Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wow, to już w połowie września:crazyeye: Wiedziałam, że się udało krycie, bo jak już oficjalnie się chwalisz, to masz pewność, że są szczeniaczki w brzusiu Gassulki:loveu:
Tęsknimy za Wami straszniście;-)

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eria']
na tej fotce dla mnie tak miniaturowo wygląda, ale to na pewno wina zdjęcia[/QUOTE]

To samo powiedziałam Ewie jakiś czas temu ;) Na innym zdjęciu wyglądał fajniej. Tak to bywa czasem z oceną na zdjęciu.

Głaskanko po brzuszku dla ciężaróweczki :) !

Posted

[quote name='weszka']To samo powiedziałam Ewie jakiś czas temu ;) Na innym zdjęciu wyglądał fajniej. Tak to bywa czasem z oceną na zdjęciu.

Głaskanko po brzuszku dla ciężaróweczki :) ![/QUOTE]
Dokładnie, dlatego chciałabym zobaczyć jakąś inną fotkę ! Ewa na pewno fociła psiaka, prawda ?? :cool3:

Posted

dzięki!

Nie, nie robiłam zdjęć. Mam jego inne zdjęcie, wstawię może później;) pies jest bardzo ładny, bardzo krótki, z wielką głową, super górną linią, tyłeczkiem itp... jedyne czego mogę się czepiać to przedpiersie, ale to standard u amerykańców;) poza tym Gass ma całkiem pokaźne.

ogólnie pies ma dość kiepskie fotki, w tym tygodniu mam dostać jakieś nowe, może da się z nich coś wybrać:)

Posted

no dobra mam fotki, wczoraj dostałam:lol:

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/25-1.jpg[/IMG]

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/26.jpg[/IMG]

Olga, czemu się obawiasz? ja nie gryzę, małe Gasski może trochę będą:evil_lol:
chcesz kupić średniaka?:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']Ja wpadnę na 100% jak mnie Ewa zaprosi:lol:Ale kupić średniaka nie chcę:diabloti::eviltong:[/QUOTE]

już nie?:diabloti::evil_lol: zaproszę, zaproszę ale bez psów;)

[quote name='malawaszka']fajny, ale Gass ładniejsza :lol: na moje niefachowe oko oczywista ;) a czemu on ma tak daleko do tyłu wygoloną szyję?[/QUOTE]

a dziękuję, dziękuję:loveu:

daleko do tyłu? Gass też tak ma robioną szyje, z resztą ona ma różnie, jak mi wyjdzie:evil_lol: ja u niego to bym łapy inaczej zrobiła:diabloti:

Posted

[quote name='eria']ooo i tu już wygląda jak średniak ! ładny !!:loveu:[/QUOTE]

mi on też bardzo się podoba:loveu:

[quote name='Justa']:loveu:

I co Ewuń? Warto było szukać kandydata na poziomie ;)
Mam ochotę na średniaka :placz:[/QUOTE]

szukałam chyba 8 miesięcy;) a czy dobrze wybrałam zobaczymy jak się pędraki urodzą:diabloti:

a tu dzisiejsza mamuśka
[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_1962.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Justa']Pokaż brzuchol przyszłej mamy ! :loveu:

Ewuń, wiesz że jeszcze we wrześniu u Was zawitam? :diabloti:[/QUOTE]

mam marną fotkę i do tego nie widać na niej aż tak jego wielkości:roll: poza tym brzuchol jeszcze cały nie jest ogolony, choć to akurat lepiej bo włos zasłania wielkie suciory:diabloti:

[IMG]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_1980.jpg[/IMG]

Justa wiesz, że ja bardzo chętnie, ale niestety do takich maluszków nie mogę zapraszać nikogo:shake:
Gass już od jakiś 2 tygodni nie ma kontaktu z innymi psami. Nie chcemy żeby coś się do niej przyplątało

Posted

[quote name='ariss']
Olga, czemu się obawiasz? ja nie gryzę, małe Gasski może trochę będą:evil_lol:
chcesz kupić średniaka?:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Hehe ja się nie obawiam. Nie wiem tylko czy ty nie będziesz miała dość takich wizyt ;) Może przy okazji klubówki będzie czas i mozliwość :)

Gass wygląda pięknie na tej focie [URL]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_1980.jpg[/URL] taka dostojna, spokojna psia mamusia :)

PS. Aaaa! Średniaka nie kupuję ale to nie znaczy że bym nie chciała ;)

Posted

[quote name='weszka'] taka dostojna, spokojna psia mamusia :)[/QUOTE]

To samo pomyslalam jak zobaczyłam tą fotke <cool>

EWCIA nie przesadzaj z tą czystością ;-) mówi Ci to dobra cioteczka :)!!
Im bardziej sterylnie tym gorzej (oczywiście w ramach rozsądku). Przez totalny brak kontaktu z bakteriami w otoczeniu szczenieta są narażone na wiekszy szok w przyszłości, a i tak kiedyś wyjdą na dwór i natkną sie na nie.

Zdrwóka i wytrwałości ;-)

Posted

weszka, to niezły pomysł:) ja też pewnie będę na klubie, może po wystawie...zobaczymy, jeszcze jest czas;)

tiesto, o co Ci chodzi z tą sterylnością? czy o nie zapraszanie ludzi do dwutygodniowych szczeniaków? czy o to , że Gass od dwóch tygodni nie spotyka się z psami?

Posted

W sumie o jedno bardziej a o drugie nie do konca. Najbardziej o Gassule. A szczeniaki to oczywiscie w miare rozsądku później ale nie jak bedą miały dwa tygodnie ;) zreszta jak sznupki mają dwa tygodnie to po za tym że są po prostu malutkimi szczeniaczkami nic jeszcze z nich nie widać ;-)

Posted

czyli dalej nie wiem, bo dla mnie akurat to, że biega kiedy chce po ogrodzie, ma kontakt tylko z psami sąsiadów(tych co graniczą z naszą działką) to akurat nie jest wyraz wielkiej sterylności;) a to, że nie wychodzę z nią na spacery poza bramę, żeby nie spotkać psów które obroży w życiu nie widziały nie wspominając o szczepieniach jest tylko przejawem zdrowego rozsądku:eviltong: ale zawsze możemy mieć odmienne zdanie w tym temacie:)