Jump to content
Dogomania

SZNAUCEROWNIA czyli PIEPRZNA GALERYJA. Cóż za Ekstrawagancja!

-  

36 members have voted

1. 1. -

• -
      20
    • -
      7

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a mi się właśnie skończy urlopik, trudno- wszyscy mają tyle samo.
ale mój pies rozrabia dzisiaj, szaleniec, wszystkie buty poroznoszone, chyba się nudzi, muszę z nim wyjść, pozdrawiam cieplutko

Posted

[B]eria [/B]szczęściary to dopiero być możemy. Póki co faza snucia planów i zależna od wielu spraw. Między innymi od tego czy moja mama będzie mogła zamieszkać na czas naszej nieobecności z Bunią. Przedtem Bunia szła do niej ale teraz wejście na 2 piętro to dla niej kłopot, a poza tym koło mamy niestety nie ma tak żeby od razu wyjśc i być na spacerze. trzeba z 10 min iść na najbliższy skrawek trawy, a to dla baBuni już za dużo :shake:
[B]bina [/B]niestety wszystko co dobre się kończy zbyt szybko :razz:

Posted

[quote name='weszka']Z lepszych wieści to udało mi się załatwić urlop :multi: i to na 2 tyg. od 22.08. Normalnie jestem taka szczęśliwa że szok :lol: Mam plany wyrwać się z Dirulcem nad morze na parę dni niezależnie od pogody byle pojechać i nie robić nic tylko łazić po plaży i gapić się przed siebie :cool1:[/quote]

a gdzie chcesz jechać????:razz:

Posted

Ja byłam w Sarbinowie z psem znajomych i fajnie mu się ganiało po plazy nawet doły kopał:diabloti:, które my potem musieliśmy zakopywac aby nikt sobie nogi nie skręcił. zabawa była super:evil_lol:

Posted

[quote name='weszka']Z lepszych wieści to udało mi się załatwić urlop :multi: i to na 2 tyg. od 22.08. Normalnie jestem taka szczęśliwa że szok :lol: Mam plany wyrwać się z Dirulcem nad morze na parę dni niezależnie od pogody byle pojechać i nie robić nic tylko łazić po plaży i gapić się przed siebie :cool1:[/quote]

aaaaa szczęściara!!! trzymam :kciuki: żeby się udało!!!

i za baBunię też trzymam - nie ma co się oszukiwać - starość jest starością i się nie da wyleczyć - trzeba z nią żyć tak długo jak długo się da

Posted

Witam w deszczową sobotę :)

[quote name='gassira']a gdzie chcesz jechać????:razz:[/quote]

Jeszcze nie wiem i właściwie jest mi obojetne. Na razie za wcześnie na planowanie, będę załatwiać tuż przed :razz:

[quote name='malawaszka']
nie ma co się oszukiwać - starość jest starością i się nie da wyleczyć - trzeba z nią żyć tak długo jak długo się da[/quote]

Dokładnie tak :roll: I właśnie jedziemy dzisiaj do wetki bo Bunia znów podkrwawia i strasznie dużo i obsesyjnie pije :roll::shake: a mnie się to kojarzy jednoznacznie... Poza tym w sprawie sikania też ma dostać jakiś lek.

Posted

Uffffffffff odetchnęłam bo to całe szczęście nie to :multi: tylko jakieś rozchwianie hormonalne, taka jakby cieczka. Bunia miała zrobione USG i badanie ginekologiczne :razz: i jest czysto + dodatkowo krew na cukier i też ok. Trzeba obserwować i jakby tylko coś było niepokojącego to przyjechać. Dostała też Propalin i zobaczymy czy pomoże na sikanie. Czyli suka zdrowa tylko stara :cool3:
Był z nami też Dirulec który ma zrobiony manicure i pedicure :p

Posted

Tak bo to jednak nie jest normalne. Zwłaszcza że niedawno też miała krwawienia. To balans na cienkiej linie ale mam nadzieję że na tym się skończy.

Posted

Same dobre wieści :smile: Pomyśl teraz koniecznie o sobie, wyluzuj i jeśli tylko zdołasz dograć wszystko organizacyjnie, to jedź nad morze, bo urlop to jak ... prawa człowieka, każdemu przysługuje :smile: Możemy w razie czego polecić "nasze" miejsce.
Serdeczności :smile::smile::smile::smile::smile: pa pa.