weszka Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Na kanapie jest psi kocyk, a poza tym... niech stracę :diabloti: Dirki dostała też smycz automatyczną żeby łatwiej było znieść smyczową-cieczkową niewolę :) Bardzo jest zdziwiona że tak można daleko odbiegać ale jednak nie jest się spuszczonym ;) Quote
eria Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [URL]http://img145.imageshack.us/img145/1558/pc110176wh5.jpg[/URL] jak to arystokracja leży z łapkami założonymi jedna na drugą :cool3::cool3: Quote
AnkaG Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 U mnie jedna kiedyś wynalazła u Michała starego tosta i zakopala mi w sypialni w łóżku na później. U mnie o tyle dobrze, że kosci czy żwacze to daję na ogrodzie. Wiedzą, że tych skarbów do domu nie wolno przynosić. Quote
weszka Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 [quote name='AnkaG']U mnie jedna kiedyś wynalazła u Michała starego tosta i zakopala mi w sypialni w łóżku na później. [/quote] buahahahahhahahaha :diabloti: Quote
AnkaG Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Weszko widziałaś w jakim zestawie byłam w niedzielę na spacerku? Był z nami powder puff. :razz: Quote
weszka Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 Właśnie zajrzałam - niezła ekipa! Mam straszne braki na dogo buuuu Quote
AnkaG Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Pierwszy raz widzialam na żywo chińskiego grzywacza. Myślałam że to kundello. :evil_lol: Quote
AnkaG Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='weszka']No wiesz ciotka![/quote] No coooo ... Taka kupa futra. :evil_lol: Bezwłosego bym odrózniła :eviltong: Quote
ariss Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 sił pisać nie mam więc mówie tylko dobranoc;) Quote
Doginka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 A co to za jeżyki??? :crazyeye:Twoje dziepsinki ze smakiem zajadają to ustrojstwo, to może moje chłopsiaki też by polubiły:razz: - czyjej to firmy jest??????;) Quote
weszka Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Takie jeżyki jak są też kostki w kształcie szczoteczek do zębów. Podobno mają czyścić zęby, a ile w tym prawdy to nie wiem. Firma nieznana - kupuje się na sztuki, są 3 rozmiary :) Quote
weszka Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 A to fotka z porannego obrzydliwego deszczowo-błotnego spaceru. Dirki prezentuje się na nowej automatycznej smyczce :) [URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img71.imageshack.us/img71/2993/zdjcie008ze0.jpg[/IMG][/URL] By [URL="http://profile.imageshack.us/user/weszka"]weszka[/URL] Quote
Doginka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 :diabloti:Do twarzy jej w tej smyczce:loveu::loveu::loveu: Quote
ariss Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Widać,że Weszka zapracowana-mało fotek daje:-( Quote
AnkaG Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Z jedną to można na smyczce. A jedna nie wywołuje cieczki u drugiej? Quote
olifka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Że mnie tu jeszcze nie było?:crazyeye: Wpadam z rewizytą i obiecuje zaglądać:loveu: Quote
weszka Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 [quote name='Doginka']:diabloti:Do twarzy jej w tej smyczce:loveu::loveu::loveu:[/quote] ładnemu we wszystkim ładnie :eviltong: [quote name='gassira']Widać,że Weszka zapracowana-mało fotek daje:-([/quote] Troszkę zapracowana ale jakieś fotki są więc nie narzekać :cool3: [quote name='AnkaG']Z jedną to można na smyczce. A jedna nie wywołuje cieczki u drugiej?[/quote] Ja chodzę z dwoma na smyczkach. Teraz Dirki paraduje na automatycznej, a Bunia na zwykłej bo dwie na automacie mogą być nie do opanowania. Jak idziemy na łąki to teraz niestety tylko Bunia biega luzem, a Dirki patrzy zazdrośnie biedaczka. Ale robi się coraz bardziej romantyczna :eviltong: Węszy, rozgląda się... hormony buzują :evil_lol: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Że mnie tu jeszcze nie było?:crazyeye: Wpadam z rewizytą i obiecuje zaglądać:loveu:[/quote] Witamy i zapraszamy :p Quote
ariss Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 jak dziś przynajmniej jedną fote zobaczę to marudzenie się kończy:cool3: Quote
monita Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [B]weszka[/B] czy Twoje smycze Red Dingo mogą powiększać rozmiary ;) tzn czy można smyczkę wydłużyć ;) Mam na oku jedną, ale 120 cm, to jak narazie zbyt mało ;) a 180 cm za dużo ;) Quote
weszka Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 [quote name='gassira']jak dziś przynajmniej jedną fote zobaczę to marudzenie się kończy:cool3:[/quote] Hmmm to chyba będziesz marudzić :diabloti: bo nie było wczoraj fot :roll: Najbliższe powinny być dopiero jutro :cool3: [quote name='AnkaG']A jedna nie wywołuje cieczki u drugiej?[/quote] Przeważnie tak było z Bunią i jej córeczką Sympą - mają jedna po drugiej :razz: [quote name='monita'][B]weszka[/B] czy Twoje smycze Red Dingo mogą powiększać rozmiary ;) tzn czy można smyczkę wydłużyć ;) Mam na oku jedną, ale 120 cm, to jak narazie zbyt mało ;) a 180 cm za dużo ;)[/quote] Owszem reguluje się długość takim plastikowym przesuwakiem. Myślałam że to będzie kiepskie i się nie utrzyma ale patent jest pierwsza klasa - trzyma mocno i wytrzymuje wszelkie sucze szarpnięcia :p Quote
weszka Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 Aaaaaaaaaa tak w ogóle to mamy śnieg i zimę w Krakowie :) Quote
monita Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 I jaka, jest najmniejsza długość, przerobiona z 180 cm ?? Quote
AMIGA Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 No własnie!!!:multi: Mamy upragniony śnieg :multi: Quote
Recommended Posts