Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest Karmel
Posted

[quote name='ewka i haker']super zdjęcia maluchów:loveu:
oby miały super domki.[/quote]

Na pewno beda mialy dobrze ,nowi wlasciciele bardzo dobrze znaja sie na tej rasie ,4 z nich bedzie na pewno reprezentowalo moja hodowle na rinagach zagranicznych:multi::multi:

Ewa jeszcze raz dzieki za fotki:loveu::Rose::Rose::popcorn:

Posted

[quote name='eria']na ostatniej fotce znowu Gasskowy ogonek jak szczotka do butelek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

czepiasz się:eviltong:

taka juz jej uroda:evil_lol:

[quote name='ewka i haker']super zdjęcia maluchów:loveu:
oby miały super domki.[/quote]

kamil napewno wybierze dobrych właścicieli;)

[quote name='Karmel']Na pewno beda mialy dobrze ,nowi wlasciciele bardzo dobrze znaja sie na tej rasie ,4 z nich bedzie na pewno reprezentowalo moja hodowle na rinagach zagranicznych:multi::multi:

Ewa jeszcze raz dzieki za fotki:loveu::Rose::Rose::popcorn:[/quote]

a jak moja miłość?mam nadzieję, że jeszcze trochę u Ciebie zostanie i porobimy jej jakieś superowe foty...juz na spacerku:loveu:

Posted

:hand::hand:Macham Ci łapką ze Stegny Kochana Ewuniu:hand::buzi::diabloti:
Jest super i mamy piękną pogodę, tylko ja na oko nie widzę, bo wbiło mi się rano ziarenko piasku:placz: Rano idę do lekarza:placz:

A maluszki widziałam w pierwszej kolejności w oryginale:loveu:

Pożycz Gassulki, może mi tym ogonkiem oko przeczyści zanim pójdę do lekarza:diabloti:

Posted

[URL="http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_0780-Kopia.jpg"]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_0780-Kopia.jpg[/URL]

Moje waleczne serducho :loveu: z morską falą walczy !

Ogłoszenie:
NIE MAM CIAŻY UROJONEJ.

Dziękuję za uwagę :diabloti:

Posted

[quote name='AnkaG']Gasska lubi wodę :lol: A byłaś na zorganizowanym wyjeździe w bułgarii ( w hotelu)? Pytam bo myślę o wakacjach w przyszłym roku[/QUOTE]

moi rodzice byli ;) powiedzieli że samolotem nigdy więcej:diabloti:

Posted

[quote name='Doginka']:hand::hand:Macham Ci łapką ze Stegny Kochana Ewuniu:hand::buzi::diabloti:
Jest super i mamy piękną pogodę, tylko ja na oko nie widzę, bo wbiło mi się rano ziarenko piasku:placz: Rano idę do lekarza:placz:

A maluszki widziałam w pierwszej kolejności w oryginale:loveu:

Pożycz Gassulki, może mi tym ogonkiem oko przeczyści zanim pójdę do lekarza:diabloti:[/quote]

ale zazdroszczę...ja w czwartek jadę nad morze...:razz:

[quote name='Justa'][URL]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_0780-Kopia.jpg[/URL]

Moje waleczne serducho :loveu: z morską falą walczy !
[/quote]

na nią nie ma mocnych...siły natury to "pikuś":evil_lol:

[quote name='Od-Nowa']śliczne zdjęcia haszczaków, modele zresztą bardzo udani :lol:
podoba mi się też ich jasne umaszczenie :loveu:[/quote]

oj tak...modele....po prostu miodzio:loveu:

[quote name='AnkaG']Gasska lubi wodę :lol: A byłaś na zorganizowanym wyjeździe w bułgarii ( w hotelu)? Pytam bo myślę o wakacjach w przyszłym roku[/quote]

nie, sami sobie spontanicznie zorganizowaliśmy ten wyjazd;)choć w tym czasie była wystawa więc miejsce dla psiarzy idealne:loveu::loveu::loveu:już myśle jak by tam za rok pojechać:razz:oczywiście w terminie wytaw:diabloti:(choć gass będzie miała urlop i jedyne czemu będzie musiała sprostać to morskie fale;)

[quote name='Unbelievable']moi rodzice byli ;) powiedzieli że samolotem nigdy więcej:diabloti:[/quote]

ogólnie Bułgaria t średniawka i ja nigdy bym nie pojechała do miejscowości typowo turystycznej:shake:ale tam gdzie my byliśmy:loveu::loveu::loveu:
jeden wielki minus to to, że słońce zachodzi na lądzie a nie topi się w morzu:placz:

Posted

[quote name='Unbelievable']moi rodzice byli ;) powiedzieli że samolotem nigdy więcej:diabloti:[/quote]

A czemu nie samolotem??? Boją się???

Ja jestem starsza pani i muszę mieć wszytko zorganizowane i podane :eviltong:

Posted

[quote name='ariss']
ogólnie Bułgaria t średniawka i ja nigdy bym nie pojechała do miejscowości typowo turystycznej:shake:ale tam gdzie my byliśmy:loveu::loveu::loveu:
jeden wielki minus to to, że słońce zachodzi na lądzie a nie topi się w morzu:placz:[/QUOTE]

ja byłam tylko w tunezji i grecji, do tunezji nigdy więcej:cool1: ale grecja, półwysep halkidiki- pięknie :loveu: wyludnione, nie taka masa turystów jak na wyspie czy w głębi lądu, morze i widoki, prawdziwy kraj a nie szopka dla zwiedzaczy ;)

Posted

[quote name='Unbelievable']ja byłam tylko w tunezji i grecji, do tunezji nigdy więcej:cool1: ale grecja, półwysep halkidiki- pięknie :loveu: wyludnione, nie taka masa turystów jak na wyspie czy w głębi lądu, morze i widoki, prawdziwy kraj a nie szopka dla zwiedzaczy ;)[/quote]

oj ja tak jak Ty zdecydowanie wole takie miejsca gdzie nie ma całego stada "dzikusów" wylegujących się cały dzień na paży, wiecznie na coś narzekających:roll:a wieczorem buszujących po sklepikach z tandetnymi pamiątkami:roll:

niesety takich wyjątkowych miejsc jest coraz mniej:placz:

Posted

a ja wolę miejsca z temperaturą na poziomie max 27 stopni i w miarę niskiej wilgotności powietrza:lol:
każde państwo przekraczające podane parametry nie skusi ani pustymi plażami, plastycznymi białymi bałwanami fal ani nawet nagimi ratownikami :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Ty znowu nad morze jedziesz :mad::evil_lol::evil_lol: nie za dużo to ?? :evil_lol:

p.s. a gdzie ???? :cool3:

n nagiego ratownika to i ja bym się nie skusiła ale z natury dziwna jestem :evil_lol:

Posted

[url]http://gi161.photobucket.com/groups/t236/KXPL65HPUV/DSC_0668.jpg[/url]
Pięknie tam... ale i tak patyczki najważniejsze :evil_lol:
Mokre Sznupki wyglądają o niebo lepiej niż mokre Pierdołki-Beardołki :razz:

Co do ratowników... :roll: mnie też nie kuszą :diabloti: Mam wręcz przeciwne odczucia :evil_lol:

Posted

[quote name='DorkaWD'][URL="http://gi161.photobucket.com/groups/t236/KXPL65HPUV/DSC_0668.jpg"][/URL]
Co do ratowników... :roll: mnie też nie kuszą :diabloti: Mam wręcz przeciwne odczucia :evil_lol:[/quote]
Utopić ? :razz::diabloti:

Posted

[quote name='Od-Nowa']ani nawet nagimi ratownikami :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

:evil_lol:

[quote name='eria']Ty znowu nad morze jedziesz :mad::evil_lol::evil_lol: nie za dużo to ?? :evil_lol:

p.s. a gdzie ???? :cool3:

[/quote]

a jadę do Pogorzelicy:razz::diabloti:

[quote name='DorkaWD']
Co do ratowników... :roll: mnie też nie kuszą :diabloti: Mam wręcz przeciwne odczucia :evil_lol:[/quote]

mnie jakieś 7 lat temu skusił jeden i tak już zostało:razz::diabloti:

[quote name='Doginka']Ooooo, myślałam, że już jakieś nowe nadmorskie foteczki Gasskowe ujrzę:razz:
A tu nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:[/quote]

nie mam kiedy powstawiać:shake:

[quote name='DorkaWD']Pewnie Gassula broni swoją Pancię przed natrętnymi ratownikami :evil_lol:[/quote]

Przed innymi niż jej ukochany pańcio to żebyś wiedziała:evil_lol:

Teraz w Bułgarii polazłysmy sobie na plażę, to Gasska pogoniła sędziego który dzień wcześniej dał jej grupę:crazyeye::oops::evil_lol:a niewiny szedł przegiem morza...:diabloti:

[quote name='M@d']Niektórzy to pożyją ...:roll:
A ja w mieście w robocie :-([/quote]

każdy swoje musi odcierpieć:eviltong:

Posted

[quote name='DorkaWD']UPS... to przegięłam z tymi ratownikami :oops:
Pozdrowienia dla TZ :evil_lol:[/quote]

nie przegiełaś:evil_lol:,to była robota na studiach(trzebe było z czegoś żyć)a i teraz zawsze można dorobić;)Ogólnie zajmuje się czymś innym;)

ale uwierzcie mi że prywatny ratownik to skarb:loveu:

Posted

[quote name='ariss']
ale uwierzcie mi że prywatny ratownik to skarb:loveu:[/quote]
taaa, coś o tym wiem :evil_lol:kumpela wyrwała ratownika i teraz ma 3 tygodniowe wczasy nad morzem z wyżywieniem za darmo :mad:

Posted

Niektórzy to potrafią się w życiu ustawić :razz: Ja mam starzejącą się niedoszłą gwiazdę rocka i muszę tolerować głupawe nastolatki dla których długowłosy z gitarą jest atrakcyjnym "kąskiem" do kolekcji długowłosych z gitarą :evil_lol:

Posted

[quote name='eria']taaa, coś o tym wiem :evil_lol:kumpela wyrwała ratownika i teraz ma 3 tygodniowe wczasy nad morzem z wyżywieniem za darmo :mad:[/quote]

to jest idealny przykład:evil_lol:

[quote name='DorkaWD']Niektórzy to potrafią się w życiu ustawić :razz: Ja mam starzejącą się niedoszłą gwiazdę rocka i muszę tolerować głupawe nastolatki dla których długowłosy z gitarą jest atrakcyjnym "kąskiem" do kolekcji długowłosych z gitarą :evil_lol:[/quote]

ale za to jak Ci zanuci balladę:loveu::loveu::loveu: