NightQueen Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [QUOTE][B]smallpati,[/B]a Burton przypadkiem w tym roku nie wypuszczał białej serii???? [/QUOTE] nie mają nic ciekawego :placz: Quote
Od-Nowa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Od-Nowa napisała 28.01.2009 godz 22:57 [QUOTE]we Wro dopiero jesienią międzynarodówka ;-) pod koniec września zawsze przeskoczyło znowu!!!!:mad:[/QUOTE] Od-Nowa napisała 29.01.2009 godz 00:13 [QUOTE] posty przeskoczyły mam nadzieję,że doczytałaś. może jakaś inna sposobność będzie? "zjazd sznaucerek średnich o imieniu Gassira" czy coś... :diabloti:[/QUOTE] ariss napisała DZISIAJ 12:13 [QUOTE][B]Od-Nowa,[/B]miałaś sprawdzić kiedy ten wrocław:eviltong:ale już se sama sprawdziłam bo Ty leń jesteś i bym się nie doczekała:diabloti:koniec września wstępnie się mnie spodziewaj:evil_lol:[/QUOTE] i to ja jestem leń hym?? !! no! uch jak ja Cię ...!:diabloti: Quote
Justa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Że tak nieśmiało zapytam.. :oops: Jak Ty masz przerwę międzysemestralną Ewcia? Bo ja mam ostatni egzamin 10 lutego i do 17 mam ferie.. może jakoś w tym czasie udałoby się nam umówić na nauki trymowanio-ogarniania jaszczurki? :oops: Quote
ariss Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [B]smallpati,[/B]a jakie Ty preferujesz???Bo ja kocham jednopalczaste,ale te co w środku mają przedziałke na 5:loveu:napisz jakie wolisz to jak coś fajnego znajde to dam Ci link:razz: [B]Od-Nowa[/B],ja Ciebie też:loveu::eviltong: [B]Justa,[/B]mi to kochana właściwie pisanie mgr zostało:diabloti:za co nie moge się zabrać:eviltong::roll:no i poza tym praca,ale tu akurat nie mam stałych godzin ani takich innych pierd więc zawsze można się dogadać:multi: 14 mam wystawe:razz:wracam 15 to na poniedziałek lub wtorek jakoś się umówimy:razz: Quote
Justa Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 [quote name='ariss'] [B]Justa,[/B]mi to kochana właściwie pisanie mgr zostało:diabloti:za co nie moge się zabrać:eviltong::roll:no i poza tym praca,ale tu akurat nie mam stałych godzin ani takich innych pierd więc zawsze można się dogadać:multi: 14 mam wystawe:razz:wracam 15 to na poniedziałek lub wtorek jakoś się umówimy:razz:[/QUOTE] Oj to super :multi::loveu: Quote
Florka_xyz Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Bardzo ładna Galerii no i sunia :) W Poznaniu sie poznałysmy;) Quote
ariss Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [B]Justa,[/B]Ty po tym ostatnim egzaminie myśl o obiektywie dla mnie:evil_lol::diabloti: [quote name='Florka_xyz']Bardzo ładna Galerii no i sunia :) W Poznaniu sie poznałysmy;)[/quote] Witam ciepło:p Ty wystawiałaś Awe????Jeszcze raz gratuluje wygranej:razz: Quote
Florka_xyz Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Tak ja :) bardzo ładna jest Twoja suka a w pozie wystawowej to juz w ogóle :) Quote
ariss Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 [quote name='Florka_xyz']Tak ja :) bardzo ładna jest Twoja suka a w pozie wystawowej to juz w ogóle :)[/quote] a dziękuje bardzo:loveu: widzimy się w Bydgoszy????To Ty wystawiasz Awe????czy teraz biegasz z innym psiakiem???:razz: Quote
Florka_xyz Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='ariss']a dziękuje bardzo:loveu: widzimy się w Bydgoszy????To Ty wystawiasz Awe????czy teraz biegasz z innym psiakiem???:razz:[/quote] Widziec sie widzimy odwiedze Was na pewno :) ale niestety nie ja ja wystawiam :) A mam pytanie ? Czy Twoja sukcza poszła by z kims obcym ? Np.Jak bym poprosiła Cie czy mogłabym ja wziac na Mlodego Prezentera? Quote
Doginka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Ewuś jak wgrałaś banerek? - mój cały czas znika:placz::placz::placz: Quote
ariss Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [B]Florka_xyz,[/B]Super:multi: wiesz nigdy nie próbowałam tego:shake:z moją sucz trzeba wiedzieć jak pracować i musiałabym Ci to wytłumaczyć a właściwie pokazać i nie wiem czy by "zaiskrzyło"-oczywiście z jej strony. ale nie chcesz wziąść tamtej sznaucerki????przecież już z nią pracowałaś więc byłoby Wam łatwiej chyba? [B]Doginka,[/B] tak jak zawsze;) kopiuj wklej:pale to pewnie wina dogo nie Twoja,jak wiadomo to forum ostatnio świruje:roll: Quote
eria Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 jak wiadomo to forum od zawsze świruje :evil_lol: Quote
NightQueen Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [QUOTE][B]smallpati,[/B]a jakie Ty preferujesz???Bo ja kocham jednopalczaste,ale te co w środku mają przedziałke na 5:loveu:napisz jakie wolisz to jak coś fajnego znajde to dam Ci link:razz:[/QUOTE] no właśnie nie trawię jednopalczastych na deskę, bo źle się wstaje jak ma się taki twór na rękach :evil_lol: Ja chce na 5 palców, białe bądź różowe :loveu: widziałam ostatnio fajne, ale 429 zł :razz: nie stać mnie póki co na takie :evil_lol: Sama trymujesz swoją czarownice? ;) Quote
weszka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Oooo widzę ze sezon wystawowy już wcześnie zaczynacie :razz: Ja dopiero od Katowic. A propos - zgłoszone???? Quote
Unbelievable Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='smallpati']no właśnie nie trawię jednopalczastych na deskę, bo źle się wstaje jak ma się taki twór na rękach :evil_lol: Ja chce na 5 palców, białe bądź różowe :loveu: widziałam ostatnio fajne, ale 429 zł :razz: nie stać mnie póki co na takie :evil_lol: Sama trymujesz swoją czarownice? ;)[/QUOTE] i jedne i drugie są w wersji na 5 palców, marudo :razz: Quote
Florka_xyz Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='ariss'][B]Florka_xyz,[/B]Super:multi: wiesz nigdy nie próbowałam tego:shake:z moją sucz trzeba wiedzieć jak pracować i musiałabym Ci to wytłumaczyć a właściwie pokazać i nie wiem czy by "zaiskrzyło"-oczywiście z jej strony. ale nie chcesz wziąść tamtej sznaucerki????przecież już z nią pracowałaś więc byłoby Wam łatwiej chyba?[/quote] Niestety nie bo wystawia ja PAtrycja ta co w sumie zawsze ja wystawia i ona z nia idzie na Mlodego Prezentera :) Ale tak czy siak na pewno Was odwiedze:lol: Quote
ariss Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 napisałam długieposta i mi wszystko wygasło:angryy: [B]eria,[/B]ale teraz to już przeginają:angryy: [B]smallpati,[/B]pokaż to zobacze co Ci się podoba:razz::diabloti: wcześniej nie robiłam tego sama,ale od jakiegoś czasu tak i tak już raczej zostanie;) [B]weszka,[/B]miałam zaczynać od Rzeszowa,ale w ostatniej chwili zrezygnowałam:roll:i co teraz jak patrze na stawke to mi ręce opadają:roll:jeden pies:crazyeye:nie dość że darmowy Cacib to jeszcze sędzia któremu gass się bardzo podoba;)mam od jakiegoś czasu nie fart w wybieraniu wystaw:roll::evil_lol: a na Katowice oczywiście że zapisałam:razz:i jak tylko gass nie dostanie wcześniej cieczki to się spotkamy:multi:i może uda się spacerek z erią:razz::diabloti: [B]Tinka:),[/B]też uważam że przesadza:diabloti::evil_lol: [B]Florka_xyz,[/B]to sprawdzimy jak sucz się z Tobą zachowuje i podejmiemy decyzję;) Quote
LeCoyotte Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [quote name='eria']jak wiadomo to forum od zawsze świruje :evil_lol:[/QUOTE] kiedyś tu podobno była sielanka:p Quote
NightQueen Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [QUOTE][B]smallpati,[/B]pokaż to zobacze co Ci się podoba:razz::diabloti: wcześniej nie robiłam tego sama,ale od jakiegoś czasu tak i tak już raczej zostanie;-)[/QUOTE] to było w normalnym sklepie nie w internecie, ale nie pamiętam nazwy tego sklepu :roll: To tak jak ja ;) ale jak obcinam sama zwierza to mam większą satysfakcje :loveu: Quote
Doginka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Nie mam już siły do tej dogomani cholernej:angryy::angryy::angryy: Ewa daj no jakieś foty;) Quote
ariss Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [B]LeCoyotte,[/B]dawno i nieprawda:eviltong: [B]smallpati,[/B]samemu zawsze lepiej:pale pod wystawe to wcale nie tak łatwo:roll: [B]Doginka,[/B]nie mam:shake:kurcze jeszcze mi coś strzeliło w pachwinie jak się poślizgnełam na lodzie i jestem kuśtyk:roll:i nie wiem jak to będzie z tymi fotami,a jak mi nie przejdzie do wystawy to w ogóle pięknie:mad: Quote
NightQueen Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 [QUOTE] [B]smallpati,[/B]samemu zawsze lepiej:pale pod wystawe to wcale nie tak łatwo:roll:[/QUOTE] no to fakt, ja ma kundla więc mogę się wyżywać jak tylko mi się podoba :evil_lol: Quote
ariss Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [B]Doginka,[/B]tak wiem:eviltong:narazie tylko nie moge kucać,wchodzić po schodach itp.ale luzik dam rade:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [B]smallpati,[/B]jak się wkurze to moja będzie chodziła z irokezem kolorowym:evil_lol: Quote
Recommended Posts