jak mnie nie ma to innych pieprzaków brak. [quote name='eria']Głowa do góry Olga !!! Jest piękna pogoda-mam nadzieję,że u Ciebie też , wiosna tuż tuż - czas wziąć futra na spacer i nie zawracać sobie głowy smuteczkami !! Ja-też singiel - zaczynam dostrzegać wiele pozytywów tego stanu ostatnio ;)[/QUOTE] Pogoda owszem ładna dziś była ale nie poprawiło to mojego doła. Bo co sobie kutfa zaplanuję to się chrzani. Ja też dostrzegam od lat wiele pozytywów ale ostatnio jakoś niestety do głosu dochodzą "plusy ujemne". [quote name='eria']wydaje mi się,że był kiedyś wątek taki na dogo, nie wiem czy jest jeszcze , ale właśnie wątek dla zapsionych singli ![/QUOTE] Był, był. Może nawet jest nadal ;) Z tego wszystkiego to mam głupkowaty filmik ;) Nudnawy ale może dacie radę hihi [video=youtube;6tyBmyT922M]http://www.youtube.com/watch?v=6tyBmyT922M[/video] Quote
Tekla64 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 alez fajowa paczke dziewczyny dostaly a jak metodycznie [ nie wiem ktora ]i konsekwentnie demolowala tyn tymczasowy donmek Totka!!!!! ale wisz co Kacper by zawziecie bronil swego pudeleczka i lapska by tam byly stale w uzytku a poza tym moje to by kolektywnie wspolpracowaly by jak najszybciej wydobyc zawartosc paczki!!!! hihihi fajowy filmik ale teraz na spacer lec coby celuloze wydalic hihihi Quote
eria Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 hahaha wiedziałam że tam się kryje Totek hihih jak jajko niespodzianka normalnie :D Quote
weszka Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 [quote name='Tekla64']alez fajowa paczke dziewczyny dostaly a jak metodycznie [ nie wiem ktora ]i konsekwentnie demolowala tyn tymczasowy donmek Totka!!!!! ale wisz co Kacper by zawziecie bronil swego pudeleczka i lapska by tam byly stale w uzytku a poza tym moje to by kolektywnie wspolpracowaly by jak najszybciej wydobyc zawartosc paczki!!!! hihihi fajowy filmik ale teraz na spacer lec coby celuloze wydalic hihihi[/QUOTE] Totek uwielbia pudełka i włazi do każdego bez względu na rozmiar więc i do tego się zapakował z radością :) Dirki usiłowała go wypłoszyć waleniem łapą ale on se z tego nic nie robi więc za sprawę skrupulatnie wzięła się Vesper. A celuloza nie była wydalana bo ona odgryzała i pluła ;) [quote name='eria']hahaha wiedziałam że tam się kryje Totek hihih jak jajko niespodzianka normalnie :D[/QUOTE] Darmowy cyrk mam czasem w domu :) Quote
Tekla64 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 moje sie jeszcze potrafily zapakowac do siatek nawet tyc malych cienkich reklamoweczek wtedy byly jajca i z nimi i z pasami jak koniecznie chcialy koty uwolnic z zagrozenia!!! Quote
weszka Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 O tak nylonowe reklamówki są też super! I wszelkie papierowe reklamówki itp. Tak sobie tu ktoś smacznie śpi :) [URL=http://img339.imageshack.us/i/27022011036a.jpg/][IMG]http://img339.imageshack.us/img339/6082/27022011036a.jpg[/IMG][/URL] Quote
Saththa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='weszka']Nie było konkurencji. O konkurencję niestety ciężko - przeważnie jak mnie nie ma to innych pieprzaków brak. [/QUOTE] Kurcze to ciekawie i nie ciekawie jedncoześnie hmm ale ostatnio jak był filmik z wystawy to był pieprzny facet:) Kot w pudełku zabił mnie cierpliwością :) A dziewczynki twoje wytrwałością;D Tazz by rozwalił w strzępy albo usiadł hmm :) Quote
weszka Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Tak, w Rzeszowie był pieprzny pies ze Szczecina, przyjechał specjalnie ze względu na sędziego. Ale poza tym to ze świecą szukać polskich wystawianych pieprzaków. Totek ma anielski charakter, taka z niego ciapa kocia co to ani nie fuknie ani nie drapnie, znosi wszystko. Najwyżej jak już nie wytrzyma to pacnie miękką łapką i ucieknie. Albo się drze i leży i udaje że mu źle ;) Quote
wikikoniki Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Olbzymy czy średniaki ? Ja mam miniaturkę <33333333333333 Ale pieprzne mi się nie podobają ;P Czarnulki <3333333333333 Quote
Saththa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='weszka']Tak, w Rzeszowie był pieprzny pies ze Szczecina, przyjechał specjalnie ze względu na sędziego. Ale poza tym to ze świecą szukać polskich wystawianych pieprzaków. Totek ma anielski charakter, taka z niego ciapa kocia co to ani nie fuknie ani nie drapnie, znosi wszystko. Najwyżej jak już nie wytrzyma to pacnie miękką łapką i ucieknie. Albo się drze i leży i udaje że mu źle ;)[/QUOTE] Ze szczecina mówisz? Ciekawe... Ja to wogule nie mam szczescia do olbrzymów. Oprócz Tazza i olbrzymów hodowców widziałam 4 inne... Szał pepka po prostu i to tak, ze widziałam 3 ale jednorazowo. Miniatur od groma oczywiście średniaków pare widziałam. Ale Tak to pustka. [QUOTE]Albo się drze i leży i udaje że mu źle ;)[/QUOTE] Heheh fajnie to ujełaś :D Quote
weszka Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 [quote name='wikikoniki']Olbzymy czy średniaki ? Ja mam miniaturkę <33333333333333 Ale pieprzne mi się nie podobają ;P Czarnulki <3333333333333[/QUOTE] No ba! Olbrzymy! Jak się pieprzne nie podobają to czasem pojawia się i czarna bo taka też jest na stanie. [quote name='Saththa']Ze szczecina mówisz? Ciekawe... Ja to wogule nie mam szczescia do olbrzymów. Oprócz Tazza i olbrzymów hodowców widziałam 4 inne... Szał pepka po prostu i to tak, ze widziałam 3 ale jednorazowo. Miniatur od groma oczywiście średniaków pare widziałam. Ale Tak to pustka.[/quote] No a przecież masz tam jeszcze hodowlę Furli! I najstarszą, pierwszą polską hodowlę pieprzaków - to z niej był właśnie ten pies. Ale w ogóle olbrzymów to jest mało. Ja w Krakowie też nie spotykam prawie nigdzie i nigdy. Quote
Saththa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 To znaczy ze wszczecinie 3 hodowle olbrzymów? Furla Dyas i pieprzak? no prosze nie wiedziałam tj o Furlowej i Tazzowej wiedziałam o pieprzakowej nie;) Ale te olbrzymy co widziałam to każdy czarny był. Ide spac :D Branoc;) Quote
Tekla64 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 no ja bardzo przepraszam ale jeszcze jest hodowla Donny-Juany!!!! znaczy ta z ktorej Dona pochodzi z Bezrzecza!!! tez Szczecin!!!! Quote
Saththa Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='Tekla64']no ja bardzo przepraszam ale jeszcze jest hodowla Donny-Juany!!!! znaczy ta z ktorej Dona pochodzi z Bezrzecza!!! tez Szczecin!!!![/QUOTE] O Kurcze normalnie ten szczecin to jakieś zagłębie sznupów jest:) Quote
Fides79 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 no a ja w końcu obejrzałam filmik, i nie mogłam się nadziwić Totkowej cierpliwości, chociaż Vesper tez sie wykazała wytrwałością :lol: ale koty to coś mają z tymi pudełkami hi hi hi mojej cioci kotka raz sie wcisneła w pudełko po jakims "szampanie" i z jenej strony wystawała jej głowa a z drugiej kawałek ogona i tylne łapy i była z siebie bardzo zadowolona, do czasu, az sie jej znudziło i chciała wyleźć a nie potrafiła :evil_lol: Quote
Culineo Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Ta hodowla w Szecinie pieprzaków to 'z Grodu Książąt Pomorskich' prawda? :D Quote
Recommended Posts