ewka i haker Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 super zdjęcia maluchów:loveu: oby miały super domki. Quote
Guest Karmel Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='ewka i haker']super zdjęcia maluchów:loveu: oby miały super domki.[/quote] Na pewno beda mialy dobrze ,nowi wlasciciele bardzo dobrze znaja sie na tej rasie ,4 z nich bedzie na pewno reprezentowalo moja hodowle na rinagach zagranicznych:multi::multi: Ewa jeszcze raz dzieki za fotki:loveu::Rose::Rose::popcorn: Quote
ariss Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 [quote name='eria']na ostatniej fotce znowu Gasskowy ogonek jak szczotka do butelek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] czepiasz się:eviltong: taka juz jej uroda:evil_lol: [quote name='ewka i haker']super zdjęcia maluchów:loveu: oby miały super domki.[/quote] kamil napewno wybierze dobrych właścicieli;) [quote name='Karmel']Na pewno beda mialy dobrze ,nowi wlasciciele bardzo dobrze znaja sie na tej rasie ,4 z nich bedzie na pewno reprezentowalo moja hodowle na rinagach zagranicznych:multi::multi: Ewa jeszcze raz dzieki za fotki:loveu::Rose::Rose::popcorn:[/quote] a jak moja miłość?mam nadzieję, że jeszcze trochę u Ciebie zostanie i porobimy jej jakieś superowe foty...juz na spacerku:loveu: Quote
Doginka Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 :hand::hand:Macham Ci łapką ze Stegny Kochana Ewuniu:hand::buzi::diabloti: Jest super i mamy piękną pogodę, tylko ja na oko nie widzę, bo wbiło mi się rano ziarenko piasku:placz: Rano idę do lekarza:placz: A maluszki widziałam w pierwszej kolejności w oryginale:loveu: Pożycz Gassulki, może mi tym ogonkiem oko przeczyści zanim pójdę do lekarza:diabloti: Quote
Justa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [URL="http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_0780-Kopia.jpg"]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_0780-Kopia.jpg[/URL] Moje waleczne serducho :loveu: z morską falą walczy ! Ogłoszenie: NIE MAM CIAŻY UROJONEJ. Dziękuję za uwagę :diabloti: Quote
Od-Nowa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 śliczne zdjęcia haszczaków, modele zresztą bardzo udani :lol: podoba mi się też ich jasne umaszczenie :loveu: Quote
AnkaG Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Gasska lubi wodę :lol: A byłaś na zorganizowanym wyjeździe w bułgarii ( w hotelu)? Pytam bo myślę o wakacjach w przyszłym roku Quote
Unbelievable Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='AnkaG']Gasska lubi wodę :lol: A byłaś na zorganizowanym wyjeździe w bułgarii ( w hotelu)? Pytam bo myślę o wakacjach w przyszłym roku[/QUOTE] moi rodzice byli ;) powiedzieli że samolotem nigdy więcej:diabloti: Quote
ariss Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [quote name='Doginka']:hand::hand:Macham Ci łapką ze Stegny Kochana Ewuniu:hand::buzi::diabloti: Jest super i mamy piękną pogodę, tylko ja na oko nie widzę, bo wbiło mi się rano ziarenko piasku:placz: Rano idę do lekarza:placz: A maluszki widziałam w pierwszej kolejności w oryginale:loveu: Pożycz Gassulki, może mi tym ogonkiem oko przeczyści zanim pójdę do lekarza:diabloti:[/quote] ale zazdroszczę...ja w czwartek jadę nad morze...:razz: [quote name='Justa'][URL]http://i444.photobucket.com/albums/qq164/gassira/DSC_0780-Kopia.jpg[/URL] Moje waleczne serducho :loveu: z morską falą walczy ! [/quote] na nią nie ma mocnych...siły natury to "pikuś":evil_lol: [quote name='Od-Nowa']śliczne zdjęcia haszczaków, modele zresztą bardzo udani :lol: podoba mi się też ich jasne umaszczenie :loveu:[/quote] oj tak...modele....po prostu miodzio:loveu: [quote name='AnkaG']Gasska lubi wodę :lol: A byłaś na zorganizowanym wyjeździe w bułgarii ( w hotelu)? Pytam bo myślę o wakacjach w przyszłym roku[/quote] nie, sami sobie spontanicznie zorganizowaliśmy ten wyjazd;)choć w tym czasie była wystawa więc miejsce dla psiarzy idealne:loveu::loveu::loveu:już myśle jak by tam za rok pojechać:razz:oczywiście w terminie wytaw:diabloti:(choć gass będzie miała urlop i jedyne czemu będzie musiała sprostać to morskie fale;) [quote name='Unbelievable']moi rodzice byli ;) powiedzieli że samolotem nigdy więcej:diabloti:[/quote] ogólnie Bułgaria t średniawka i ja nigdy bym nie pojechała do miejscowości typowo turystycznej:shake:ale tam gdzie my byliśmy:loveu::loveu::loveu: jeden wielki minus to to, że słońce zachodzi na lądzie a nie topi się w morzu:placz: Quote
AnkaG Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='Unbelievable']moi rodzice byli ;) powiedzieli że samolotem nigdy więcej:diabloti:[/quote] A czemu nie samolotem??? Boją się??? Ja jestem starsza pani i muszę mieć wszytko zorganizowane i podane :eviltong: Quote
Unbelievable Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='ariss'] ogólnie Bułgaria t średniawka i ja nigdy bym nie pojechała do miejscowości typowo turystycznej:shake:ale tam gdzie my byliśmy:loveu::loveu::loveu: jeden wielki minus to to, że słońce zachodzi na lądzie a nie topi się w morzu:placz:[/QUOTE] ja byłam tylko w tunezji i grecji, do tunezji nigdy więcej:cool1: ale grecja, półwysep halkidiki- pięknie :loveu: wyludnione, nie taka masa turystów jak na wyspie czy w głębi lądu, morze i widoki, prawdziwy kraj a nie szopka dla zwiedzaczy ;) Quote
ariss Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [quote name='Unbelievable']ja byłam tylko w tunezji i grecji, do tunezji nigdy więcej:cool1: ale grecja, półwysep halkidiki- pięknie :loveu: wyludnione, nie taka masa turystów jak na wyspie czy w głębi lądu, morze i widoki, prawdziwy kraj a nie szopka dla zwiedzaczy ;)[/quote] oj ja tak jak Ty zdecydowanie wole takie miejsca gdzie nie ma całego stada "dzikusów" wylegujących się cały dzień na paży, wiecznie na coś narzekających:roll:a wieczorem buszujących po sklepikach z tandetnymi pamiątkami:roll: niesety takich wyjątkowych miejsc jest coraz mniej:placz: Quote
Od-Nowa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 a ja wolę miejsca z temperaturą na poziomie max 27 stopni i w miarę niskiej wilgotności powietrza:lol: każde państwo przekraczające podane parametry nie skusi ani pustymi plażami, plastycznymi białymi bałwanami fal ani nawet nagimi ratownikami :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
eria Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ty znowu nad morze jedziesz :mad::evil_lol::evil_lol: nie za dużo to ?? :evil_lol: p.s. a gdzie ???? :cool3: n nagiego ratownika to i ja bym się nie skusiła ale z natury dziwna jestem :evil_lol: Quote
DorkaWD Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [url]http://gi161.photobucket.com/groups/t236/KXPL65HPUV/DSC_0668.jpg[/url] Pięknie tam... ale i tak patyczki najważniejsze :evil_lol: Mokre Sznupki wyglądają o niebo lepiej niż mokre Pierdołki-Beardołki :razz: Co do ratowników... :roll: mnie też nie kuszą :diabloti: Mam wręcz przeciwne odczucia :evil_lol: Quote
AnkaG Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='DorkaWD'][URL="http://gi161.photobucket.com/groups/t236/KXPL65HPUV/DSC_0668.jpg"][/URL] Co do ratowników... :roll: mnie też nie kuszą :diabloti: Mam wręcz przeciwne odczucia :evil_lol:[/quote] Utopić ? :razz::diabloti: Quote
Doginka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Ooooo, myślałam, że już jakieś nowe nadmorskie foteczki Gasskowe ujrzę:razz: A tu nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: Quote
DorkaWD Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Pewnie Gassula broni swoją Pancię przed natrętnymi ratownikami :evil_lol: Quote
M@d Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Niektórzy to pożyją ...:roll: A ja w mieście w robocie :-( Quote
ariss Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='Od-Nowa']ani nawet nagimi ratownikami :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] :evil_lol: [quote name='eria']Ty znowu nad morze jedziesz :mad::evil_lol::evil_lol: nie za dużo to ?? :evil_lol: p.s. a gdzie ???? :cool3: [/quote] a jadę do Pogorzelicy:razz::diabloti: [quote name='DorkaWD'] Co do ratowników... :roll: mnie też nie kuszą :diabloti: Mam wręcz przeciwne odczucia :evil_lol:[/quote] mnie jakieś 7 lat temu skusił jeden i tak już zostało:razz::diabloti: [quote name='Doginka']Ooooo, myślałam, że już jakieś nowe nadmorskie foteczki Gasskowe ujrzę:razz: A tu nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!:mad:[/quote] nie mam kiedy powstawiać:shake: [quote name='DorkaWD']Pewnie Gassula broni swoją Pancię przed natrętnymi ratownikami :evil_lol:[/quote] Przed innymi niż jej ukochany pańcio to żebyś wiedziała:evil_lol: Teraz w Bułgarii polazłysmy sobie na plażę, to Gasska pogoniła sędziego który dzień wcześniej dał jej grupę:crazyeye::oops::evil_lol:a niewiny szedł przegiem morza...:diabloti: [quote name='M@d']Niektórzy to pożyją ...:roll: A ja w mieście w robocie :-([/quote] każdy swoje musi odcierpieć:eviltong: Quote
DorkaWD Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 UPS... to przegięłam z tymi ratownikami :oops: Pozdrowienia dla TZ :evil_lol: Quote
ariss Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='DorkaWD']UPS... to przegięłam z tymi ratownikami :oops: Pozdrowienia dla TZ :evil_lol:[/quote] nie przegiełaś:evil_lol:,to była robota na studiach(trzebe było z czegoś żyć)a i teraz zawsze można dorobić;)Ogólnie zajmuje się czymś innym;) ale uwierzcie mi że prywatny ratownik to skarb:loveu: Quote
eria Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 [quote name='ariss'] ale uwierzcie mi że prywatny ratownik to skarb:loveu:[/quote] taaa, coś o tym wiem :evil_lol:kumpela wyrwała ratownika i teraz ma 3 tygodniowe wczasy nad morzem z wyżywieniem za darmo :mad: Quote
DorkaWD Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Niektórzy to potrafią się w życiu ustawić :razz: Ja mam starzejącą się niedoszłą gwiazdę rocka i muszę tolerować głupawe nastolatki dla których długowłosy z gitarą jest atrakcyjnym "kąskiem" do kolekcji długowłosych z gitarą :evil_lol: Quote
ariss Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='eria']taaa, coś o tym wiem :evil_lol:kumpela wyrwała ratownika i teraz ma 3 tygodniowe wczasy nad morzem z wyżywieniem za darmo :mad:[/quote] to jest idealny przykład:evil_lol: [quote name='DorkaWD']Niektórzy to potrafią się w życiu ustawić :razz: Ja mam starzejącą się niedoszłą gwiazdę rocka i muszę tolerować głupawe nastolatki dla których długowłosy z gitarą jest atrakcyjnym "kąskiem" do kolekcji długowłosych z gitarą :evil_lol:[/quote] ale za to jak Ci zanuci balladę:loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts